TravelingRetninger

Attraktioner Severodvinsk: beskrivelse, foto

Severodvinsk - temmelig ung by. Det blev grundlagt i 1938 og fik sit nuværende navn 12 September, 1957. Fra dette punkt på byen begyndte at vokse hurtigt, og efter sammenbruddet af Sovjetunionen fik status som den russiske stat Center for Nuclear Shipbuilding. Profil byens planter overlevede krisen 90'erne. I dag er de arbejder aktivt og udvikle. Attraktioner Severodvinsk forbundet meste med historien om byen og dens offentlige værdi.

"Sevmash"

Efter at have besøgt museet af produktionen foreningen, vil du være i stand til at opleve den fulde effekt af den russiske stat. Efter alt, her den blev skabt og lanceret den første atomdrevne ubåd. Erfarne guider vil fortælle i detaljer, hvordan arbejdet med oprettelsen af disse undersøiske giganter, som den dag i dag gør andre lande viser respekt for Rusland. Besøgende på museet har mulighed for at gå gennem denne atomubåd, til at deltage i flaget-raising ceremoni. Fantastisk atmosfære af museet vil ikke efterlade nogen ligegyldig.

Nonoksky tempel kompleks

Mange attraktioner Severodvinsk knyttet til den kristne kultur. Dette omfatter Nonoksky tempel kompleks. Det blev oprindeligt bygget i det 14. århundrede, men levede ikke op til vore dage. Allerede i det 17. århundrede blev det bygget på ny fra Severomorsk bedre Arkhangelsk skov. Analoger af disse bygninger er ikke i enhver by i landet. Til dato, et komplekst emne, og en detaljeret undersøgelse af genopbygningen. Det menes, at den mand, der byggede templet Nonoksky, var analfabet. Dette faktum alene øger værdien af de bygninger, der stod i hundreder af år. Det er dette kompleks tiltrækker mange turister i Severodvinsk. Attraktioner, fotos af der præsenteres i artiklen, er slående i deres uberørt skønhed. At kun er Lake Theatre, billedet nedenfor.

St. Nicholas Kloster Korelskiy

År for grundlæggelsen af klostret anses for at være 1419-th. Denne dato er nævnt i de gamle krøniker. Opførelsen af helligdommen var involveret i af dem, der, på flugt fra forfølgelse af myndighederne, blev tvunget til at søge tilflugt på bredden af Hvidehavet. Det blev her landsforviste uønskede mennesker på den tid. Inden for murene af klosteret er ikke altid levet ortodokse munke. Der var en tid, hvor der altid har været endnu en børns koloni. I øjeblikket er klostret gradvist at komme efter ødelæggelserne i 30'erne. Seværdigheder i Severodvinsk, som omfatter St. Nicholas Kloster Korelskiy, vil længe forblive i hukommelsen.

Mindesmærket tegn til ære for Richarda Chenslera

August 16, 1998 til ære for englænderen Richarda Chenslera, som opholdt sig her i sensommeren 1553:e, et mindesmærke tegn blev installeret. Det er en stor sten med en metal bord, en tekst af, hvori det hedder at være på dette sted af den engelske kaptajn. Ifølge historiske kilder, det var efter hans besøg der blev etableret forbindelser mellem Rusland og Storbritannien.

Alexandrias havnefront Zryacheva

Til ære for den æresborger og skibsbygger byen Severodvinsk blev opkaldt kaj. Dette er en favorit picnic stedet af lokale og besøgende. Asfalt stier, komfortable bænke, grønt - alt dette venter dig på promenaden.

Chapel of Alexander Nevsky

Hvis du befinder dig på bredden af Hvidehavet, skal du sørge for at besøge byen Severodvinsk. Seværdigheder i landsbyen er forbundet med interessante og mindeværdige begivenheder i vores land. Til ære for protektor for byen - Euphemia, Anthony og Felix - lagde kapellet Aleksandra Nevskogo i maj 2000. Byggeriet blev organiseret på bekostning af borgerne selv, med støtte fra den kommunale administration. Erektion blev timet til den 55. årsdagen for sejren i Den Store Fædrelandskrig. Den første guddommelige liturgi og belysningen af kapellet fandt sted 6 år senere, i december 2006. Fra denne dag kapel dørene er altid åbne for lokalbefolkningen og besøgende.

Templet til ære for St. Nicholas

Historien om templet er ikke meget almindelig. I første omgang, stedet for helligdommen var en børnehave, hvor de lokale myndigheder overgivet til det ortodokse samfund af Severodvinsk. Over tid, en fremtidig tempel og gav hele rummet. I 90'erne i det 20. århundrede blev kirken indviet. Fra dette øjeblik blev bygningen rekonstrueret og repareret. Hvis du beslutter at udforske attraktionerne i Severodvinsk, at fotos med navne, placeret i en artikel hjælpe dig med at navigere nemmere.

Kirke Kristi Himmelfart

Grundlagt i 90'erne det kristne samfund i byen Severodvinsk blev konfronteret med problemet med manglen på et egnet sted til at udføre gudstjenester. Siden opførelsen af den nye kirke tog en masse ressourcer, blev det besluttet at anvende den eksisterende. Til dette formål blev byen flyttet levn fra en nærliggende landsby. Kirken havde omhyggeligt demonteret og transporteret til en ny placering. I Vor Frue "The Sign" blev fundet under disse værker. Denne begivenhed fandt som et tegn på, at beslutningen om transport af Kirken var den eneste sande og gav nyt liv til templet.

På trods af, at byen er forholdsvis ung, er der noget at se. attraktioner Severodvinsk er ganske varieret og interessant.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.