ComputereOperativsystemer

Hvad gør proceslinjen i Ubuntu?

Det er ingen hemmelighed, at komfortabelt arbejde på en computer er næsten umuligt uden et element såsom proceslinjen. Forskellige operativsystemer sit udseende, funktionalitet og tilpasning (personalisering) kan variere. I denne artikel vil vi fokusere på proceslinjen i Ubuntu OS.

Ubuntu: Proceslinje

Dens formål, i dette og de fleste andre operativsystemer - det er en hurtig adgang til dine foretrukne programmer, filer eller mapper, samt visning af information om kørende programmer. I modsætning til andre operativsystemer, Ubuntu har to hele proceslinjen. Hver af dem har en separat funktion.

Det første panel

Som standard er det på skærmen lodret til venstre. På det er de etiketter, som du selv har føjet til det.

I første omgang vil vi se et par ikoner: indgangen til hovedmenuen, standard webbrowser, din hjemmemappe, Ubuntu Software Center, flere anvendelser af Office-pakken, kontrol system parametre, samt en kurv.

Hertil kommer, dette panel er en knap, der gør det muligt at ændre den virtuelle desktop på en af fire mulige. Windows-programmer er opdelt i fire forretningsområder, som hver især er et komplet skrivebord. Skift mellem dem og bærer på knappen. Denne funktion er et varemærke skelnen af alle systemer baseret på Linux-kernen.

Det andet panel

Dette er et vandret område, der ligger som standard i den øverste kant af skærmen. I modsætning til den første, den har mere information end funktionel. Omfatter denne proceslinjen af flere dele. I venstre hjørne viser navnet på den aktuelt åbne program, med stof, indsat det i fuld skærm eller ej. Svævende over dette område til højre for navnet på programmet viste menu (i Windows, er det placeret i toppen af Open-vindue).

Samme ret er en del af den såkaldte systembakken. Der er ikoner internetforbindelse, Bluetooth (hvis tilgængelig), lydstyrke, aktuel tid, og hurtig adgang knap til de vigtigste parametre for systemet. Når du klikker på hvert af disse ikoner viser flere oplysninger og indstillinger relateret til det.

Det virker ikke proceslinjen

Ubuntu En ulempe er, at det er designet til avancerede brugere, der allerede har erfaring med en computer. Derfor kan de, der startede fortrolighed med den virtuelle verden med operativsystemet ændre uerfarenhed af de parametre, der er ansvarlige for udseendet på proceslinjen, og sikre, at det vil forsvinde fra skærmen. Hvis du har et specifikt problem, skal du ikke fortvivle! Med et par enkle trin, vil du være i stand til at vende tilbage proceslinjen til sin oprindelige tilstand:

1) Åbn en terminal (du kan gøre en kombination af Ctrl-Alt-T).

2) Installer pakken dconf-værktøjer med kommandoen sudo apt-get install dconf-værktøjer.

3) Nulstil alle indstillinger kommando dconf nulstille -f / org / Compiz /.

4) Nu genstarter shell desktop skrivning terminal omfatter: setsid enhed.

Udført! Nu kan du igen nyde standardvisningen af skrivebordet og Ubuntu panel opgaver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.