FormationVidenskab

Tyske Spids og sorter af denne race

Spids er den ældste af racer, man kender, som stammer fra de Neanderthal tørv hunde, såvel som den første tamme dyr. I Tyskland, især i Pommern, hundene nød den største popularitet. De var fattige, arbejder hunde, blev racen værdsat på grund af god tilpasningsevne, styrke, intelligens og modstandsdygtighed over for sygdomme. Omkring slutningen af middelalderen i Tyskland, allerede har optrådt selvstændig race - "Dog-at lyde", med frodig pels, ræv snude og hale oprullet over ryggen. I det XVIII århundrede trak disse dyr opmærksom på aristokrati, og da arbejdet begyndte på miniaturisering af racen. Så der Wolfspitz og Keeshond (skulderhøjde 43-55 cm); arter såsom brutto (42-50 cm), Mittel (30-38 cm), Klein (23-29 cm) og den mindste version af denne race - den tyske dværg spitz (18-22 cm).

Således vovse mærkbart faldende og flyttede fra kategorien "brugshunde" i "rum-racer." I slutningen af en lang og møjsommelig arbejde på avl han blev født en tysk miniature spitz, som også kaldes den pommerske til ære for den føderale stat, hvor han blev taget. Det er tre gange mindre end dens forfader og er flere gange lettere end hans - Animal vægt bør ikke overstige tre kilo. Retfærdigvis skal det bemærkes, at arbejdet med fjernelse af "orange" udført og Storbritannien. Koroleva Viktoriya, en lidenskabelig elsker af krummer, beordret til at forbedre den "skjorte" pomeraniuma (som nævnt i England denne miniature hund), for at give det elegance. Og nu de britiske øer for dværgene, der Spitz lokal navn - "pomeranium dronning Victoria"

Tyske Spids oprindeligt indrømmede kun hvide. En undtagelse var Wolfspitz, som per definition (Wolfe - tysk ulv) skulle være grå. Så mode blev orange og beige farve. Keeshond skal være zobel grå, med sorte pletter. Senere kom i brug sort og brune hunde farve. Som for appelsiner, fra 1915 engelske klubber er ikke tilladt at vise repræsentanter for denne art, som vejer mere end 3,6 kg (den ideelle er vægten på 3 kg). Men udstillingen appelsiner er i samme ring med de andre naboer.

Tyske Spids, på trods af den enorme variation i størrelsen og vægten af underarter, har en klar, entydig for racens egenskaber. For det første uldne dækning korte vatopodobnym bindelag, hvor de bølgede hår. I appelsiner underuld er lang, og mangler midten af håret. Disse hunde er værdifulde, fordi de pels har evnen til at selv-ren, da aksiale hår producere en særlig hemmelighed. For det andet er det en ræv snude, gradvis smallere fra den brede bagsiden af en skarp lille næse, opretstående trekantede ører og ovale mørke øjne. Igen står bitter appelsin, som er kendetegnet ved en klar overgang fra panden til næsen. Tail de har meget behåret og liggende på ryggen. Tilladt hale bøje ringe, men ikke i orange.

Tyske Spids er en liste af langlivede hunde. Men dit kæledyr levede et langt og lykkeligt liv, er det nødvendigt at fodre en afbalanceret foder, give ham regelmæssig fysisk aktivitet, og vise det til dyrlægen. At avle lidelser omfatter allergi, tilbøjelighed til overvægt. Fluffy pels vovse behøver daglig kæmning med en speciel børste, men kan ikke svømme misbrug: hans hår har nok selvrensende. En gang om ugen er du nødt til at rense hundens ører, og en gang om måneden - klippet negle, så de ikke beskadiger fingrene.

Karakteren af den tyske Spids har nem og godmodig. Dens meget let at træne, fordi det smart og hårdtarbejdende. Han kan lide at køre kommandoer og lege i den friske luft. Men hvis andre "tyskere" skulle indlæse motion, Pomerantz kontraindiceret sådanne tests. Disse hunde elsker at svømme og på trods af sin beskedne størrelse, ikke bange, let påtage sig det ansvar for vicevært af lejligheden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.