Kunst og underholdningLitteratur

Digt "Anchar": Pushkin arbejdede til ære

Fra begyndelsen af digtet vises en uovervindelig kæmpe foran os, indhyllet i et dyster slør, dødens træ. Dette er ørkenens mest forfærdelige indbygger: en eremit af brændende sand, drænet stepper og onde vind. Anchar fremstår som mørkeherren.

Forfatteren af dette dystre og imponerende billede af træet er Anchar - Pushkin. Analysen af arbejdet med samme navn vil bidrage til at forstå betydningen af den idé, der er indført i hans poetiske lignelse. Dette digt blev skrevet af AS Pushkin i 1828. I mange publikationer af den tid, de skrev om Anchar's gift, hvorfra de dør på vej tilbage, forsøger at få dem til at få militæret gennemsyret med pile. Disse historier gik ikke ubemærket i Rusland. Frihedens ideal i Pushkin i hans modne år er ikke forbundet med den politiske måde som i de tidlige tekster, men med universelle værdier, som er vist i arbejdet.

Ideen om arbejdet

Den poetiske beskrivelse af strukturen af menneskelige relationer er, hvad Pushkin var god til. "Anchar" - deres analyse, konkluderet i et digt. Det sporer tydeligt den logiske kæde og årsagerne til menneskelig adfærd. Digtens hovedtema er verdens onde. Forfatteren fungerer som en sociolog og filosof, der henviser til dette populære emne. Behovet for menneskeheden, i verden blandt mennesker, ligger i hjertet af forfatterens forventninger. Humanismens tema har altid været populært blandt mange folks ledere.

I digtet forklarer "Anchar" Pushkin hans syn på måden, hvorpå der er et grådigt ønske om en person til at herske over andre. Forfatteren peger på magt som ondskabens kilde. Hans personificerede dødens træ.

Anchar træet er afskåret fra naturen, fordi det er hans fejl: naturen accepterer ikke det onde symbol. Mennesket er en evig overtræder af naturens love. Hvis vi vender os til udkastvarianterne af digterens arbejde, bliver det vanskeligt at vælge ordene der passer til dette emne. I diktet "Anchar" fremhæver Pushkin det faktum, at han ikke er slaveherrer, men et "menneske" sendes til bestemt død. Begge mennesker i dette arbejde er i stand til at vælge, fordi naturen har skabt dem lige, men begge deres handlinger bidrager til mange andre menneskers død. Underordnelsessystemet frataget folk frihed og medfølelse: Kraften påførte sine sjæle en stiv ramme.

Sammensætning af arbejdet

Digtet "Anchar" Pushkin skabt som et plot, fordi det er en legende. Alle kompositionsteknikker peger på lignelsens genre. Sammensætningen er baseret på kontrast, med andre ord - på antitese. Digtet er skrevet med en firbenet iambic. Sammensætning "Anchar" Pushkin opdelt i to dele: Den første del beskriver et træ, og det andet fortæller om menneskelige gerninger. Begyndelsen af anden del med foreningen "men" tegner en klar linje mellem natur og mand. Begrebet liv i dette arbejde kombinerer med definitionen af død: det døde træ har grønne blade. Der er en åbenbar antitese, men disse definitioner er imidlertid indbegrebet i et levende og ensartet billede. Epithets her bidrager til øget kontrast. Typiske sammenligninger peger på temaet ensomhed og sentimentalisme. Semantiske gentagelser og anaforer giver produktet af dynamik, og selve Anchar-træet er en metafor for verdens onde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.