SundhedPræparater

Betyder "Deohlor": brugsanvisninger, pris, anmeldelser

Til desinfektion af forskellige overflader længe nok klor er blevet anvendt i pulverform. For nylig, erstattede de mere bekvemme at bruge desinfektionsmiddel tabletter. Det har høj antimikrobiel aktivitet betyder "Deohlor". Vejledning om anvendelsen advarer om, at det er nødvendigt at bruge med ekstrem forsigtighed.

Hvad er "Deohlor"?

Desinfektionsmiddel fremstilles i form af tabletter, der opløses godt i vand. Den vigtigste aktive bestanddel er natriumsaltet af dichlorisocyanursyre (44,2% aktivt chlor). Hver tablet har en vægt på 3,4 g 1,5 aktiv bestanddel. Organ er pakket i store banker på 50, 100 og 300 tabletter.

Klortabletter anvendelige til behandling af en lang række overflader og lokaler. Den endelige opløsning er farveløs og skarp lugt. "Deohlor 'brugsanvisning er placeret som et effektivt desinfektionsmiddel med en kraftig antibakteriel virkning. Aktiviteten af natriumsaltet af dichlorisocyanursyre vises på mange patogener. Stof løser følgende bakterier:

  • gærlignende svampe af slægten Candida;
  • Mycobacterium tuberculosis;
  • dermatofytter;
  • HIV-infektion;
  • forårsagende midler af hepatitis.

Tabletterne har en lang nok holdbarhed. Indholdet af dåserne skal anvendes inden for tre år. Holdes væk fra de er nødvendige for at Food and Drug Administration midler.

"Deohlor Suite": brugsanvisning

En anden særlig desinfektionsmiddel. Udover den aktive bestanddel i præparatet er overfladeaktive midler og tilsætningsstoffer. "Deohlor lux" produceres i form af tabletter og granuler. Dette giver mulighed for mere nøjagtig dosering af lægemidlet.

Rengøring bestanddele i sammensætningen give en mild detergentvirkning og tillader noget reducere koncentrationen af den klar opløsning uden tab af bakteriedræbende egenskaber.

Hvor ansøges der?

"Deohlor" brugsanvisning anbefaler, at du bruger til desinfektion af overflader og medicinsk udstyr, instrumentering, udstyr, varer til pleje. Aktivstof renser overfladen af ethvert materiale: gummi, polypropylen, plast, olie klud. Til dette er det nødvendigt at opløse fra 1 til 10 tabletter pr 10 liter vand.

Brug en desinficerende kan være vask og blegning linned på hospitaler. Desinficer bassinvandet vil også hjælpe "Deohlor".

Vejledning om anvendelsen anbefaler brug af aktive klor tabletter og granulat til behandling af dentale enheder og instrumenter, desinfektion af lokaler (lejligheder, huse) og ambulancer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.