SkønhedHår

"Shamtu" Shampoo (Shamtu): sammensætning, anvendelse anmeldelser

Velplejet hår, ingen tvivl om, kan betragtes som kendetegnende for hver af messen køn. Moderne skønhed industrien er nu bare fuld af en række varer og forslag til pleje af krøller fra alle mulige selskaber. Shampoo "Shamtu" efterspørgsel og stigende popularitet ikke kun på grund af sin reklamekampagne, hvorigennem det lært om de millioner. Folk vælger dette mærke er også på grund af den store vifte af produkter, i stand til at tilfredsstille eventuelle behov for køberens og den fantastiske handling, der udøves på håret kosmetik.

Oversigt shampoo

The Procter & Gamble Company er en amerikansk multinationale selskaber og en af verdens førende på markedet for forbrugsgoder. Hun udviklede en serie af kosmetiske produkter, som kan købes i den ordinære eller special-forretning. Fin kvalitet shampoo mærke Shamtu samt deres brede tilgængelighed ikke efterlades uden forbrugernes opmærksomhed. Så, som byder på et udvalg af producenten?

 • Shampoo "Shamtu 100 volumen%" med tilsætning af forskellige frugtekstrakter. Dette værktøj er velegnet til alle hårtyper og kan give Lokker sundt og velplejet udseende. Det huser en række vitaminer, næringsstoffer og frugtnektar, som anvendes i produktet formlen for volumen af hår. Den er designet til at styrke strukturen krøller inde og beskytte dem mod brud, og giver også modstandsdygtighed over for ydre faktorer shag.

 • Shampoo "Shamtu: Energi frugter." Dette produkt er velegnet til normalt og fedtet hår. Dens formel kan forbedres for at give det ønskede volumen af krøller efter den første anvendelse. Strukturen af midler indeholder naturlige ingredienser og ekstrakter, der traditionelt anvendes i folkemedicinen.

 • "Shamtu: Herbal cocktail" -metoder Lokker, hælder fedtindhold. Han er vidunderlig renser håret og giver dem en storslået volumen, samt giver dem en velkommen følelse af friskhed, der giver et sundt udseende. Takket være hans vidunderlige formel, produktet er i stand til at løfte håret ved rødderne, og dermed gøre håret elastisk og løs vægt.

 • Shampoo "Shamtu med ekstrakt af ginseng rod" anbefales at ejere af beskadigede og over-tørrede krøller. Det kan i høj grad styrke håret og give det ekstra volumen uden at tynge det ned, fordi der ikke er silicone. Hertil kommer, at værktøjet giver håret glans og forhindrer den i elektrificerende.

 • "Shamtu med gærekstrakt" - en shampoo til fint hår. Dette værktøj gendanner håret langs hele længden, samt udglatter og plejer dem.

Ud over disse midler producenter har udviklet produkter til mennesker, der oplever nogle problemer.

medicinsk shampoo

Er "Shamtu skæl" med tilsætningen af zinkpyrithion. Det bekæmper effektivt dette problem og er med til at forhindre dets yderligere forekomst af regelmæssig brug af dette værktøj. Hertil kommer, at shampoo er ideel til hår volumen, hvilket gør dem velplejet udseende og en sund glød.

Der er en anden vidunderlig produkt af producenten, som kan forhindre, at problemet med tab af krøller - er "Shamtu: kamille touch." Han er i stand til ikke blot at give kvinder og piger smukke hår, men også at give dem en behagelig og delikat aroma.

mandlig linje

Ikke opmærksom på dette amerikanske selskab og en stærk halvdel af menneskeheden. Hun udgivet shampoo "Shamtu: menthol friskhed", som er velegnet til alle hårtyper og daglig brug. Dette værktøj er i stand til at sikre beskyttelse af en mandlig leder af hår og give det ekstra volumen.

Denne linje har også en shampoo til beskadigede låse, som kaldes "The tæthed og styrke." Det hjælper til at bekæmpe hårtab, men også gør dem skinnende og smuk.

nyhed

Producenten har også skabt en vidunderlig kosmetisk middel mod farvede og Stribede krøller. Shamtu «Care farve med henna ekstrakt" giver ordentlig beskyttelse til håret før og efter maling, og giver blødhed og glans, så du kan spare tonen i lang tid.

Et af de nyeste værktøjer frigivet af dette selskab er "Shamtu for spaltede spidser" med tilføjelse af grøn te. Han, ligesom alle de shampoo af dette mærke, giver håret en luksuriøs volumen og hjælper med at beskytte mod skørhed, hvilket gør dem smukke og sunde.

shampoo

I alle disse kosmetik er fælles komponenter anvendes til låse af pleje:

 • Vand, som er grundlaget for produktet og er cirka 75% af det totale volumen.

 • Rengøringsmidler er ansvarlige for fjernelse af forurening.

 • Forskellige rensende stoffer, der tilsættes til skumdannelse og for bedre fordeling af shampoo hele hårets overflade.

 • Natriumsalt - er ansvarlig for pH-niveau af de midler og fjerner al snavs og fedt fra krøller og hjælper justere hårets struktur, hvorved de bliver glat og skinnende.

 • Quaternium er blødgørende bestanddel, der er i stand til at kondensere hårlokkerne.

 • Panthenol eller som det kaldes, vitamin B. Denne fugtighedscreme, der trænger hvert hår kutikula, hvilket øger mængden af hår.

 • Hydratiseret alkoholer, som letter kæmning krøller.

 • Omsorgsfulde forskellige komponenter, såsom: protein, keratin, biotin, glycin og forskellige vitaminer.

Alle disse ingredienser er en del af enhver shampoo af producenten. Bortset fra dem, afhængigt af, hvad formålet med dette eller noget andet kosmetisk produkt, er det stadig tilføjer forskellige ekstrakter og stoffer, der er ansvarlige for en strålende og sundt udseende. Resultatet - en chic hår.

ansøgning

Brug shampoo af dette mærke er ganske enkel. For at gøre dette, skal du følge en tre-trins program: Påfør i vådt hår, skum godt og derefter skylles grundigt under rindende vand.

For at opnå den bedste effekt af den kosmetiske data, er det også anbefales at bruge balsam-conditioner af samme mærke. Dette vil gøre håret mere glat og overskueligt. Fremgangsmåden til anvendelse af disse produkter er også for enkel: Påfør på rene fugtigt hår, massage med lette bevægelser, skyl godt.

Hvad gør forbrugerne?

Bare "Shamtu" enormt sortiment af shampoo. Anmeldelser af hver af dem er meget forskelligartet, men de fleste af dem er positive. Købere ligesom det faktum, at en overkommelig pris producent på sådan giver dem sådan en god kvalitet. Hertil kommer, enhver kosmetisk produkt af denne serie har en behagelig, diskret og blid aroma og virkelig giver håret en smuk volumen, hvilket ifølge selskabet, der fremstiller disse shampooer.

Det bør også bemærkes, effektivitet sats "Shamtu" mærkevarer, som en lille flaske kan vare i omkring en måned. De er i stand til god skummende, let skylles af med krøller uden at gøre dem hårdt og tungt. Især blandt de mere retfærdig køn i de seneste år er efterspurgt shampoo til fint hår. Han er efter deres opfattelse, bringer dem tilbage hår velplejet udseende, men også gør det stærkere og mere lydig.

En af de få ulemper ved kosmetiske produkter er deres data ikke er praktisk låg, der kan komme ud over tid, bruge shampoo.

priser

Udgifterne til alle produkter om det samme. Det kan kun variere alt efter størrelsen af emballagen. Således vil de 700 ml koster omkring 230 rubler, 380 ml - .. Ca. 120 rubler, mens prisen på 200 ml er 65 rubler.

Der er ingen tvivl om, at enhver forbruger kan finde for dit hår den ønskede indstilling, som vil være i stand til at tilfredsstille alle hans behov og krav samt Lokker gøre smukke og sunde blandt et så stort udvalg af shampoo "Shamtu". Derfor er mange kunder foretrækker det til kosmetik.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.