Mad og drikkevarerOpskrifter

Hurtig saltning kål: opskrift

Saltede kål hjælpemidler i behandlingen af mange sygdomme og depression. Samtidig er det den billigste grøntsager, så opskriften til bejdsning kål Fastfood kan være nyttigt for alle.

Hvad der er behov

  • Kål.
  • Kniv eller rivejern (bedst, hvis det vil være en særlig kniv, som er en plade med bladet sætte den i en vinkel).
  • Tung genstand til at skabe pressen.
  • Havsalt (brug ikke den sædvanlige, fordi havet er mere nyttigt og giver en anderledes smag).
  • Frø af spidskommen og fennikel.

Så hurtigt saltning kål - opskriften: forberedelse

Forbered helst egenskab. Keramiske gryder er specielt gode til madlavning denne skål. Kulør og enhver anden køkkengrej, der ikke er oxideret og ikke reagerer kemisk med fødevarer. Af samme grund, skal du ikke bruge aluminium eller rustfri ståltanke. Imidlertid kan kniven let være fremstillet af metal. Den vigtigste ting, han var temmelig skarp.

Forberedelsen teknologi

Første efterfølgende kål til 2 eller 4 sektioner, derefter snittes hver af dem i små chips. Når hver slibning halve eller kvarte drys med salt og tilsæt spidskommen, så fold i en forud fremstillet beholder. Brug derefter enhver tung genstand eller en kagerulle til at skubbe salt i kål. Du er nødt til at bryde cellevæggene, så alle brikkerne i gennemblødt salt og saften frigivet.

Hurtig saltning kål (klassisk opskrift) ikke involverer en vis mængde salt. Du er nødt til at stole udelukkende på din smag. Efter en lang slibning og hamre på toppen tilføje et nyt parti af kål, gnides med salt og kommen frø, og så videre. Efter et stykke tid vil du se, at saften begyndte at skille sig ud, og det er meget godt. Toparket skal bogføres mest grundigt.

Hurtig saltning kål - opskrift: afsluttende fase

Som du kan se, vil alle de ovennævnte proces begynder, efterfulgt af frigivelse af store mængder saft. For at fremskynde bejdsning, kan blandes kål og presses ned i bunden af beholderen ved hjælp af plader, der forsøger at "drukne" i det skiller sig ud saft. Du kan lade pladen i et stykke tid på toppen, pinning en tung genstand som medie.

Bon appetit!

Spis en kål kan være næsten øjeblikkeligt, da saltet absorberes meget hurtigt. Du kan efterlade det i et stykke tid for at lade stå en masse saft. Husk, at temmelig hurtigt begynder at skille sig ud de bakterier, der forårsager gæring og hurtig saltning kål (opskrift er enkel og let) er omdannet til et præparat af syltede retter. Men intet galt med det, alt dette er en nyttig og sund mad.

nogle detaljer

Af den måde, bør en skarp lugt, som vil udgive en færdigret ikke skræmme dig. Den franske snak om ost, "jo værre lugt, jo bedre." Du kan tale om at skålen. Dette saltning kål Fastfood er meget simpelt, kræver ingen særlige færdigheder og, vigtigst, prisen er meget billige. Det anbefales derfor for alle at lave mad derhjemme er nyttig og appetitvækkende fad, rig på vitaminer og mineraler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.