Af teknologiElektronik

Bajonetsav - Ny handy elektrisk

Bajonetsav bruges i forskellige installations- og reparationsarbejde. Det bruges slagtesvin, blikkenslagere, tagdækkere, og selv medarbejdere i redningstjenesten og vej vedligeholdelse. Enheden ligner en boremaskine, men i stedet for en boremaskine avancerede savklinge. Skærekniven kan have en længde på 100 til 350 mm. Når der skæres en række forskellige materialer er meget stor rolle, som det korrekte valg af saven tand profil spilles. Job sådan anordning udføres hurtigt og effektivt.

Fra år til år er det stadig mere populære bajonetsav, feedback på det - mit allerbedste. De brugere som det meget. Bajonetsav, monteret på rammen, er meget populær blandt fagfolk, da det har et lavt niveau af vibrationer, praktisk anordning ændring klingen, æstetiske design. Udskiftning saven udføres nemt, uden brug af værktøj, som nemt placere et nyt sav. Indretningen er en glidende eneste instrument har flere faste stillinger, hvilket tillader anvendelse af savbladet ikke fuldstændigt, og gradvist til at omfatte alle de nye dele deraf som afstumpning arbejder tænder.

Let at bruge og giver mulighed for at udvide sine funktioner gennem brug af forskellige enheder, denne sav er velegnet til en bred vifte af værker, hvad enten ledningsføring, spåntagning, installation af nedhængte lofter, istandsættelse og mere.

Princippet om et puslespil

I sit arbejde, og enheden ligner en bajonetsav stiksav. Savklingen bevæger sig i en lige linie frem og tilbage. Returbevægelsen automatisk trækkes tilbage fra den skærende sted, som tillader instrumentet ikke varme op overdrevent, og hjælper også til at fjerne spåner fra skæreområdet. På værktøjet mens arbejde er ikke nødvendigt at trykke, så føreren ikke bliver træt. Raten af bevægelse af banen kan justeres efter det materiale, der skal skæres.

Monteret på værktøjslegemet plade med udførelsesformer for materialer og deres respektive hastigheder. I arbejdet med den bajonetsav det er meget praktisk at bruge vejledning som skærehastigheden er høj, og du kan nemt komme væk fra den skriftlærde linje. et stort antal værktøjer, der sælges Bajonetsave, lige nok til at afhente påkrævet. For høj hastighed skæring af materialet er bedst at vælge savklingen med flere tænder til præcis skæring ved lave hastigheder - fint.

ansøgning værktøj

Bajonetsav er meget godt for reparation og anlægsarbejder til metalskæring. Det er muligt at arbejde i de mest ubelejlige steder og fra en hvilken som helst position. Det er især nødvendigt, når det er nødvendigt at save et bræt med søm eller enhver stykke metal, meget godt klippe det plastik. Motoren er normalt værktøjet er kraftig nok. Kittet omfattede kæde klip. Reduktionsmidlet er beskyttet mod støv og snavs. løftestangen lejer vil ikke få lov at ødelægge snittet og saven vil give en lang levetid. Drevet er også beskyttet mod støv, snavs og savsmuld.

Stand-alone værktøj

Akku bajonetsav som et resultat af sin autonomi er meget nyttig, hvor du ikke kan oprette forbindelse til nettet, for eksempel, når der arbejdes på taget Tagdækker, reddere, tømrere og vedligeholdelse personale på området og, selvfølgelig, i hjemmet, i haven steder i landet. Dette vil give saven at håndtere end træ, plast, metalplade, kompositmaterialer, gips, rør og mere. Dette gør enheden næsten uundværligt værktøj.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.