Mad og drikkevarerOpskrifter

Kage "Bounty" - en himmelsk fryd

I modsætning til fabrikken barer med samme navn i den kulinariske mesterværk "Bounty" gemmer ikke mistænkelige fortykningsmidler og emulgatorer, og faktisk "blid kokos papirmasse og tyk-tykt lag af chokolade." Men på grund af den høje arbejdskraft intensitet, og i virkeligheden, udgifter til produkter, produktet ikke kaldes "Cupcake i hast." Det refererer snarere til "fødselsdag kager og store helligdage" kategori. Men af hensyn til en sådan nydelse som muligt og arbejde hårdt.

Først vil vi have en stor køb: får brug for mel, sukker, kakao, en pakke af høj kvalitet olie, pulver til kiks, en liter mælk, 4 æg - og det er kun til testen! Til påfyldning "Bounty" får brug for en anden pakke smør, en halv liter mælk, 200 gram kokos, sukker og semulje. Og, selvfølgelig, flise kvalitet chokolade glasur. Udvidelse alle indkøbte produkter, så de er lige ved hånden, kagen er klar.

Lad os starte med kagerne. Selvfølgelig, for kokken med den erfaring blot angive: ælte shortbread dej, tilsæt tre spiseskefulde kakao skeen. Da opskriften kan følge begyndere, vi angiver: i en skål gnide de 4 æggeblommer med et glas sukker, tilsæt en pakke med blødgjort smør, efterhånden Hæld kop mel, som tilføjer en pakke af bagepulver og en specificeret mængde af kakao (men ikke flydende!). ælt forsigtigt vores kage "Bounty". Skema til bagning blev dækket med pergament papir eller fedt med margarine, sætte det to tredjedele af testen. Den resterende tredjedel af skibet i fryseren.

Nu til cremen. Dette er et meget vigtigt punkt, fordi det er på grund af den udstopning kage "Bounty" er i forhold til "en himmelsk fornøjelse." Der er to måder at gøre creme smag ligesom den verdensberømte bar. Den første, mere simpelt, er, at den afkølede fløde hvede, kogt i en liter mælk og 6 spiseskefulde korn, tilføje en kop sukker, en pakke af smør og 200 g kokos spåner. Behovet for at sprede fyldet på allerede bagt kager.

Den anden metode giver til arbejde: du er nødt til at piske de 6 proteiner med en spiseskefuld sukker i en tyk skum, tilsæt s chips kokos og blandes forsigtigt med en ske til skum opal. Fyld denne rå spredning på kagen, fra køleskabet resterende dej, dets tre på et groft rivejern direkte på kagen "Bounty", hvorefter produktet er straks sat i en forvarmet 180 C varm ovn i en time.

Når propekutsya shortcakes, fjerne dem fra formen og fik lov til at afkøle ved stuetemperatur. Nu er du nødt til at tænke over udsmykning. At "Bounty" kage var mere blid, har brug for at dække det øverste lag af fløde produkter - den bedste vanille vanillecreme. I sin forberedelse nogen big deal: 5 blande æggeblommer med 3 spsk sukker og en pakke af vanille, en skilsmisse med et glas mælk og kog i et vandbad, indtil konsistensen af yoghurt. Slå smør pack i en blender og tilsæt til den afkølede blanding æg-mælk. Det er fortsat kun at hælde vores kulinariske mesterværk med chokolade glasur. For at gøre dette, smelte chokolade bar i et vandbad, omhyggeligt sat blandingen på produktet og sætte det i køleskabet indtil det fryser til. "Himmelske fornøjelse" er klar!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.