TravelingHoteller

Grand Lukullus Hotel: en ferie i et roligt område i Kemer i Tyrkiet

Kemer - fantastiske resort. Klemt inde mellem Middelhavet og Taurusbjergene, det behager turisterne fantastiske natur. Et helligt sted, som de siger, er aldrig tom. Gradvist byen Kemer tilgroede landsbyer-satellitter. En af dem - Goynuk, hvis navn betyder "frugtbare dal i stedet for de himmelske lys". Der er virkelig fusionere havet glitter og infunderes med sollys azurblå himmel. Det behagelige middelhavsklima, bjergluft fyldt med duften af pinjeskove og granatæble haver, et stort antal historiske og naturlige attraktioner i nærheden - hvad der ellers er brug for en skyfri ferie? Bogstaveligt talt for enhver smag og pengepung størrelse præsenteres i hoteller Göynük (Kemer, Tyrkiet). Grand Lukullus Hotel - et af dem. Dens fordele og eventuelle ulemper vi anser i denne artikel.

placering af komplekset

Hotellet er beliggende i centrum af landsbyen. Det betyder, at butikker, souvenirbutikker, og de vigtigste promenade - alt dette i løbet af fem minutter. Også nærliggende stoppested dalmushi - lokale taxaer og rutebiler. Hvis du får dig ud af lufthavnen i Antalya, vil turen tage dig en time. Otte kilometer fra landsbyen Goynuk er en lille, men gamle by Kemer. Grand Lukullus Hotel 4 ligger på den anden linje. Fra havet det er adskilt af en vej. Til stenstrand - omkring 600 meter fra sandet, hvor hotellet gratis shuttle bus, lidt mere. Ved hjælp af en central placering i landsbyen, har hotellet forpligtet sig til at organisere en familieferie. Du ønsker at køre? Rundt om hjørnet starter den vigtigste udvej boulevard med mange underholdningsmuligheder. På det område af hotellet - ro og komfort.

værelser

Grand Lukullus Hotel Kemer 4 tidligere kendt som "Lucullus". Det blev bygget i 1996. Men du behøver ikke være bange for ikke-renoveret vægge og gamle møbler. Den seneste renovering fandt sted i 2008. Hotellet hører til de såkaldte "urban" type, dvs. havearbejde område det er ret små. Hotel-komplekset består af to bygninger - tre og fire etager (alle af dem er elevatorer). Mellem dem er der puljer. I princippet en stille, næsten familie atmosfære på hotellet kan du oprette det faktum, at alle værelser er 84. To af dem er fuldt tilpasset til de behov, som mennesker med handicap. Uden undtagelse, alle værelser har balkon. På hver af dem let placeret et bord og to stole, så at beundre udsigten over bjergene eller se børnene plaske i poolen, er det muligt, uden at forlade lokalet.

Faciliteterne i værelser til gæster

Sommer varme vil udvise stille aircondition og satellit-tv med russiske og musikkanaler vil ikke lade dig kede sig i aften. Badeværelset er udstyret med brusebad med flydende sæbe og shampoo, der er også en hårtørrer. Det kan kaldes en sikker antal vejafgifter. Der er værelser og en tom mini-bar, som kan bruges som et køleskab. Men genopbygning er gået ujævnt Grand Lukullus Hotel 4. Svar nævne, at i det tilfælde, hvor der er den modtagelse, den nye generation af køleskabe. De behøver ikke at slukke, når du forlader rummet og trække det magnetiske nøglekort. Hertil kommer, at i dette tilfælde, i det mindste på anden sal, perfekt trækker gratis wi-fi. Andre gæster kan også oprette forbindelse til World Wide Web gratis, men de bliver nødt til at gå med deres bærbare computere i receptionen. Clean room hver dag og skift af sengetøj to gange om ugen.

mad

Ligesom mange resort hoteller, der er stolte af Tyrkiet, Grand Lukullus Hotel 4 "All inclusive" system af praksis. Det betyder, at du vil blive fodret morgenmad, frokost, middag og i mellem disse måltider tilbyder te eller kaffe med kager. De to søjler (en - i puljen, og den anden - i lobbyen), du hældte gratis alkoholfrie drinks, cocktails eller ånder lokal produktion. Men her er det tequila, vodka russisk eller fransk cognac - allerede for et gebyr. Restauranten har både indendørs for tre hundrede sæder og en rummelig veranda i fri luft, som kan rumme op til to hundrede mennesker. Som du kan se, for et lille hotel stedet er mere end nok. Format mad "buffet" vil give dig mulighed for at prøve alle eller nyde nogle livret. Chef henvender sig til alle: både fans af tyrkiske køkken, såvel som dem, der torturerede nostalgi for den indfødte kål suppe og dumplings. Og, som det er sædvanligt i det solrige Tyrkiet, ingen måltid er komplet uden dessert og frugt.

Puljer og kurbade

Hotel Grand Lukullus Hotel - udvej, tager turister det meste i den varme årstid. Få en frisk ladning af swimmingpools vil hjælpe dig på stedet. Den største af dem er placeret ved siden af restaurantens veranda. Det er meget praktisk, hvis du ikke ønsker at klæde til middag, kan du spise din frokost ved poolen. For de yngste gæster er der den lille "splash" med et dias. Begge pools er omgivet af liggestole med madrasser og parasoller, som hotellets gæster kan bruge gratis. Men badehåndklæder ikke givet, så du skal medbringe din egen. Hvis du ønsker at svømme i fred og ro, det har en indendørs swimmingpool. Men vandet er mere styrkende, fordi det ikke bliver varm i solen. Tyrkerne kan ikke forestille mig, uden at resten af bade. Og for sine gæster hotellets ledelse giver gratis brug af jacuzzi, damp hammam og en finsk sauna.

strand

Vi har allerede nævnt, at dette er ikke en fire-stjernet hotel beliggende på den første linje. Havet er kun seks hundrede meter fra Grand Lukullus Hotel. Kemer, Goynuk og især har en stenstrand, men der er også en 150-meter lang strimmel af sand. Tilbage og bærer sine gæster en gratis transport fra hotellet. Minibusser afgår på et belejligt tidspunkt for et hvil - lige efter morgenmaden, og til middag gå tilbage. Det skal bemærkes, at de 600 meter - ikke sådan afstand, at det var vanskeligt at overvinde afstanden, jo mere, at vejen løber gennem det smukke grønne landskab. Alle strandene i Tyrkiet er gratis, men dette gælder ikke for ammunition til komfortabel solbadning. Lounger med madras og paraply vil koste dig tre dollars om dagen. Du giver en billet, der kan forlade stranden og gå tilbage igen. Solnedgang i havet flad, meget bekvemt. En smal strimmel af småsten ved vandkanten er dækket af et træ gangbro.

Hotelfaciliteter

Det område i Grand Lukullus Hotel en lille, men stadig giver gæsterne følelsen af komfort og hygge. Boliger og en swimmingpool omgivet af en have. På trods af at lobbyen har gratis Wi-Fi, for dem, der ikke tager en bærbar computer på en rejse, der kører en internet cafe. For intellektuel rekreation om reception har en dedikeret bibliotek hjørne. Hvis du pludselig føler dig utilpas, i det område af hotellet er der en læge kontor. Megen opmærksomhed er betalt til at styrke sundhedssystemerne turister. Så er det helt gratis, kan du bruge gymnastiksalen, sauna, dampbad, tyrkisk bad, jacuzzi. Der er også en professionel fitness-center, hvor der for et gebyr kan du tage massage og andre wellness-behandlinger. Her kan du ændre valuta på den lokale lire vil ikke gå ud over hotellets grund. Og ikke at ødelægge hans humør ved at sætte på tøjet pletten - hotellet har et vaskeri og renseri. Og nu er den vigtigste entydighed af hotellet. Mange har hørt om den irriterende og støjende tyrkisk animation. Nogen som dette påtrængende service. Men "Lucullus" ingen animation! Og der er en orientering mod en rolig og behagelig ophold.

Faciliteter for børn

Siden Grand Lukullus Hotel positionere sig som en familie hotel, alt er her rettet mod komfort for de yngste gæster. Restauranten er altid i overskydende børnestole. En anmodning om dit værelse sætte lille krybbe til baby op til to år. Desuden, hvis dit barn er endnu ikke seks, kan han bo på hotellet gratis. Med det forbehold, dog, at han vil sove i en af de tilgængelige senge i værelset. For børn har hotellet en legeplads og en dedikeret swimmingpool med vandrutschebane er ganske sikker. For gæster, der kommer med hele familien, der er tilstødende værelser: Triple (areal på 22 m 2) og fire (to værelser 18 m2 hver). Hvis du ikke ønsker at gå med krummer morgenmad i restauranten, din anmodning mad leveret til dit værelse.

sport

I Grand Lukullus Hotel Vi lægger stor vægt på sundhed af gæsterne. Derfor, for at opretholde kroppens i den rigtige tone alle de betingelser, der er oprettet der. Ud over den ovennævnte fitnesscenter, spa og sauna, tilbyder hotellet også andre tjenester for dit velvære. Nogle af dem er helt gratis. Disse omfatter en bordtennis udstyr og en beachvolleybane. Men billard, dart, cykler (herunder børn) er tilgængelige mod et ekstra gebyr. Det samme gælder for massage, skønhed og frisørsalon. På stranden og underholdning for turister infrastruktur er udviklet. Der tilbydes en bred vifte af vandsport, herunder motor.

Grand Lukullus Hotel: anmeldelser

Alle af ovenstående - er de oplysninger, der gør sig selve hotellet. Og hvad turister tænke på det? Hvad feedback, de forlader? Unge siger, at de ikke vil være kede på hotellet. Om aftenen er der levende musik i baren, er det temmelig søde. En støjende diskoteker og hver part kan du finde i stort antal i centrum af landsbyen. Moms, familier med børn, klager over, at vandrestien til havet for stadig for lang tid, og rådes til at gå til morgenmad allerede fuldt udstyret til en tur til stranden. Uden undtagelse, alle gæster nævnte lille størrelse af værelser, men hævder, at de har alt hvad de behøver. VVS fungerer korrekt, klimaanlægget er støjende. Værelserne rengøres meget godt og uden baksheesh. Personalet er venligt, pigerne i receptionen taler russisk. alle roste maden. Meget stort udvalg af frugt og desserter - det gennemgår lille søde tand. Generelt, hotellet bedømt som fremragende til prisen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.