Nyheder og SamfundNatur

River groft sand i akvariet. Anbefalinger for udvælgelse af jord

En af de mest almindelige typer af akvariet jord er groft sand. Dens popularitet skyldes det faktum, at han har ikke bare æstetisk belastning, men også fungerer som et næringssubstrat til undervandsbrug vegetation. Efter at have læst artiklen, vil du lære om de vigtigste elementer i dette materiale.

eksisterende sorter

I dagens kæledyr er en bred vifte af sådanne produkter, så de fisk elskere har mulighed for at vælge den mest passende løsning. Som i dag, kan du købe flere slags akvarium sand, herunder kvarts og floden.

Desuden kan markedet finde en såkaldt aragonit. Det er en yderst effektiv naturmateriale af hvid farve opnået fra mollusk skaller og koralfragmenter. Dets vigtigste værdi ligger i evnen til automatisk at opretholde den normale surhedsgrad af havvand. Under opløsningen af aragonite til akvariet ind i en høj koncentration af strontium, magnesium og calcium.

En anden meget populær form for jord er sort sand. Som en del af dette materiale indeholder bittesmå korn af tunge mineraler. Dette sand har ingen effekt på stivheden af akvariet vand. Han ser ud som et resultat af naturlig vask lys lys rock.

De væsentligste fordele og ulemper ved en sådan jord

Det bemærkes, at den grovkornet sand ofte bruges som akvarium substrat, det bidrager til at skabe gunstige betingelser for fisk levested. Ved hjælp af denne primer til at genskabe miljøet så tæt på naturligt.

Desuden dette materiale i høj grad letter processen med at rense tankbunden, beskytte substratet mod indtrængning af organisk affald. Også, groft sand bidrager til en bedre forankring af alger. Plus, det giver stor vand blødhed. En anden vigtig faktor er, at mange fisk kan lide at grave i løs jord, som er placeret i bunden af akvariet.

Før opfyldning af jorden, skal han passere forbehandling. Som regel er der tale om en ganske lang vask med rent vand. På grund af det faktum, at alle de rester vil flyde op til overfladen, er du nødt til ofte at rense akvariet. Desuden bør valget af substratet være klar over, at nogle af dens varianter har en indvirkning på de kemiske egenskaber af vand.

Hvilke krav skal overholde sandet?

Flod grove substrat bør være omtrent den samme størrelse. Ellers vil du ikke være i stand til at undgå sammenklumpning. Det er vigtigt, at diameteren af kornene var mere end halvanden centimeter. mindre grus vil bremse de metaboliske processer, der forekommer i jorden. Derfor kan det ske zakisaniya substrat eller podgnivanie vandlevende planterødder.

Det er vigtigt, at du vælger groft sand var sikkert for indbyggerne i akvariet. Hertil kommer, at mange eksperter anbefaler at få mørke jord, fordi på baggrund af spektakulære hvide substrat fisk bliver mindre udtryksfuld.

Sådan desinficere et naturmateriale?

Det skal forstås, at groft sand udvundet fra et stenbrud eller fra den naturlige reservoir, underlagt obligatoriske behandling. Dette vil gøre det muligt at beskytte indbyggerne i dit akvarium fra at få patogene mikroflora. Til dato er der flere metoder til desinfektion. Dette kan gøres, brændt sand i ovnen.

I en spand fyldt med naturligt materiale, tilsat vand og kaliumpermanganat. Dette bør ske så længe væsken ikke erhverver en dyb rød nuance. Efter otteogfyrre timer blev indholdet af spandene skal vaskes under rindende vand.

nyttige tips

Det kan ikke anvendes i enhver akvarium naturlige substrat, frigiver vand i en række forskellige opløselige stoffer. Sådanne jorde vil ikke være i stand til fuldt ud at erstatte den groft sand. Planter i akvariet bør være således, at de giver en komfortabel eksistens andre beboere, men de kan ikke gøre en shell sten eller marmor, som er i bunden. Den omstændighed, at sammensætningen af disse mineraler indeholder en stor mængde calciumcarbonat, som til sidst opløses i en blødt-surt miljø og øger hårdheden af vand.

I processen med at rense underlaget skal udvise den største forsigtighed. Ellers er der risiko for utilsigtede ødelæggelse kolonier af nyttige mikroorganismer, der kan forekomme på grund af en kraftig stigning i koncentrationen af nitrit og ammoniak i akvariet vand.

Det er vigtigt at sand størrelse står mål med de fisk indstillinger. I nuværende praksis er der tilfælde, hvor indbyggerne i akvariet indtagelse for små partikler af substrat.

Hvis du planlægger at avle ikke kun fisk, men også alger, derefter fanen jorden anbefales det at tilføje gødning, der er nødvendige for normale levetid anlægget.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.