LovOverholdelse om regulering

Ansvaret for overtrædelse af arbejdsmarkedslovgivningen af arbejdsgiveren og medarbejderen

Problemet stillet i titlen på artiklen, er særligt aktuelt emne, fordi med hensyn til det enorme antal af borgere, der er varigt knyttet arbejdsforholdene i deres dagligdag. Ansvaret for overtrædelse af arbejdsmarkedslovgivningen er omfattet af alle sine filialer. Det skal være som de personer selv, som i det juridiske system fungerer primært som ansatte eller juridiske personer, som repræsenterer arbejdsgiverne.

Mere specifikt etablerede i landet lov gælder for personer, der kan gøres ansvarlig for overtrædelse af kravene i RF-TC. Disse omfatter:

  • Konkret arbejdsgiver;
  • Repræsentanter for virksomhedens kontrolstrukturer af arbejdsgiveren, som er institutledere;
  • Personale officerer, eller personer, der udfører hvervet personale myndighed i medarbejderen;
  • juridiske rådgivere.

Disse personer kan være involveret i forskellige typer af ansvar. Desuden skal det bemærkes, at det forhold, at bringe en af disse typer af ansvar ikke udelukker ansvar anden art. For eksempel er den ulovlige afskedigelse kræver ikke blot erstatning for de skader, der er afholdt af en ansat i den ledige status, men også antyder en sådan foranstaltning som kompensation for tort.

Men som praksis viser, alvorlige krænkelser af arbejdskraft love, der kan drages til ansvar enheder er begrænset til foranstaltninger, primært materiale og administrativ karakter.

overtrædelse af arbejdsmarkedslovgivningen af arbejdsgiveren og kan dog indebære anvendelsen af foranstaltninger i civilretten. Antag sådant datterselskab (ekstra) ansvar opstår i tilfælde af konkurs af virksomheden under den eksisterende gæld på de forskellige fordele, især på lønningsdage.

Strafansvar er afholdt i oprettelse af uberettiget afvisning af at ansætte, med afskedigelse af en gravid kvinde og begrunde afskedigelse af denne kendsgerning, samt bevidst ulovlig afskedigelse begået forsætligt.

Det gav, at ansvaret for overtrædelse af arbejdsmarkedslovgivningen er baseret på definitionen af kategorien af "officielle". Under en sådan lov forstår visse fysiske personer, der udfører de organisatoriske og administrative funktioner og udsteder ledelsesbeslutninger i forhold til arbejdstagere, der i det mindste midlertidigt underordnet ham. Sådanne personer og loven anser "bemyndiget embedsmand".

I arbejdsloven specificerede forskelle i den retlige status af officielle og autoriserede embedsmand.

Økonomiske ansvar for disse kategorier er:

  • at betale - hvis tvungen lediggang arbejdstager - gennemsnitlige indtjening (herunder, og uberettiget overførsel til et lavere betalt job), for alle hans tid;
  • behovet for at tilbagebetale indtjening i folden;
  • refusion (i tilfælde af en erkendelse af, at den domstol), ikke-økonomisk skade.

Arbejdstagere, foruden den disciplinære, og er økonomisk ansvarlige for overtrædelse af arbejdskraft love. Skader på det, kan uanset størrelsen og varigheden kompenseres frit.

Afhængigt af arten af forpligtelsen identificere følgende typer af det kommer ind i løsning af arbejdskonflikter, eller efter testresultaterne.

Kontrol over gennemførelsen af lovgivningen på området for arbejdsforhold ligger hos de relevante tilsynsmyndigheder, herunder anklagemyndigheden og domstolene i første instans. Statsadvokatens tilsyn løser problemet med, hvordan ansvaret for overtrædelse af arbejdskraft love er i stand til effektivt at påvirke den økonomiske aktivitet af virksomheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.