Nyheder og SamfundObdinenie i organisationen

Geysky flag: farvefoto

Denne artikel vil forsøge at se så mange detaljer geysky flag. Som det er almindeligt omtalt som? Mange kalder det regnbuen. Denne multi-farvede panel bestående af regnbuen paletten. Generelt er der forskellige variationer af flaget, men de er alle baseret på den universelle farveskift: rød viger for appelsin, så ser vi, gul, på, grøn, blå, indigo og violet. Typisk er denne kombination ikke falder sammen med konventionelle kanoner heraldik.

regnbue flag

Geysky flag er kendt i forskellige strømninger og kulturer. I dag er en af de mest populære og velkendte versioner er: "Pride Flag" (emblem organiseringen af lesbiske og homofile), "Banner of Peace" (et symbol på fred bevægelse), flag koalition af oprindelige folk i Amerika. Ligheden mellem deres design er ganske ofte fører til forvirring.

Generelt geysky flag er den internationale emblem dannelsen af homoseksuelle, lesbisk, transseksuelle og biseksuelle (LGBT), samt aktivister fortaler for menneskerettighederne i deres forhold. Typisk panel af dette produkt består af seks bånd, hvis farver er placeret i overensstemmelse med den naturlige orden af regnbuen oppefra og ned.

Flaget anvendes i processioner af gay pride og andre offentlige tiltag. Meget ofte er det placeret på bygninger LGBT-organisationer, «Gay-venligt» institutioner i homoseksuelle blokke og så videre.

ringer

Geysky flag er designet til at gengive den enhed i mangfoldighed, glæde og skønhed i LGBT-miljøet. Den repræsenterer begrebet gay pride og reklame. Forfatteren af regnbuen kluden er en kunstner Gilbert Baker. Han forklarer sin betydning som følger: "Den oprindelige idé af regnbuen flaget kaldes befrielse.

I virkeligheden er det en chance for at kaste lænkerne, der går ud over af frygt og ønsket om at opfylde de standarder, ret til at udtrykke deres seksualitet uden skam eller frygt på den del af grundlæggerne af de etiske love gengældelse. "

revolution

Enhver revolution begynder med ordet "nej": ingen vold, ingen uretfærdighed, ingen undertrykkelse, ingen diskrimination, ingen slaveri, nej til at være under åget af frygt hvert minut. Ja - kærlighed. Flag geyskogo bevægelse støttede denne idé i over tredive år.

Generelt regnbuen flag liv, fordi viser os alle omkring vores mangfoldighed og skønhed. Det er kendt, at hver sådan egenskab er symbolet på den idé. Geysky flag (farverne på det) - det er sund fornuft og beslutsom handling.

skabelse

Så det ser ud som geysky flag er klart for os. Vi ved allerede, at regnbuen klud Gilbert Baker designet specielt til den homoseksuelle parade, som fandt sted i 1978 i San Francisco. Samtidig blev åbent homoseksuelle Harvey Milk for første gang i Californien valgt til politisk kontor medlem af tilsynsorganet råd af byen.

I samme periode, De Konservative lancerede et statsligt selskab fokuseret på at gøre ændringer i vedtægterne diskriminerende ( "Tilbudsperioden Briggs").

Gilbert Baker reageret på opfordringen fra sociale aktivister fra den homoseksuelle bevægelse skaber den klareste symbol, der ville blive konsolideret og repræsenterede LGBT dannelse. Kunstneren siger: "Da jeg skabte flag homoseksuelle bevægelse, var der ingen anden international emblem til os, bortset fra trekant af lyserøde farve, som nazisterne fejrede homofile i koncentrationslejre. Selv om dette tal steg er et stærkt symbol, men det var stadig pålagt os. "

Det er kendt, at Gilbert Baker aktivister blev dekoreret med sine egne hænder og syede to imponerende net af musselin. For første gang flaget blev præsenteret 25 Juni 1978 under en gay pride parade, som samlede et rekordstort 250 tusind deltagere. Denne dato er nu fejret som Dag regnbueflaget.

farve

For det første er flag består af otte bands. Baker, får hver farve en vis værdi:

  • Juicy Pink repræsenterer seksualitet.
  • Livet er markeret med rødt.
  • Sundhed er forbundet med appelsin.
  • Gul har altid været farven på solen.
  • Grøn symboliserer naturen.
  • Magic, eller kunst mærket turkis.
  • Fortitude og åndelige kilder - indigo.

Der er et par gæt, hvorfor i fremtiden med flaget forsvandt pink og turkis, og efter bandet. Samtidig, i stedet for indigo blå dukkede op. Det siges, at efter mordet på åbent homoseksuelle og politiker Harvi Milka, som fandt sted november 27, 1978 organiserede protester, skyldes som populariteten af flaget er steget markant.

Det er kendt, at ændringen optrådte på grund af tekniske og økonomiske problemer i den bruttoproduktion. Andre kilder hævder, at en af butikkerne for at imødekomme den øgede efterspørgsel, begyndte at sælge overskydende butikker flag «Rainbow Piger» struktur, hvor der ikke var nogen lyserød stribe.

Samtidig, afskaffelse af turkise striber angiveligt fandt sted på tidspunktet for forberedelse til San Francisco gay pride parade i 1979. Det var dengang, at designerne har besluttet at flaget "split" til at bygge en indramning processen fra to sider af alléen. Og for det, måtte han have et lige antal sider.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.