SundhedSygdomme og betingelser

Endogene psykose: symptomer og behandling

Endogen psykose rangeret som den liste over alvorlige sygdomme i mental karakter. Endogen psykisk lidelse effekt provokerende faktorer er dannet, har en indvendig oprindelse. I denne artikel vil vi se på årsagerne til denne sygdom og dens symptomer.

Grunde endogene psykose

Det skal bemærkes, at den betonfundament, på grund af hvilke patienten kan kaldes psykose, blev fundet. Men specialister identificere faktorer, der bidrager til dannelsen på grund af omfanget af sygdommen.

Således kan endogene psykose dannes under indflydelse af eksterne faktorer. Denne psykisk lidelse kan være forårsaget af overdreven indtagelse af alkohol eller narkotika. Eksperter påpegede, at grundlaget for endogene psykose er en forstyrrelse af centralnervesystemet og endokrine balance. Undertiden sygdommen bestemmes ved åreforkalkning af hjernens fartøjer, hypertension eller skizofreni. Forekomsten af sådan en sygdom kendetegnet ved varigheden og tilbagevenden af symptomer.

symptomatologi

Symptomer på sygdommen kan udtrykkes i en simpel form før forekomsten af en patologisk tilstand. Men, som eksperter foreslår dem at identificere er relativt vanskelig.

Tidlige symptomer kan overvejes:

 • irritabilitet;
 • den periodiske forekomst af angst;
 • nervøs;
 • øget modtagelighed.

Normalt forekommer hos patienter med søvnforstyrrelser, forstyrrelser i appetit, en person bliver apatisk. Dette reducerer evnen til at arbejde, der har været en overtrædelse af opmærksomhed, og enhver, selv mindre, den ulejlighed er årsagen til stress. Endogen psykose påvirker også dannelsen af enkelte modifikationer fornemmelser. Dette vil igen føre til følelser af angst, af depression og pludselige humørsvingninger.

Endogen psykose påvirker personlighedsændringer direkte. Dette kommer til udtryk i det faktum, at patienten ser den ændrede verden af patienten forfølger en fornemmelse af, at overvåget ham. Som regel patientens tale springer ulogiske udsagn, der går ind delirium.

Sådanne patienter har underliggende tanke lidelse, ledsaget af hallucinationer. Tilsyneladende uden grund en person kan dykke ind i en depression. Et grundlag for en sådan modifikation er tabet af den normale opfattelse af verden. Normalt, er patienten ikke klar over, hvad der skete med ham i øjeblikket, og kan ikke forstå, hvor svært det er mental modifikation.

Børne- og ungdomspsykiatri psykose

Endogene psykoser hos børn og unge ikke har veldefinerede symptomer, og derfor kan have forskellige konfigurationer. For at slette tegn betragtes af eksperter som forekomsten af vrangforestillinger. Det er først og fremmest en mulighed for at se barnet, føler, høre, hvad der ikke er der i virkeligheden. Barnet i dette tilfælde er der adfærdsforstyrrelser, som manifesterer sig, for eksempel latter irriterende ting, nervøsitet og irritabilitet uden grund. Set og barn arbejde usædvanlige ord.

Tilstedeværelsen af hallucinationer og vrangforestillinger er begyndt at diagnosticere symptomer på psykose hos børn.

I tilfælde af psykose hos unge markant det øget risiko for selvmord, fordi disse patienter har en svag selvkontrol. Derfor bør disse patienter altid blive indlagt.

Årsagerne til barndommen psykose

Årsagerne til dannelsen af psykose i barndommen varieres. Men de vigtigste faktorer, der forårsager den patologi, er:

 • langvarig brug af medicin;
 • overført høj kropstemperatur;
 • hormonal ubalance.

Sommetider børn kan udvikle psykose uden ledsagende sygdomme. Børn født med alvorlige abnormiteter i den forfatningsmæssige type udsat for psykose, som spontant forekommer i en tidlig alder. I de fleste tilfælde er disse patienter forbliver deaktiveret for en levetid.

akut psykose

Denne type sygdom anses vanskelig psykisk sygdom, som er udtrykt ved tilstedeværelsen illusioner, vrangforestillinger og fornemmelser fantastisk samlede resulterende. Bestemme den direkte årsag til dannelsen af lidelser er vanskelig. Eksperter afsætte 3 grupper akut psykose hallucinatoriske:

 1. Akutte endogene psykoser. De er for det meste udløst af interne faktorer.
 2. Akutte eksogene psykoser. Er på grund af virkningen af eksterne traumatiske årsager. Men ifølge eksperter, det indtager en særlig plads alkohol blandt fældningsreagenset faktorer.
 3. Det organiske akut psykose. Udløsende faktor for sygdommen kan blive en tumor eller hjerneskade.

Former for akut psykose

Derudover er der et stort antal former af sygdommen, som gør det muligt at bestemme antallet af tegn. Der er følgende former af sygdommen:

 • Akut maniodepressiv psykose. Denne type sygdom anses for at være den mest vanskelige. I denne form af sygdommen patienten har en vekslen af større depressiv tilstand med stadierne føleri.
 • Akut manisk psykose. Det særlige ved sygdommen ligger i det faktum, at personen er i en langvarig ophidset tilstand.
 • Akut reaktiv psykose. Udseendet af sygdom på grund af den umiddelbare reaktion på den stærkt stressende situation. Ifølge eksperter, denne form af sygdommen har den gunstigste prognose og i de fleste tilfælde elimineret efter eliminering af stress.

Oftest, til direkte behandling af sygdommen, patienten bør indlægges. Sådanne manipulationer er knyttet primært til det faktum, at patienten er i en tilstand af perverteret opfattelse af verden, derfor kan skade både sig selv og andre uden at vide det.

Langvarig type psykose

Kronisk endogen psykose - skizofreni er karakteriseret ved mental svækkelse såsom der fortsætter i lang tid og er ledsaget af ændringer af personlighed i en progressiv måde.

Det er nødvendigt at skelne mellem to begreber - tegn og symptomer på sygdommen, fordi de har nogle forskelle. Således, kronisk endogen psykose har visse egenskaber, som omfatter:

 • Alogi. Kendetegnet ved en mangel på logisk tænkning i patienten. Denne funktion er på grund af mangel på ordforråd.
 • Autisme. Denne funktion er karakteriseret ved at distancere patienten fra omverdenen, fordybe sig i. En sådan person bor i sin egen verden. Som regel interesser sin begrænsede og ensformigt handling. Sådan patient er karakteriseret ved en total mangel på humor derfor alle ovenstående accepteres af patienten bogstaveligt.
 • Ambivalens. Den opdeling af bevidsthed, ambivalens mod noget.
 • Associativ tænkning.

Symptomer på sygdom omfatter:

 • hallucinationer;
 • illusion;
 • delirium;
 • upassende opførsel;
 • forstyrrelse af tale og tænkning;
 • tvangstanker.

behandling af psykose

Behandling af disse sygdomme kun udføres under tilsyn af fagfolk, da stærke lægemidler til behandling af endogen psykose er foreskrevet afhængigt af patientens alder, kompleksitet og typen af sygdommen. Det særlige sted i terapien er givet psykofarmaka, antidepressiva ( "Pirazidol", "amitriptylin", "Gerfonal"), beroligende midler ( "Seduxen") og neuroleptika ( "Triftazin", "Stelazin" "Chlorpromazin"). Lige så vigtigt er det psykologiske korrektion af social adfærd af patienten. Behandlingen kræver døgnet rundt overvågning af dem, og kan tage lang tid, da kroppen er opbrugt ikke kun følelsesmæssigt, men også fysisk.

Men varigheden af behandling med rettidig behandling tager normalt ikke mere end 2 måneder. I alvorlige tilfælde en bane kan være forsinket på ubestemt tid. Derfor efter detektering af symptomerne på sygdommen er det nødvendigt for at henvende sig til lægen så hurtigt som muligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.