TravelingRetninger

Havana, Cuba ... ... klar til eventyr!

Havana, Cuba ... ... Hvad ved vi om dette sted? Sandsynligvis, vil nogen huske de storslåede karneval nætter, vil nogen komme i mindet om de episoder fra værker af E. Hemingway, og nogle vil forestille sig de endeløse solbeskinnede strande ...

Cuba. Havana. generelle oplysninger

Hovedstaden i Cuba - det er en af de mest spændende byer på planeten. Det ligger direkte på bredden af den Mexicanske Golf. Vi kan roligt sige, at, som en stor økonomisk, politisk og kulturelt centrum af landet, Havana årligt tiltrækker enorme antal turister fra alle hjørner af kloden.

Hvis du dykke ned i historien, kan vi se, at den cubanske hovedstad i begyndelsen af det 16. århundrede, der blev grundlagt af de spanske erobrere, der er grunden til de fleste af de lokale er nu tale på spansk. Siden da, den centrale del af byen, der er kendt som Old Havana, formået at købe originalen og med intet kan sammenlignes med den arkitektoniske smag. Det succes kombinerer forskellige stilarter, trends og karakteristika.

Det er den mest folkerige by i landet, som i øjeblikket er hjemsted for mere end to og en halv million mennesker. Den etniske sammensætning er meget usædvanligt: 70% af hovedstadsområdet befolkning er efterkommere af indvandrere fra Spanien og resten (ganske betydelige) del af befolkningen er repræsenteret ved indisk-afrikanske blod.

Cuba. Havana. Hvad skal du se for turister?

Generelt Cuba (Havana, især) tilbyder rekreation for enhver smag. Byen lever ganske aktivt kulturliv. Hvert år tiltrækker dem, der gerne vil nyde spændende musik, dans på natklubber og blot har en stor tid. Den vigtigste sjove starter her tæt på midnat og stopper ikke før daggry.

Men det er ikke alt. Havana (Cuba) - dette er sandsynligvis et sandt paradis for fans af friluftsliv. Mange luksuriøse og flot udstyrede strande, spændende fiskeri, forskellige former for vandsport. For at realisere disse muligheder rejsende gå til den nordlige del af byen, strandene med komplekse navne for det russiske folk Jibacoa, ElSalado og Arroyo Bermejo.

De, der er heldige nok til at besøge Cuba i løbet af en af de mange karnevaler, anbefales det at være sikker på at se ind i dæmningen Melekon, fordi her er storslået fest.

Havana, Cuba ... ... foto, bragt tilbage fra denne tur vil være en ægte perle af en familie fotoalbum.

Cuba. Havana. lokale specialiteter

720.000 kvadratkilometer af den cubanske hovedstad, der grænser op betagende bugter - Havana og San Lisaro. Bay, hvis navn er i overensstemmelse med navnet på byen, forbundet af et smalt stræde til den Mexicanske Golf. Havana prale tilstedeværelsen af tre porte: Guanabacoa og Marimelena Atares. I hver af dem en behagelig spadseretur om aftenen at sidde med en kop kaffe i den hyggelige café og se de majestætiske skibe.

Havana klima har at hvile i løbet af året. Vandtemperaturen selv i de kolde måneder ikke falder meget under 24 C °, og luften opvarmes til 25 C °. Af denne grund er en behagelig hvile, uden den stærke varme og udmattende varme garanteret for alle rejsende. klima sæsonudsving, skal det bemærkes, er svag, så vejret er ganske vanskeligt at forudsige. Det sker, at under den såkaldte regntiden (maj til oktober) er solrige og tørre dage er, og i november og april startede en tropisk regnskyl.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.