SkønhedHår

Hvordan til at male øjenbryn alene hjemme?

Øjenbryn til kvinder er en meget vigtig naturlig "attribut af" tiltrækningskraft. Og så det gik. På trods af at øjenbrynet, i virkeligheden, - en "behåret strimmel" over øjet, mode på sin form, tykkelse og selv farven ændret sig i århundreder. I de dage af Leonardo da Vinci, at dømme efter billederne, dette element af kvindelige tiltrækningskraft var overflødig. Næsten alle kvinderne i portrætterne af ingen øjenbryn periode. Senere i vogue sable øjenbryn, kant-strenge, hvis ikke fusioneret til næseryggen. I dag er dette mareridt er ikke en trend. Fremover referere betragtes øjenbryn smukke, buede, moderat tyk og ikke særlig bred. Efter alt, er sådanne naturlige "dekorationer" gøre mere udtryksfuldt udseende, og det ansigt ser meget sofistikeret og velplejet. Og denne artikel vil blive afsat til, hvordan man kan male øjenbryn derhjemme.

Selvfølgelig kan dette gøres med konventionel kosmetisk blyant eller øjenskygge, men resultatet er værd at holde den første vask. Og hans hænder til sådanne øjenbryn bedre ikke røre, ellers kan du smøre alle. Og kan gå til salonen, men det er usandsynligt, du selv vil ikke være i stand til at gøre det samme manipulation som master i barber shop. Efter alt, hvordan man kan farve dit hår, du ved, så du ikke klare de øjenbryn? Derfor får klar og gå til butikken for at købe maling. Når du vælger farver, overveje din hårfarve. Hvis du er en brunette, og derefter tage enten sort eller en til to nuancer lysere end hår. Blondes passer lysebrune og gyldne nuancer. Brunt hår bør vælge brunt og rødt hår - terracotta.

Før du maler øjenbrynene derhjemme, beslutte, hvilken type maling, du foretrækker. Det kommer i to former: gel og pulver. Gel, selvfølgelig, nemmere at bruge, da det ikke udvande behovet, er den klar til at "arbejde". Men pulveret er også meget effektiv, og det giver ikke mening at ignorere. Enhver af farverne er godt, fordi det maler i løbet af selv de mindste hår, men det er umuligt at opnå med en blyant. Før du maler øjenbrynene derhjemme, læse instruktionerne grundigt og nøje følge det, for at ikke nogen bivirkninger. Der er et par finesser, der ikke er nævnt i vejledningen. Først og fremmest bør øjenbryn først affedte. Til dette formål, passer til en normal sæbe. Huden nær øjenbrynene er farvet, er det muligt at anvende en lidt vaseline eller fedt creme til ansigtet. Men prøv ikke at få dig på hårene. Endvidere ifølge foringen med ledelse, forberede malingen og anvende det tykt omkring kurven af øjenbryn. Hvis der er en speciel børste eller pensel, er det fuldt ud muligt at erstatte en vatpind. Hold maling på øjenbrynene bør ikke være mere end ti minutter, derefter skylles grundigt med sæbe og vand.

Det er det, nu ved du, hvordan man kan male øjenbryn derhjemme. Denne procedure kan gentages om en måned eller når behovet opstår. Også glem ikke til periodisk korrekt, ellers hvordan kunne du nogen af deres herlighed, den skønhed, de vil ikke tilføje. Efter pleje øjenbrynene - tynd proces, der kræver konstant opmærksomhed. Og husk, i hvert fald ikke bruge til farvning øjenbryn hårfarve.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.