SundhedMedicin

Ulcus intubation: ydeevne teknik, indikationerne

Ikke altid analyser af blod, urin eller afføring kan give præcise oplysninger om sundhedstilstanden af patienten. I sådanne tilfælde, udnævnt til særlig diagnostisk manipulation.

procedure Oversigt

En af dem er den duodenale intubation, performance teknik som kræver nogle forberedende aktiviteter.

Denne procedure er tildelt i nærvær af galdeblæren, og leveren.

Hvordan duodenal intubation? Algoritme af hans er at studere indholdet af tolvfingertarmen. Det ekstraheres fra tarm, mave- og bugspyt og galde blanding.

Ulcus intubation, der gennemgår overvejende positive, er med til at afklare situationen med inflammatoriske læsioner i galdeblæren og leveren og galdegangene. Også det kan bruges til at påvise tilstedeværelsen af parasitter i kroppen.

Brug ikke medicin til at detektere

Før holde holdt duodenal intubation, skal patienten være uddannet til denne manipulation. Omkring en uge før det ikke anbefale at tage visse medikamenter:

 • Galde;
 • nogle antispasmodika;
 • vasodilatorer;
 • afføringsmidler;
 • medicin, der forbedrer fordøjelsen.

Kost og måltider

Hvis udnævnt duodenal intubation, performance teknik det skal følges nøje. Manipuleres på tom mave. Den sidste måltid bør finde sted aftenen før, senest 19.00. Det er ønskeligt, at middagen var let. Det er strengt forbudt at anvende produkter, der kan forårsage åndenød flatulens. Disse omfatter:

 • kartofler;
 • Borodino brød;
 • mejeriprodukter.

Om aftenen er patienten ordineret lægemidlet "Atropin" at tage 8 dråber. I nogle tilfælde er det administreres subkutant. Brug også vand i form af varme, hvortil der blev tilsat 30 g xylitol.

Forberedelse af morgenen

Ulcus intubation, algoritmen som begynder om morgenen varer tre til fire timer. Først og fremmest bør patienterne fortælle rækkefølgen af procedurer. Også forklare, hvad det er meningen at fjerne enhver person, der ser til at tvivle på behovet for denne manipulation.

Efter dette, er patienten placeres på en behagelig stol på kontoret ouverture med bøjet hoved. Hånden har fået en særlig bakke designet til spyt og anbragt brystet håndklæde.

Hvis en person, der skal udføre denne procedure har tandproteser, skal de fjernes.

procedure Start

Efter disse forberedelser tager specialist steril duodenal sonde og fugter slutningen af sit vand. Hvis du gør det, tager han sonden i højre hånd i en position, der er cirka seks inches fra oliven. I venstre hånd er en anden ende.

Derefter begynder en probe input. I en åben munding i bunden af tungen har oliven, som patienten, hvilket gør synke bevægelse skal bevæge sig ind i spiserøret ved hjælp af en specialist.

For at undgå gag refleks, skal patienten trække vejret dybt næse. Hvis processen med åndedræt på dette tidspunkt sker uden nogen forhindringer, er det et tegn på, at den duodenale rør var i spiserøret.

Gør synke bevægelser, patienten fremmer sonden dybere, indtil den når maven. For at finde ud, en specialist lægger en speciel sprøjte. Hvis beholderen er fyldt med skumle flydende, hvilket betyder, at sonden er på plads.

På enheden er der et særligt mærke, som bestemmer, hvor oliven. For de fjerde mave nok strimler. Hvis du har brug for at gå dybere, til syvende risici, der er afholdt yderligere fremskridt i lodret position. Det er ønskeligt på nuværende tidspunkt at gå langsomt.

Hvis du ønsker at duodenal sensing, oliven nødt til at sluge den niende strimmel. At det passerer lettere, er patienten placeres på en sofa på venstre side. Under bækken området er lukket valse lille størrelse, og ribberne - en varm varmepude.

Duodenal intubation. ydeevne teknik

Når oliven på plads, bliver den frie ende af sonden sænket ned krukke. Den står på et lille bord ved siden af standen i spidsen for patienten. Der er også lagt rørene, hvor de indsamlede materialer til forskning.

Så snart udvælgelsen klare flydende gul nuance, den ende af sonden, der er fri, straks placeret i den første beholder. Det skal opfylde forud for de fyrre ml galde. Det tager cirka en halv time.

Når den ønskede mængde væske samles i det første rør, en probe Specialist går ind i en 25 procent opløsning af magnesiumsulfat. Lægemidlet samtidig bør opvarmes et sted i fyrre grader. Derefter zascheplyayut klemme eller binde den frie ende af sondekonstruktionen og forlod så i ca. ti minutter.

Efter dette tidsrum bliver den frie ende af sonden frigøres og sænkes ned krukke. Så snart udvælgelsen tyk mørk oliven galde fra beholderen indretningen fjernes og anbringes i et andet rør. Materiale til analyse brug for et sted til tres milliliter, for at indsamle det vil tage en halv time.

Efter dette tidsrum den frie ende af sonden igen anbragt i en krukke og en specialist, når udvælgelsen begynder hepatisk galde, som har en lys gul farve, straks flyttet til det tredje rør. Du bliver nødt til at samle omkring tyve milliliter væske.

efter sensing

Når duodenal intubation galdeblæren ender specialist fører patienten til en siddende stilling, og derefter fjerner sonden. Derefter undersøgte giver en antiseptisk eller vand til mundhulen skylles.

Umiddelbart efter at patienten spurgt om sundheden for manipulation. Derefter leverede han i Parlamentet, hvor den forventer at forlod om morgenen morgenmad. At følge den procedure, patienten kræver sengeleje og en komplet hvile.

folks mening

Hvordan til at overføre patienter duodenale intubation? Anmeldelser af de mennesker, der tog det, siger, at selve processen er ikke så slemt, som det ser ud ved første øjekast. Desuden er det er en fantastisk måde at bringe kroppen af overskydende galde.

Selvfølgelig er der mindre konsekvenser. Magnesiumsulfat kan sænke blodtrykket. det har også en afførende virkning i nogle forårsager løs afføring.

Kontraindikationer

Som med alle manipulationer, duodenal sondering teknik hvoraf som beskrevet ovenfor, har det kontraindikationer. Det er umuligt at gennemføre proceduren:

 • patienter, der har observeret blødning i mavetarmkanalen;
 • i inflammatoriske processer i galdeblære;
 • med en stærk hjertefejl;
 • patologier nosorotoglotki;
 • når indsnævring af spiserøret;
 • i nærvær af mavesår ;
 • når hemorrhoidal vener i spiserøret udvides;
 • hvis der er komplikationer i diabetes mellitus;
 • bronchial asthma;
 • i nærvær af epilepsi;
 • når mangler esophagus;
 • når patienten har en tung fornemmelse, og det vil være vanskeligt at foretage en så lang procedure.

Det er også strengt forbudt, denne manipulation af børn under tre år, gravide kvinder og dem, der ammer.

komplikationer

I løbet af undersøgelsen, kan der opstå komplikationer i form af:

 • slimhindebeskadigelse af spiserøret;
 • for blødning;
 • opkastning;
 • rigelig savlen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.