SkønhedHår

Mask til at genoprette hår derhjemme til regelmæssig brug

at genoprette hår maske derhjemme vil hjælpe dig til at gøre dit hår mere attraktiv omkostningseffektivt. Denne indstilling er velegnet til dem, der foretrækker naturlige metoder. Hertil kommer, et sæt af traditionel medicin er praktisk uudtømmelig, kan du altid finde den passende opskrift.

Mask til at genoprette hårets struktur

Komponenter til forberedelse af mirakelkure, du kan finde derhjemme. Du kan bruge næsten alle tilgængelige produkt: olivenolie, æggeblommer, klid og rugbrød, citron, honning og så videre. Af dem kan foretage og balsam, og shampoo og masker til hår restaurering i hjemmet.

Midler kogt selv, ikke indeholder farvestoffer og andre kemikalier, vil være et glimrende alternativ til kosmetologi narkotika. For eksempel kan du lave en maske til følgende opskrift: i ¼ kop flydende yoghurt skal du tilføje et æg og fire store skeer af tyk mayonnaise. Dette værktøj vil gøre dit hår smukt.

Mask til at genoprette hår derhjemme med avocado vil gøre dit hår silkeagtig. Til dets fremstilling er nødvendigt at ælte i en skål en halv avocado og tilføje til den resulterende blanding to små skeer af honning, æggeblomme. Remedy påføres til håret i tredive minutter, derefter vaskes med shampoo.

Mask til at genoprette hår derhjemme ved hjælp af urter

Styrke og genoprette hår hjælp urte maske med henna. For sin forberedelse du har brug for at trække i fem til seks timer at samle hakket brændenælde, salvie, immortelle, perikum. Du skal herefter tilføje farveløs henna og bland indtil glat. Midler skal anvendes i 30-40 minutter.

Det skal bemærkes, at nælden i maske for at styrke hår oftest bliver brugt, fordi det har særlige helbredende egenskaber. Det bruges til at genoprette og shag struktur. For at gøre dette, skal hver dag for at gnide i rødder afkog af brændenælde, der er fremstillet som følger: brændenælde (50 g) blev hældt eddike og et glas vand og koges i en halv time på lav varme. Bouillon bør indgyde time, så er det nødvendigt at hælde kogt vand (200 ml) og filtreres.

I behandlingen af folkemusik retsmidler vigtigste betingelse - regelmæssighed. Det anbefales for varigheden af hår restaurering procedurer ikke krølle håret samt ikke at farve dem og installere. Selvfølgelig forventer en hurtig resultat er ikke nødvendigt, men det er garanteret.

For at genoprette tørt hår maske

Gendan strukturen i beskadiget og tørt hår vil hjælpe afhjælpe, fremstillet i overensstemmelse med gammel orientalsk opskrift. For at koge det, du har brug for at male roden af Rhodiola pink, brygge det i en liter kogende vand. Dette efterfølges af en infusion afløb og hæld dem forslidt rugbrød. Blandingen bør anvendes til håret, gnide ind i hovedbunden. Så en time at afslutte hoved med et håndklæde. Denne maske for at genoprette hår derhjemme vaskes væk med varmt vand uden shampoo.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.