SundhedStomatologi

Tandimplantater - information til patienten

Når det kommer til tandimplantater, bør du ikke tage forhastede beslutninger, fordi det er en beslutning for livet. Konsekvenserne af en forhastet implantation kan ikke fastsættes nogensinde.
Der er flere måder at sikre og pålidelige proteser, for eksempel, lås protese. Denne metode er som tilhængere (hurtigt vænne sig til ikke at føle) og modstandere (svær psykologisk test).
Implantater kommer i to typer - et-trins og to-trins. Stage-version af de hurtigste og, selvfølgelig, ikke billigt.
Når der indsættes i to trin implantation i kæbeknoglen af implantatet, der ligner en skrue. Efter denne procedure, tandkødet sutureres og patienten hviler i omkring tre måneder for at implantat fanget. gummi bliver så skåret og den nedre del af implantatet efter tanden er fastgjort adapter. Den øverste del af lavere styrke end bunden, hvilket gør det nemt at ændre virkningen eller skade. Når det kommer til et-trins implantation, begge dele af implantatet er identiske i styrke, så også udskiftes sammen. Denne type bruges til samtidig fjernelse af tanden - implantat skærer dybt ind i kæbebenet og tand sat med det samme.
Når et-trins implantation af helingsprocessen skal finde sted under nøje overvågning af en læge, der udførte operationen.
Beslutningen om at implantatet sker allerede i midaldrende, når mange tænder er tabt fuldstændigt. Hvis en tand er tabt, så efter en vis periode begynder svindet i kæbebenet. Som et resultat, kan det føre til alvorlige konsekvenser. Hvis implantatet er lavet af dårlig kvalitet, kan resultatet af patientens sygdom synes ansigtsbehandling eller kæbe af kraniet.
For eksempel når udtyndingen af kæben implantat kan trænge ind i kraniet og forårsage inflammation. Eller under operationen ikke er i overensstemmelse med alle de sterilitet instrumenter foranstaltninger, som kan føre til infektion kontrol. Mange tandlæger er kommet op med de mest utrolige muligheder for at undgå dette eller hint problem. Men selv sådanne løsninger ikke give en 100% garanti for kvalitet implantation.
Før implantation skal nøje afveje de positive og negative aspekter, og ikke til at tage spontane beslutninger. Hvis du er en lang mistet tand, skal du bruge en to-trins-variant. Hvis du bor i Fjernøsten, og besluttede at holde implantatet i Moskva, er det bedre at afslå. Fordi dødsfald som følge af blodforgiftning forekomme uanset placering og afstand fra lægen. Før du beslutter dig på implantation, uanset årsagen, bør du konsultere nogle tandklinikker. Som et resultat, får du anbefalinger for at undgå at drage forhastede beslutninger og langtidsbehandling.

Så den bedste løsning dental rekruttering til en operation - enten venner, som allerede har været igennem alle faser af implantation og vil være i stand til at rådgive dig om en bestemt læge og klinik, eller til at kommunikere på specialiserede fora, stille spørgsmål til folk, læse anmeldelser, etc. Alle de samme, det er dit helbred, og at nærme lægens valg bør være nøje og omhyggeligt, jo mere er det værd at denne tjeneste dostochno dyrt og naturligvis ønsker at få et godt resultat.

Så jeg ønsker dig og din familie sunde tænder, men hvad nu hvis du beslutter dig for at gøre implantatet, noget andet end tandlæger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.