Nyheder og SamfundKultur

Værdien af "hund gør, karavanen bevæger sig på." ordsprog

Den store og mægtige russiske sprog svært at mestre, selv for dem, der taler det fra fødslen, ikke at tale om dem, der lige er begyndt at studere det. Enhver fremmedsprog undersøgelse er ganske vanskeligt. Større kompleksitet er ikke kun en teknik af tale og skrift, men også udtryk, som er så vant til at tale det russisktalende befolkning. Sætninger velkendte for os, vi taler uden at tænke, ofte har en dybere mening, som er vanskelig at forstå en uerfaren person. Vi taler om de ordsprog og talemåder, der er faldet til os fra oldtiden, men ved deres forfædre og gået i arv fra generation til generation. Folk visdom - er folks livserfaring akkumuleret i århundreder, det hjælper til at træffe en beslutning i en vanskelig situation. Indviklede sætninger, kan du ikke forstå det første gang, nogle gange er du nødt til at smadre hans hoved for at realisere betydningen af ordsprog eller ordsprog.

Betydning: "Hunden gøer - campingvognen fortsætter"

Dette udtryk kan tolkes på forskellige måder, den har to betydninger, som er afhængige af tegnsætning, placeret i teksten. I det første tilfælde er det Ord opdelt i to dele, en bindestreg, betyder det, at en del af de ordsprog er knyttet til hinanden og er fuldstændig ens. I en samtale til tider kan man høre sætningen: "Hunde bark - campingvognen fortsætter" Betydningen af dette ordsprog er, at hundene gøede - det er et tegn på, at campingvognen nærmer sig. Hunde giver en slags signal til alarmen. Dette skyldes det faktum, at campingvognen bevæger sig på den måde, er ofte mål for angreb tyve og røvere, men hundene på det tidspunkt taget for beskyttelse. For at gøre dette, at udvalgte dyr af store racer, uddannede forsvare og angribe på kommando. Jo højere de brølede, jo mere sandsynligt, at det vil skræmme væk vilde dyr og ubudne gæster, samt annoncere ankomsten af varer fra andre lande.

At sige "den hunde gø, campingvognen fortsætter": den anden værdi

I det andet tilfælde vil den første afhænge af den anden komma mellem to dele af ord. Det betyder, at den ene del er nøglen, mens den anden - mindre. To dele af en sekvens af udtryk, er utilstrækkelige og har deres værdi. "Den hund gør, karavanen fortsætter" - siger, hvor den vigtigste del af "campingvogn fortsætter," det bevæger sig mod målet, trods det faktum, at "hunde gø." Hunde i fortolkningen af ordsprog symboliserer rygter, sladder, sladder og misbrug, der forsøger at blande sig i sagen, skælde ham. Går campingvogn - dette tilfælde opnåelsen af dette mål, stien til et positivt resultat. Men glem ikke, at en hund barking - det er bare en tom frase, resultatet af misundelse af fjender, som du simpelthen ikke er opmærksomme.

Historien om forekomst af ordsprog

Rødderne af denne talemåde stammer mere fra oldtiden, og derefter dannede sin værdi. "Den hund gør, karavanen fortsætter" - ordsprog muteret, som adskiller sig fra den oprindelige udgave, men stadig har sin egen særlige betydning. Den første analog af sætningen kan betragtes som "Hunden gøer, vinden er." Betydning ordsprog der startede rygtet spredte sig hurtigt, som vinden, vil sladder snart kender alle steder. Dette ordsprog kan stadig høres i Østen. I den form, hvori det ordsprog kom til os oprindeligt campingvogn blev ikke nævnt, har det gjort en fejl der, General Alexander Lebed, når, i stedet for udtrykket "vinden er", sagde "karavanen fortsætter." Så blev født ordsproget: "Hundene gø, campingvognen fortsætter" Betydningen af dette ordsprog også spores i historien.

Symbolikken af ordsprog

For det første, i ordsprog ofte nævnes hunde, hvilket betyder at de stridbar mennesker, der er tilbøjelige til en tom skrig, og sladder. For det andet, hunden, på den anden side, var beskyttere af huset, trofaste venner og pålidelige vagter. I Asien har campingvognen altid været et symbol på stabilitet og orden, og i Rusland var det ganske velkendt. Den våbenskjold viser en kamel Chelyabinsk, men i det område, hvor der er en by, aldrig blev ikke fundet kameler. Campingvogne transporterer varer ikke blot passeret gennem de steder. Dette ordsprog blev brugt af den berømte forfatter i Krylov fabel "Forbipasserende og hunden." Her er et citat fra denne fabel: "Misundelig, eller tage et kig på det, ville løfte evigt gø; Og du selv gå sin vej: Paul da halter bagefter ".

sorter af ordsprog

Der er andre mennesker i ordsprog, at betydningen er snævert knyttet til det ordsprog "Den hund gør, karavanen fortsætter." Hvad betyder dette udtryk kan ikke besvares klart, men du kan komme tættere på følelsen af at stole på andre lignende ordsprog. Luk i værdi og supplerer "Pig izdohla og gryntende alle høre." Grisen symboliserer den onde person her, siger dårlige ting og gør forkert, og gryntende - det er de dårlige effekter, der er tilbage, selv efter døden af en mand i tankerne og i folks liv. En moderne fortolkning af ordsprog også "Hunde gø - Internettet er." I dette tilfælde, siger lidt at modernisere, fordi i dag relativt hyppige forekomst, når mennesker kommunikerer med hinanden, er ikke leve, og på nettet. Der er også en anden version af ordsproget, "The hund gør - vinden er, og campingvognen fortsætter", han kombinerer de gamle og nye versioner i én.

Når det bruges ordsprog

Der er mange situationer, hvor samtalen er nævnt et ordsprog, men det vigtigste - er dens værdi. "Den hund gør - campingvognen fortsætter" hensigtsmæssigt at bruge på offentlige steder, på arbejdet og i politik. På gaden, hvor det hele tiden sydende bevægelse, der er en stærk mulighed for at imødegå de negative følelser af fremmede, der ikke tøver med at udtrykke dem uden at overholde de normer for anstændighed. I sådanne tilfælde vil det ordsprog har ved den måde, klart formuleret, det vil give ikke vstrevaya ubestridt, giver et passende svar, eller blot tilfredsstille deres egne nerver. Det ordsprog passer perfekt i tiden iværksætter, der hver dag er nødt til at udføre bestemte opgaver, på trods af de forskelle i deres kolleger. Kunden vil også blive lettere, hvis fra tid til anden at huske en klog ordsprog. Dette vil ikke afvige fra målet og har fortsat tillid til deres evner. I nogle tilfælde kan det ordsprog tages helt bogstaveligt, men forstås under campingvognen køretøj, der transporterer folk til at hvile. Hunde i disse situationer er folket selv, at observere processen og udtrykke deres utilfredshed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.