LovSundhed og sikkerhed

Personlige åndedrætsværn

Mennesket har brug for at beskytte kroppen. Dette skyldes mange faktorer: arbejdsstedet, der forpligter til at bruge personlige værnemidler, en høj grad af miljøforurening og, som en konsekvens, at det er nødvendigt at beskytte, samt nødsituationer (brand, ulykke) eller i sidste ende krigstilstanden. Formålet med anvendelsen af sådanne midler er, at de skadelige stoffer, bakterier, giftige gasser er ikke i stand til at skade mennesker eksternt eller internt. Sådan beskytter den åndedrætssystemet, hvilket attributter er nødvendige for dette, og hvordan man bruger dem - i vores dagens materiale.

generelle oplysninger
Personlig åndedrætsbeskyttelsesindretning er tre slags: at beskytte mod støv (PTM masker, bandage gaze og bomuld uld), forskellige niveau og en fremgangsmåde til beskyttelse af åndedrætsværn og gasmasker, som på sin side er opdelt i to kategorier: isolering og filtrering. Den første gælder i nødsituationer, når ilt er for forurenet af skadelige stoffer (ofte gældende i krigstid). Disse indbefatter peristaltiske apparater og personlig åndedrætsværn, hvori frisk luft tages fra en særlig beholder med oxygen eller trykluft. Den anden type (filter produkter) indbefatter midler, som opererer ved mindre end optimale og farlige betingelser (mere end 17% oxygen). Næste vil blive beskrevet nærmere på de retsmidler, der kan være nyttige i hverdagen - gasmasker og åndedrætsværn.

filtermasker
Hvordan enheden: en beskyttelseskasse (som er placeret under hagen) den forurenede luft renses, og derefter tilføres til ansigtet. Skadelige stoffer forsvinder ved adsorption, katalyse og kemisorption.
Anvendelse: sat på hagen til toppen af hovedet, trak kraftigt. Efter påtagning bør ikke være nogen uregelmæssigheder. Det er vigtigt at vide, hvad du har brug for, inden du tager fat i lys luft. Genoptag vejrtrækning muligt efter begge bære en maske. Funktioner i brug: Du kan ikke bruge den til at beskytte de alvorligt sårede eller syge mennesker med karrene i hovedet, med ustabil tryk, meningitis. Men sådanne personlige åndedrætsværn i modsætning til den perfekte isolering for yderligere uddannelse, uddannelse. Det skal dog bemærkes, at der i en kold vinter skal håndteres under halsen og ansigtsmaske fra chapping.

Respiratorer: Typer

De er forholdsvis let at bruge, i modsætning til masken. Med deres hjælp, kan afhængigt af niveauet af respiratoren beskytte både gaden støv og industriel støv. Desuden bliver de brugt i krig, i medicin, osv Sådanne midler til åndedrætsværn bæres på ansigt, ører vedlagt. Respiratorer er opdelt i tre typer: anti-støv, anti-gas, samt masker med de kombinerede kapaciteter af de to første. Det tynde men holdbart materiale mod støv åndedrætsværn anvendes som beskyttelse mod aerosoler. Sidstnævnte anvendes under forhold med oxider af phosphor og chlor. Sådanne personlige åndedrætsværn bruges også i luft i nærværelse af acetone, benzin og andre organiske forbindelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.