BilerBiler

"Peugeot 605": fotos, specifikationer og anmeldelser

Den officielle debut af bilen "Peugeot 605", et foto er vist nedenfor, blev afholdt under den internationale udstilling i Frankfurt i 1989. Model serielt produceret i løbet af de næste ti år. På verdensmarkedet optrådte nyhed et år efter premieren. Næsten med det samme, bilen blev meget populær. Det var i høj grad på grund af sine gode tekniske egenskaber og det er tilgængeligt på denne model priser.

En kort historie

I perioden af modellen er produceret i kun én variant af kroppen - en sedan med fire døre. Uanset udgivelsesår, "Peugeot 605" altid haft en tværgående i motoren og drevet var en front. I juli 1993 designerne af det franske selskab afsluttet den første modernisering af køretøjet. Især blev nogle visuelle ændringer udsat for den forreste kofanger, har bilen fået en ny bagklap og baglygter. Samtidig modellen udviklere har skabt to nye varianter af kraftenheder - to-liters benzinmotor med 130 og 147 hestekræfter, samt den 83 mand store dieselmotor af samme størrelse, der er udstyret med turboladning.

Næste modernisering fandt sted to år senere. Opdateringer på dette tidspunkt påvirkes kun den forreste del af bilen. Mere specifikt har de franske ingeniører ændret hætten, fendere, forlygter og kølergrill. Desuden har det nye produkt erhvervet et multifunktionelt optik. Det skal bemærkes, og en ny 2,4-liters dieselmotor "Peugeot 605", der udvikler 129 "heste".

Uanset hvad det var, ganske vellykkede bestræbelser på designere var ikke i stand til at forhindre fjernelse af modellen fra transportøren. Faktum er, at i et årti, hvor varede i produktionsmaskiner, det er simpelthen forældet. Som et resultat, frigivelse af biler stoppede ved udgangen af 1999. Samtidig blev det erstattet af en modifikation af business class, som fik mærket "607".

design

Som i dag, en af de mest populære biler i det indenlandske sekundære marked, det er "Peugeot 605". Foto af en bil er endnu en bekræftelse på, at på trods af anstændig alder, han ser meget elegant, selv i vore dage. Dette skyldes i høj grad det faktum, at hans krop blev udviklet af italienske specialister fra studiet Pininfarina. Maskinens dimensioner i længde, bredde og højde er henholdsvis 4723h1799h1422 millimeter. Clearance model er 100 millimeter. Mens imponerende parametre, auto har en temmelig høj grad af passiv sikkerhed. Samtidig er det umuligt ikke at bemærke, at puder var i det kun i de sidste år af frigivelse. Med hensyn til korrosionsbeskyttelse, prale kroppen fuldt galvaniserede, og derfor og nu er de fleste af disse maskiner ikke lider af rust.

interiør

Specifikke ord fortjener salon "Peugeot 605". Anmeldelser af bilejere indikerer, at rummet inde er simpelthen fantastisk menneskelige fantasi. Forsæderne komfortabelt rumme selv høje mennesker, og nok bagsædet til sin bekvemme beliggenhed fire voksne. Førersædet er udstyret med et standard sæt af indstillinger og justeringer. Midterkonsollen udviklere har installeret mange slags knapper og kontakter, som kan være forvirrende. På den anden side, de alle har en klar betegnelse, så over tid, som det fremgår af de anmeldelser, der er dette problem elimineret. Med hensyn til polstring, er der, som i mange andre franske biler, materialer af høj kvalitet.

instrumentbræt

Midterkonsollen af maskinen er en elektronisk resultattavle, der viser indikatoren Ekstern temperatur og et ur. Nærliggende regulatorer radio og klimaanlæg. Forskelle i kombiinstrumentet af biler af forskellige versioner adskiller sig kun ved en omdrejningstæller (diesel versioner det udjævnede ved 6000 rpm, mens benzin - 8000). Instrumentbrættet "Peugeot 605" har også et speedometer, kølervæsketemperatur pointers og brændstofniveau, signal lys switching pærer, markør lys, batteriopladning, anvendeligheden af elektrisk udstyr, størrelsen af den resterende sprinklervæske, bremseslid og andre parametre for maskinsystemer.

bagageplads

En nyttig mængde bagage i denne model er 500 liter. Til business-class bil er helt acceptabelt sats. Læssehøjde på hans lille. Muligheden for at øge bagagerummet er ikke givet, da bagsæderne ikke folde. Samtidig ejere siger, at transport belastninger med en stor længde af bilen stadig kan være. Dette lettes ved tilstedeværelsen af armlænet klap hvorigennem kan indlæses for eksempel tagskæg.

Nøglefunktioner

Som nævnt ovenfor, nogle udviklere sæt motor muligheder for "Peugeot 605". Bil specifikationer i denne henseende, kan afvige væsentligt. Motoreffekt i området fra 83 hk i to-liters dieselmotor til 200 "heste" i en tre liter benzin enhed. Anmeldelser indikerer, at, forudsat korrekt drift og rettidig vedligeholdelse af kraftværker alle varianter kan pålideligt tjene under kørslen, er 300 tusind kilometer og flere.

Som for drivaggregatet, blev den oprindelige model afsluttet med en manuel gearkasse fem faser. Siden 1993 har producenterne begyndt at tilbyde kunderne som chetyrohskorostnoy maskine. Ekspertanmeldelser og bilejere siger, at er helt almindeligt "sygdom" manuelle gearkasser blev svigt af omentum scener af gearstangen og den halv-line kirtel, hvilket ofte resulterer i lækage af olie og brud på selve kassen. Dette kan undgås forudsat den fungerer korrekt. For en maskine det er reduceret til olieskift, bundkar pakning og filter hver 20 tusind løb, men for de mekanikere - til rettidig genopfyldning olie.

På grund af den uafhængige affjedring for og bag med en tværgående stabilisator "Peugeot 605" holder styr ordentligt. Absolut alle dele og komponenter chassis er meget pålidelige. De mest sårbare punkt anses for og bag rack stabilisator, ofte kommer fra bygningen. Hvorom alting er, kan i betingelserne for anvendelse af maskinen ikke er på den højeste kvalitet indenlandske vejbelægninger alle de uregelmæssigheder, praktiseres næsten perfekt. Chaufføren og hans passagerer hørte ikke nogen stød og slag.

udgifter til

I øjeblikket kan bilen købes kun på det sekundære marked. Omkostningerne ved "Peugeot 605" (diesel) er omkring seks tusind dollars. Prisen på biler med benzinmotorer med gennemsnitligt mindre end et tusind. Generelt, prisfastsættelse er afhængig af den aktuelle tilstand af bilen. Ikke desto mindre, er det umuligt ikke at bemærke, at modellen er meget populær i det sekundære marked og videresolgt nemt.

fund

På det russiske marked model er det allerede temmelig lang tid. I løbet af alle disse år, indenlandske bilentusiaster var i stand til at vurdere ikke blot det høje niveau af komfort og sikkerhed for maskinen, men sin fremragende præstation. Ikke overraskende, at flertallet af ejerne ikke ønsker at skille sig af med en pålidelig og gennemprøvede biler. Samlet set bilen er perfekt til de mennesker, som stadig ikke er økonomisk klar til at købe dyrere og prestigefyldte mærker. Som det fremgår af anmeldelser af de nuværende ejere af "Peugeot 605", stort set ingen af dem fortrudt købet af denne maskine.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.