Af teknologiElektronik

Magnetisk motor: myte eller realitet.

Magnetisk motor - en af de mest sandsynlige versioner af "evig bevægelse." Ideen om dens oprettelse blev foreslået for lang tid siden, men det var først nu blevet oprettet. Der er mange enheder, der er et trin eller et par skridt tættere videnskabsfolk til at skabe denne motor, men ingen af dem er blevet bragt til sin logiske konklusion, derfor den praktiske anvendelse har ingen tale. Der er mange myter forbundet med disse enheder.

Magnetisk motor - dette er ikke nogen almindelig plante, da det ikke forbruge noget energi. Drivkraften er kun de magnetiske egenskaber af elementerne. Selvfølgelig elmotorer bruger også magnetisk ferromagnetisk stof, men bevægelsen af magneterne underkastes en elektrisk strøm, som er i modstrid med det generelle princip allerede evig bevægelse. I et magnetisk motor aktiveres magneter indflydelse på andre objekter under indflydelse af hvilken de begynder at bevæge sig, rotere turbinen. Prototypen af en sådan motor kan være mange kontor tilbehør, hvor kontinuerligt bevæger sig forskellige bolde eller flyet. Men for at flytte dertil, også brugte batterier (kilde DC).

Nikola Tesla var en af de første forskere til for alvor at beskæftige sig med skabelsen af et magnetisk motor. Dens motor omfatter en turbine, en spole ledning forbinder dataobjekterne. Spolen investeret en lille magnet, således at det er taget mindst to af sin tur. Efter at have givet en lille turbine fremdrift (afvikling) begyndte hun at bevæge sig med en utrolig hastighed. Denne bevægelse vil være evig. Magnetisk motor Tesla er næsten ideel til dette. Dens eneste ulempe er, at turbinen skal have starthastighed.

Magnetisk motor Perendeva - en anden mulighed, men det er meget mere kompliceret. Det er en ring af dielektrisk materiale (for det meste træ) med indbyggede magneter har skråtstillet i en bestemt vinkel. I midten lå en anden magnet. Denne ordning er også en ikke-ideel, fordi det for starten af motoren havde brug for et løft.


Det største problem med oprettelsen af en sådan en evighedsmaskine er tendensen af magneterne til den permanente mekanisk bevægelse. To stærk magnet vil bevæge sig op, så længe de ikke er modpoler touch. På grund af denne magnetiske motor kan ikke arbejde ordentligt. Dette problem kan ikke løses med de moderne muligheder for menneskeheden.

Oprettelse den ideelle magnetiske motor ville føre menneskeheden til evig energikilde. I dette tilfælde alle de eksisterende typer af kraftværker let kunne afskaffes, da magnetisk motor ville ikke kun evig, men også den billigste og den sikreste løsning energi. Men vi kan ikke helt sige, om et magnetisk motor kun energikilde eller det kan bruges ikke kun til fredelige formål. Dette spørgsmål væsentlige ændrer situationen og gør du spekulerer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.