HjemlighedMøbler

Hvad er MDF og "hvad den spiser?"

Alle kendte materialer, såsom MDF og spånplader: henholdsvis træfiber og spånplader. Det var som teknologier forbedre, anvendes i deres fremstilling, født helt ny teknologi til fremstilling af medium-density træpanel, som ikke anvendes til binding fiber eller epoxyharpiks, eller phenol, eller andre skadelige komponenter. Bindemidlet fungerer som en absolut sikker lignin, der produceres ved opvarmning af fraktion træ speciel måde. Boards lavet med denne teknologi, og kaldes MDF.

Det ville være nødvendigt at forklare, hvad den "MDF" som en forkortelse. Denne translitteration fra engelsk «MDF» - halvhårde fiberplader, hvilket betyder "medium board density fiber." Det er vigtigt, at det er den "gennemsnitlige": ofte i produktionen af materialer til at ofre af hensyn til en hvilken som helst styrke lethed, flytte eller af hensyn til sikkerheden. Moderne tekniske muligheder tillader at komprimere den del træ i en sådan grad, at dets styrkeegenskaber vil afvige lidt fra den pansrede stål. Men du må indrømme, at dette MDF i forarbejdning og samleprocesser ville være, at sige det mildt, svært relevant: en meget tung, som kræver særlige værktøjer og indsats, når der skæres, boring mv I tilfælde af MDF, udviklere var i stand til at opnå næsten perfekt balance mellem kvalitet, hvilket resulterer i et hurtigt voksende popularitet af dette materiale.

De, der ved, hvad MDF ofte give ham præference endnu før det naturlige træ. Fordi MDF-plade ikke warp som følge af fugtighed og temperaturforskelle, og deres geometri er uændret i lang tid. MDF-plader er ikke udsat for den aggressive mikroflora af svampe, mug og så videre.

Dekorative efterbehandling MDF er mangfoldig og omfatter tilfredshed af de mest bredeste æstetiske smag. Udbredt MDF lamineret med forskellige teksturer og farver overflade. MDF belagt plastfilm, i dyrere versioner - finer af træer. Men det er værd at understrege, at dette stadig er billigere MDF-plader lavet af træ, og selv spånplader, lamineret på samme måde.

Det ideelle materiale MDP er i fremstillingen af møbler, indvendige døre. MDF Paneler væg - et godt valg for dem, der er trætte messing med tapet eller gips / maling. Sådanne paneler er nemme at installere og, vigtigst, er beregnet til brug genbruges. Det vil sige, de er let fjernes og installeres i en ny placering, med en tredjepart observatør ikke selv der mistanke om, at denne "b / y." Betydelige besparelser i arbejdskraft og ressourcer, som det faktum, at foring af proceduren ikke kræver nogen forbehandling af væggene - linjeføringen, rengøring.

Endelig er en vigtig fordel ved MDF plader - er muligheden for ubegrænsede kombinationer med Undermount. Disse paneler kan endda monteres på en diagonal. Suppleant farverne, ændre vinklerne, gå ud over en enkelt fly ... I et ord, at oversætte til virkeligheden alt, hvad der er i stand til din fantasi - MDF for denne ubetinget egnet materiale.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.