HjemlighedMøbler

Cot: Ved den først og fremmest kigge efter, når de køber.

Det korrekte valg af baby krybbe er en af de vigtigste opgaver for forældre. Efter alt, dette afhænger meget - udvikling af barnets helbred, og vigtigst af alt - en dyb søvn.
For at starte, skal du beslutte på materialet. Det er ønskeligt, at sengen var lavet af træ. Disse produkter er sikre og holdbare. De dyreste og høj kvalitet modeller lavet af bøg, birk, ahorn eller el. Barnesenge fyr deshovle, men ikke så holdbare. På overfladen af produktet kan være buler og ridser på legetøjet, og så videre. Hvis du har styrken af de vigtigste kriterier, foreslår vi, at du vælger møbler lavet af bøg. Børnemøbler lavet af dette materiale vil tjene lang og ligner nye.
I øjeblikket er der en enorm mængde af materialer, der efterligner træ, og til tider meget svært at forstå. Senge af flue uønsket plast, kan et sådant materiale ikke opfylder kravene i økologi og giftigt at være barn. Hvis du beslutter dig for at købe plastik børnemøbler, anbefales det at gøre dette på forhånd, så der kunne udhule lugt, måske stoffer frigives i luften med plast, kan forårsage forgiftning et barn.
Når du har besluttet på materialet, er det nødvendigt at vælge den model af krybbe. Nogle føler sig mere komfortabel krybbe-pendul. Selvfølgelig vil en sådan en vuggende baby krybbe være meget mere praktisk, men når barnet vokser op, sengen, kan pendulet være farligt for ham. Vi anbefaler at kigge efter en, hvor løberne bortset pendulet er til stede og konventionelle hjul. Meget smuk baby krybbe med en baldakin. Glem ikke, at væv akkumulerer en masse støv. For ikke at fremkalde en allergisk reaktion hos et barn, er det ofte nødvendigt at vaske baldakin. Det er bedst egnet til børn, rack krybber, fordi de luft ledes perfekt. Det er vigtigt at huske på, at afstanden mellem lægterne bør ikke være mere end 8 centimeter. Ellers bliver barnet i risiko for fast i mellem. Ledige modeller fås med justerbar højde niveauer.
Er meget populære krybbe transformere. De er meget praktichnyi de kan bruges fra 0 op til 5-6 år. I første omgang sat til en lamelseng omfatter en kommode, en kasse under gulvet og et bord til svøb. Som barnet elementer kan bevæge sig, for eksempel, en forvæg og en kommode. Med dette øge arealet af krybbe til baby. Ulempen er, at det tager en masse plads og ret dyrt.
Hvis du konstant er på rejse, ville det mest ideelle løsning for dig være seng-arena. Denne seng er meget bekvemt for transport, måske, er det let at folde bagagen. Men for regelmæssig brug det ikke passer, måske for blød madras er skadeligt for barnets ryg.
Ved valget af den fremtidige krybbe, bør gribes an med stort ansvar. Hvis sengen er behagelig, vil barnet sove godt og glæde deres forældre en god stemning i løbet af de vågne timer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.