Nyheder og SamfundKultur

Hvordan til at præsentere dig selv, så straks vinde tillid?

Din trivsel er direkte afhængig af evnen til at præsentere sig selv positivt. For at få et job, at komme i nærkontakt med mennesker, der har til at have stor betydning, en god aftale med en partner, der er interesseret, er du nødt til at foretage en form for reklamekampagne, som annonceret "produkt" bør være dig eller dine ideer, erfaringer, viden.

Det er muligt at overholde de generelle principper for markedsføring, baseret på rækkefølgen af aktiviteter som:

  • opfylde;
  • lære de basale behov i den anden side;
  • introducere dig selv;
  • fuldt ud og i overensstemmelse med deres egne interesser at give svar på deres spørgsmål og indvendinger;
  • er enige om at lave en aftale, eller blot for at behage;
  • ikke forsvinder i lang tid ud af synsfeltet og støtte langsigtede kontakter.

Ser periode er meget vigtigt for dig. At han var en succes, ser til sig selv, lave en fuld selvevaluering. Først se på udseendet, fordi, som du ved, vi mødes på tøj. Så se efter i sig selv de træk, der medvirke til at tiltrække og endear dig til mennesker.

Det har brug for lidt arbejde - for at tage et stykke papir og tegne en på det to ækvidistante lodrette linjer. Som et resultat, får du tre kolonner. Optag første af sine svage punkter, mens den anden miss og udfylde den tredje kolonne har indgået det din værdighed. Nu tager en saks, klippe og brænde den første kolonne med alle dine fejl og mangler. Disse kvaliteter ikke tillader dig at præsentere dig selv i et gunstigt lys.

Men du kan ikke bedrage folk med hvem du kommer til at opbygge en Kæreste, så i et frit kolonne, anden række, omskrive sine mangler i en mildere form. For eksempel, i stedet for "misundelse" kan du skrive "efterligning har opnået succes," og "en øget tendens til tvister" omdannet til "uforsonlige holdning til den dårlige kvalitet af andre mennesker." Det har, selv om små, men et skridt i retning sejr.

For eksempel, du har brug for at præsentere dig selv på konkurrencen, og til dette er det vigtigt at vide, hvilken slags kvalitet, du søger, og ønsker at se vurderes af parterne. Selv hvis du har nogle resultater, men i marken, er ikke meget interessante mennesker, i udtalelsen fra, som du er interesseret, har du ikke noget at være stolt af. Det er bedre at være opmærksom på dem, der allerede har opnået mere i den retning, og begynde at lære af deres kvalitet. Låne en andens nyttige færdigheder, hver af os bliver mere selvsikker person, nemlig selvtillid er meget vigtigt i et forhold.

I denne tilstand i sindet, du har brug for at give svar på de stillede spørgsmål under interviewet. Det er ikke let at gøre, så du skal lære som en særlig kunst, som gør det muligt at have tillid og let at komme troværdighed.

Selvpromovering bør ikke være bevidstløs. Selv hvis du ikke hører til den kategori af råger, tænkt over , hvordan man kan præsentere dig selv i konkurrencen af skønhed, og drømmen om en mere beskeden deltagelse, husk at du ikke har brug for det ekstreme. Ingen arrogance, betyder ingen overdreven beskedenhed ikke føre til succes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.