Nyheder og SamfundObdinenie i organisationen

Organisationen for Økonomisk Samarbejde og Udvikling lande. OECD og dens aktiviteter

Organisationen for Økonomisk Samarbejde og Udvikling er en international sammenslutning af en række af de udviklede lande med henblik på at rekonstruere en fælles europæisk politik i regi af indførelsen af den såkaldte Marshall-planen. Overvej skitserer dens grundlæggende struktur og funktion.

Marshall-plan

Så havde det begyndt så langt tilbage som 1948 inden for rammerne af planen fastsat for et år siden den amerikanske udenrigsminister George Marshall. Som det er kendt, har resultatet af Anden Verdenskrig blive en alvorlig økonomisk recession i hele Europa. Og hvis Sovjetunionen til at klare på egen hånd, for at lukke rækken af hans jernnæve af diktatoren, Europa lå i ruiner, og samtidig var ganske fragmenteret struktur.

I det store og historie jerntæppets begynder her. Den Internationale Organisation for Økonomisk Samarbejde og Udvikling blev udtænkt i USA som et universalmiddel for dårligdomme efterkrigstidens, faldt på Europa. I 1948 i Paris var der et møde mellem repræsentanter for 16 vesteuropæiske lande. Et interessant faktum er, at hans ledere var inviteret til de østeuropæiske lande. Men den sovjetiske regering betragtes dette som en trussel mod deres egne interesser og tillod dem ikke at deltage i mødet.

jerntæppet

De første medlemmer af Organisationen for Økonomisk Samarbejde og Udvikling - er naturligvis, USA og nogle vesteuropæiske lande, som, og finansiel bistand fra den amerikanske side i overensstemmelse med Marshall-planen blev leveret. Disse omfattede Storbritannien, Frankrig, Italien, Vesttyskland og Holland. Disse lande får flest kontante infusioner, og efter faldende mængde af finansiering investerede USA i dem. Men den væsentligste forudsætning for cash flow retninger amerikanere sætte afskaffelse af partiets ordrer i disse lande eventuelle kommunistiske tendenser. Således begyndte USA at dominere og forme den politik Vesteuropa. Et andet vigtigt faktum er styrkelse af de politiske konfrontation lande i denne blok mod Sovjetunionen og de lande, der har fået som følge af efterkrigstidens division under indflydelse af sidstnævnte.

amerikanske fordele

Naturligvis, Organisationen for Økonomisk Samarbejde og Udvikling (OECD) er en direkte optjente amerikanske interesser, fordi på denne måde, de er ikke kun i stand til intelligent investere mange penge - mere end ti milliarder dollars, men også rentabelt at sælge landbrugsprodukter, er det afgørende nødvendigt, at landet er i ruiner, især med hensyn til fødevareproduktion. På kravene i de lande-deltagere af alliancen til at give produktionsmidlerne sendt de råvarer, som i årene med krig i USA var i stand til at skabe et så stort volumen af overskudsproduktion. Som følge heraf er denne bistand resulteret i endnu større afhængighed af Organisationen for Økonomisk Samarbejde og Udvikling i USA.

Udviklingen og sammensætningen af OECD

I 60'erne i deltagerne har udvidet og fortsætter med at vokse til i dag. Organisationen for Økonomisk Samarbejde og Udvikling har i øjeblikket 34 medlemmer. Med hovedkvarter i Paris, og det styrende organ er bestyrelsen af repræsentanter for de deltagende lande. Alle handlinger koordineres af dens medlemmer, samt udvikling af eventuelle beslutninger, der træffes på grundlag af konsensus. Liste over de lande i Organisationen for Økonomisk Samarbejde og Udvikling. Ud over de tidligere nævnte medlemmer for 2015 herunder: Australien, Østrig, Belgien, Ungarn, Grækenland, Danmark, Israel, Irland, Island, Spanien, Canada, Luxembourg, Mexico, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenien, Tyrkiet Finland, Tjekkiet, Chile, Schweiz, Sverige, Estland, Sydkorea og Japan.

aktivitet

Hovedaktiviteter Organisationen for Økonomisk Samarbejde og Udvikling er at koordinere og analytiske aktiviteter inden for følgende områder: hvidvaskning af penge, eller rettere, bekæmpelse af dette fænomen, ud, undertrykkelsen af skatteunddragelse, bestikkelse, korruption og andre spørgsmål af monetære forbindelser mellem forskellige sociale strukturer.

I virkeligheden er det en platform for multilaterale forhandlinger mellem medlemslandene på de ovennævnte problemer. Det gør henstillinger til medlemmerne af organisationen i forbindelse med forskellige økonomiske udfordringer, de står over for i forbindelse med den økonomiske aktivitet på dens område.

moderne historie

Organisationen for Økonomisk Samarbejde og Udvikling (OECD) konstant overvejer forslag til medlemskab fra forskellige lande fra hele verden. For eksempel, i 1996, sådanne udsagn indgav baltiske lande og Rusland, men de blev alle afvist. Det var først i 2010 i Estland, det fik lov til at slutte sig til koalitionen.

I 2005 er det i betragtning af vedtagelsen af Kinas alliance. Det hele begyndte med forslagene fra generalsekretær for OECD, sagde, at i hans tid, lande som Portugal og Spanien, som har trivedes eget diktatur, blev accepteret som medlemmer af organisationen. Hertil kommer, at de politiske forhold ikke blande sig i sager økonomisk. Ifølge ham, Kina er de mest lovende økonomier på globalt plan. Det leverer den største mængde af stål på verdensmarkedet. Og mange flere fordele citeret OECD generalsekretær til støtte for ideen. Imidlertid er problemet endnu ikke løst. Alligevel er der visse fremskridt i DPRK, som Organisationen for Økonomisk Samarbejde og Udvikling har fået mulighed for at kontrollere tilstanden af landet. Hvad er det som regel en forløber til staten trådt i rækken af OECD.

Rusland og OECD

Urolige relationer forbinde vores land og OECD. Spørgsmålet blev rejst af Rusland i 1996, som allerede nævnt. Først var det dog fast afslag på grund af den enorme forskel i landet standarder i Organisationen for Økonomisk Samarbejde og Udvikling. Dette forhindrer ikke ledelsen af Den Russiske Føderation til at fortsætte med at lobby for udstedelse.

Disse tiltag har ført til, at det blev besluttet i 2007 at indlede forhandlinger om medlemskab af OECD-retningslinjerne. Et vigtigt skridt i denne retning var indførelsen af Rusland i WTO i 2012. Den næste milepæl var annonceringen af lederen af OECD, at Rusland i 2015 vil tage medlemskab af Organisationen for Økonomisk Samarbejde og Udvikling i udførelsen af alle de nødvendige betingelser. Men dette ikke ske. Derudover blev det for nylig meddelte, at afgørelsen i denne sag er udskudt på ubestemt tid. Så vi vente og vi, repræsentanterne for kultur, endda tredive år siden fraskriver sig ethvert vestlig indflydelse på os.

konklusion

En organisation oprettet som en mekanisme til at hjælpe den ødelagt efter Anden Verdenskrig Europa, der bygger på tillid politiske ledere USA, i sidste ende overtaget de funktioner i en selvstændig udvikling og selvregulerende Unionens største økonomier i verden, der handler til gavn for verden. Faktisk på spørgsmålene eliminere skatteunddragelse, bestikkelse og korruption skal løses. Og selv om disse fænomener af menneskelige relationer er forankret i dybet af folks bevidsthed, men selv sådan et forsøg er et spørgsmål om respekt. Generelt er positionen af den organisation, opmuntrende, at menneskeheden vil håndtere de økonomiske problemer på grund af den fælles indsats af alle lande på kloden i retning af at løse dem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.