SkønhedHår

Sådan flette en fiskehale?

Da denne frisure ligner halen af de endelige vandige skabninger, blev det kaldt kosa- "fiskehale". Som væve fletning, blive beskrevet detaljeret i det følgende. Det første navn på odden - den franske, den følgende - spike, da fisken hale, i virkeligheden, lavet af den samme teknik af vævning. Denne frisure ser meget usædvanligt og smukke. Fletning fletning efter blot et par træning det vil være meget let. Det kan bæres på helligdage og hver dag, det hele afhænger af, hvor mange ekstra tilbehør til at dekorere fletninger, du bruger, og er tætte vævning. Og, selvfølgelig, fashionistas opstår spørgsmålet: hvordan at væve fletning "fiskehale"?

Ideelt set fletter fletning på flad og langt hår, men det ser godt ud og tykt og tyndt, og tyk, og den sjældne og endda krøller. Også Spit ser godt ud på mellemlangt hår og med vævning hår. Spytte ejendom udstråler fra lys på grund af den særlige måde at væve enkelte strenge, som uvægerligt tiltrækker andres synspunkter. Med fuld tillid kan vi sige, at denne frisure vil forblive fashionable og stilfulde på alle tidspunkter, uanset om det er pjusket låse og glat vævning. Under alle omstændigheder ser det meget vanskeligere end den klassiske fletning af tre dele. Det er også værd at bemærke, at fisken hale - er den enkleste fletning fletning teknik i eksistens, fordi det er vævet af kun to tråde. Du behøver ikke være svært at lære at oprette sådan en sofistikeret frisure, foruden vævning tog ikke lang tid, og halen vil vare hele dagen. Denne vævning, du kan bruge som udgangspunkt for mere komplekse frisurer, eksperimentere med flere fletninger omkring hendes hoved, men først er vi nødt til at lære det grundlæggende.

Så, hvordan man kan flette en fiskehale? I den første fase omhyggeligt rede håret, let fugtes med tonic eller vand, så de er ikke elektrificeret og ikke filtret. Så deler håret i to dele, med den ydre kant af den første del af låsen for særskilt og placere den på midten. Nu tager en anden streng af den anden del af håret og ligeledes give det videre til midten. Fortsæt vævning på samme måde, streng ved streng, idet tråde fra den ene side eller den anden, og flytte dem til midten. Den endelige udseende af dit hår afhænger af tykkelsen af strengene, som du adskille. Sådan flette fiskehale - med en tynd eller tyk tråde - afhængig af vyshego ønsker. Men husk på, at det mere attraktivt at se tyndere tråde, vil de tage lidt længere tid end de tykke strenge, men det er det værd. Husk på, at størrelsen af alle pryadok nødvendigvis skal være den samme. Når du dopleli fletning til enden, og fastgør den med rezinochkoy. I princippet er det muligt at forlade fletning, som den er, men den bedste bit er specielt dishevel fiskehale, så du øge bredden og tilføje en vis skødesløshed og forsømmelse af dit billede.

Sådan flette fishtail flettet andre? Udover den klassiske vævning er beskrevet ovenfor, er der andre muligheder. For eksempel kan du flette fletning løst, kan du fletning i siden, efterhånden overføre over skulderen, så du kan fletning to, tre, eller som du kan lide fletninger, samt oplesti hoved i en oval ansigt. Du kan starte fletning fra midten af kronen, på en pande eller et brag, fra hårgrænsen eller på bagsiden, så du kan starte fra begge sider af templerne og oprette forbindelse til et på bagsiden. Der er mange muligheder som vævning fletninger.

Sådan flette en fiskehale med tilbehør? Hvis din fletning flettet stramt, er det ikke nødvendigt at dekorere tilbehør, og så det ser imponerende. Det er bedre at bruge usynlig elastik (samme farve som håret). Hvis nettet ganske gratis, kan du dekorere fisk hale snore, bånd, fjer, nitter, rhinestones, en smuk elastik eller barrette. Weave fletninger kaldet "fiskehale" giver en vis frihed, og det gør det meget attraktivt for frisører og stylister.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.