Kunst og underholdningLitteratur

Mest berømt ordsprog af Oscar Wilde: tanker, citater og aforismer

Oskar Uayld - den berømte engelske forfatter. Hans værker er læst med glæde over hele verden. Han blev især kendt for sin kontroversielle og fængslende roman "The Picture of Dorian Gray". Oscar Wilde-forskrifter i denne og andre bøger, så præcise og rationelle der påvirker realiteter hverdagen, understrege vigtigheden af alle dens sfærer. Dette omfatter relationer med deres kære, kærlighed til en kvinde, søge efter meningen med sin egen eksistens. De er nemme at huske i lang tid forbliver i hukommelsen.

Udsagn om livet i Oscar Wilde gøre læseren reflektere over disse komplekse og kontroversielle begreber som at finde dig selv i verden, selvudfoldelse og ønsket om at opnå en tilstand af lykke. Disse ting bekymre mange mennesker, men desværre er ikke alle forsøger at finde svar på deres spørgsmål. Wise citater og citater af Oscar Wilde så præcise i præsentationen, at enhver person vil være i stand til at forstå, hvad der er på spil. De følgende tanker om den berømte forfatter understrege betydningen af sin egen perfekte åndelige opdagelse. Mest berømt ordsprog af Oscar Wilde - det er de dybe sætninger, der klæber i hukommelsen og forbliver der for evigt.

"Oplevelsen af mennesker kalder deres fejltagelser"

Vi har alle brug for at tilegne sig ny viden og færdigheder er nødvendige for et fuldt liv. Nogle gange er der betydelige fejl, men at deres tilstedeværelse bidrager til en nødvendig erfaring for en yderligere indsats. Fejl - vores kloge lærer, viser de, hvordan man ikke skal gøre næste gang, hvis der er en lignende situation.

Sommetider mennesker har en tendens til at retfærdiggøre deres egen passivitet og fejhed, at de har i noget område af negative erfaringer. Denne selvopfattelse af en negativ indvirkning på alle virksomheder, som en person er bange for at handle, skubber sig ind i rammerne af frygt, kommer op med yderligere restriktioner selv. Opgørelser af Oscar Wilde er fyldt med stor visdom og engagement. Det føles levende menneskets sjæl, som han overlevede alle, der er at skrive om.

"Den mest almindelige bagatel bliver en overraskende interesse, hvis at skjule det fra folket"

Omkring ubevidst føler som open source og er at kommunikere. Når personen er der nogle hemmelige, begynder hun at blidt omgå dette tema i kommunikationen, hvad der tiltrækker yderligere interesse for andre. For eksempel, hvis en ung mand eller kvinde omhyggeligt skjule hans personlige liv (dens tilstedeværelse eller fravær), derefter, som regel alle de velkendte show i forhold til emnet en øget interesse. Du kan kalde denne situation regelmæssighed som noget, som at fokusere vores opmærksomhed til at forårsage og svare folket. En sådan livsvisdom indeholde andre aforismer, citater og ordsprog. Uayld Oskar - en mand bemærkelsesværdig indsigt og dyb syn på verden.

"De, der ser sondringen mellem sjæl og krop har hverken krop eller sjæl"

Mand - et væsen integreret, og ethvert forsøg på at differentiere det i separate komponenter, som regel ender i fiasko. Når vi ser på en bestemt person, må vi prøve at se hans bedste kvaliteter af karakter, og at vide, at de negative manifestationer altid er forårsaget af en defensiv reaktion. Når nogen er indhegnet fra vores ord og handlinger, han gør dette ved hjælp af særlige kommentarer, der er beregnet til at fremmedgøre folk. Folk, der nægtes mange pårørende og medarbejdere, ikke har tillid andre, og gør deres bedste for at forblive diskret, savnet, ikke gå ud af din comfort zone.

Lav en skelnen mellem, hvad en mand føler, og hvordan han optræder, så du skal ikke forsøge at forstå det. Og hvor ofte vi vurderer folk kun i udseende eller tilhører en særlig klasse af! Opgørelser af Oscar Wilde Børn understreger den ubestridelige værdi af ethvert menneske og betydningen af forståelse.

"Mænd ønsker at være den første kærlighed til kvinder, og piger drømmer at være fyrene sidste roman"

Dette er den virkelige visdom i livet. Hver person i varierende grader, klar til at kæmpe for sin soulmate, og ønsker at finde personlig lykke. Kun de mandlige og kvindelige halvdele reagerer forskelligt på de samme ting. Kvinder er mere fokuseret på familien, og interessant mand for at erobre nye rum, herunder hvorfor det er så attraktiv pige for ham. Hvad betyder Oskar Uayld her? Ordsprog om kærlighed fyldt med uudslettelig sandhed i livet, de gør ikke så meget ægte romantik, men få misforståelser, der nogle gange forhindrer os i at se sandheden.

"Kærlighed begynder med det faktum, at en person er bedrager sig selv, og slutter med det faktum, at han er snyd på den anden"

Når bud følelse omfavner hjertet, den person, ofte mister sit sind, og dermed evnen til at tænke klart, at grunden. Kom til at tænke på inspirerende ideer, der er begyndt at betyde meget mere end den tid levet før. Ganske ofte vi tager fejl om vores fremtid sammen med en partner, ser det i en perfekt verden, og vi ikke mærke betydelige ulemper.

Når forholdet er bygget, partnerne begynder at væsentligt påvirke hinanden. Og her kommer det tid til gensidig illusion, når man opfatter den anden som det er praktisk for ham. Disse er aforismer om kærlighed. Forfatter Oskar Uayld understreger den ubestridelige sandhed i livet, at tale om det i en noget ironisk stil.

"Kvinder er skabt til at blive elsket, ikke at forstå dem"

Fejltagelse at antage, at den smukke halvdel af menneskeheden drømmer om, hvordan man omgive helt forstå motiverne for deres handlinger og gerninger. Enhver kvinde ønsker at forblive et mysterium, så er det usandsynligt at nyde det, når nogen begynder at opføre sig med det for påtrængende. Alt, venter en pige fra en fyr, der er respektfuld holdning, opmærksomhed og anerkendelse. Hun ønsker at føle den kærlighed og omsorg, som kun hun kan føle sig virkelig lykkelig.

"Jeg ønsker ikke at vide, hvad de siger bag min ryg - jeg var allerede i sig selv en tilstrækkelig høj mening"

Opgørelser af Oscar Wilde altid præcist ramte målet. Hvor meget vi virkelig tænke over, hvordan vi opfatter og forstår andre mennesker! I stedet ville det være bedre at være opmærksomme på deres egne mål og planer. Måske så de ville komme tæt på hans henrettelse.

Det er nødvendigt på forhånd at acceptere det faktum, at folk siger om os og diskutere vores vaner. Venligst alle er umuligt, absolut umuligt. Langt vigtigere i dette liv er at være dig selv og at være i stand til personligt at vokse, forbedre deres karakteregenskaber.

"Verden er delt op i to klasser: nogle mener i det utrolige, andre gør det umulige"

Mennesket har stor evne, men ikke alle kender deres egne fremtidsudsigter rådighed. De fleste af os gør begrænser sig til visse erhverv, der udføres hver dag. Men nogle mennesker er stadig ivrige efter at erobre den tilsyneladende uopnåelige toppe, mens andre selv ikke engang tænke på det, der mener, at det er ude af stand til at gøre noget for at opnå det ønskede resultat. Og det er meget misvisende, fordi denne person ikke selv gøre noget forsøg for realiseringen af planen. Så drømme er uden for rækkevidde, og planer - urealiserede.

Oscar Wilde bemærkninger understreger den ubestridelige betydning af de tanker og menneskets forhold til sig selv. Opfattelsen af deres egne talenter og perspektiver til tider urimelige og utilstrækkelige. Kun få virkelig i stand til at evaluere sig selv højt. Mange mennesker har tendens til at ignorere deres egne talenter og evner.

"I dag folk kender prisen for hele, men har ingen idé om den sande værdi"

Det er et spørgsmål, som vi ofte forfølger i livet til disse formål, som ikke gør os lykkelige, og kan ikke føre til individuel succes og store resultater. Personlighed er mere tilbøjelige til at blive påvirket af et samfund, der er i sagens natur og væsentlige smitsom. Hvis en person tænker og handler på en bestemt måde, betyder det ikke, at han kender sandheden. Bare hver person lever efter deres egne overbevisninger.

Vi lægger ofte stor vægt på materielle mål og glemme de åndelige værdier. Folk tror nogle gange, at sidstnævnte kræver for meget følelsesmæssige omkostninger og er ikke signifikant. Faktisk er åndelighed udvikle os som en person, skaber en stabil holdning. Desuden var det ting som medfølelse, venlighed, ikke-ligegyldighed, og flytte verden. Hvis alle, der bor på jorden brød sig om hans velbefindende, fra dette ingen ville blive gladere. Mennesket er lige så villige til at acceptere kærlighed så meget som den ønsker, og til at modtage fra andre. Ideelt set, du ønsker at opretholde denne balance mellem, hvad du giver og modtager det, den eneste måde at finde indre balance.

"Samvittighed - det officielle navn på fejhed"

Oskar Uayld mente, at hver person skal lytte til din indre stemme, og virkelig ikke har noget imod min samvittighed. Men i nogle tilfælde, synes ukontrollabel panik forårsaget af frygt for de ukendte betingelser eller omstændigheder, personen. Denne frygt for forfatteren kalder fejhed og taler om muligheden for at overvinde det gennem bevidst indsats. sindet kan erobret gennem nogen frygt, fordi kun en betydelig indsats altid er berettiget. Når en person er bange, han ikke er i stand til at handle fornuftigt og træffe ansvarlige beslutninger.

Oskar Uayld. aforismer

Oskar Uayld, hvis tanker er meget interessant moderne samfund, var en fremragende forfatter. I hans refleksioner kan findes åbenbaring, der påvirker forskellige områder af livet: liv, familie, arbejde, forholdet mellem mænd og kvinder, venner, karriere og søge efter mening i livet. Således vil enhver person, der er interesseret i litteratur og psykologi, være i stand til at opdage en ny verden her, overraskende og uforudsigelig. Citater kan læses som en bog, som de selv er ikke mindre interessant end nogen fiktion.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.