ForretningIndustri

Hvad er de drivgarn, fiskeri med drivgarn

Drivgarnsfiskeri - det er fiskeri, som udføres drifters - fiskeri skibe. Skibet er på vej på strømme og vind, sammen med en meget lang kæde, den såkaldte drivgarn ordre, eller flydende netværk, hvilket gør et enkelt system. Netværk kan være op til 50 km. Disse netværk er på vej til at fange fisk. Behovet for drivgarn er opstået i forbindelse med nødvendigheden af at produktionen af visse typer af fisk, der holdes tyndt. På denne måde bæres tunfiskeri, udvundet laks, makrel og sild.

netværksfunktioner

Drift (eller strømmende) i netværket repræsenterer netting at fisk ikke betragter som en barriere, så mesh trækker kraftigt, stramt viklet deri uden mulighed for at undslippe. Rektangulære separate net 10-12 m i højden og 30 m lange bundet sammen i en enkelt ordre af afdrift, der kan tjene som grundlag for rebet-leder og bøjer og flåd støtte systemet ved en given dybde. Brug drivgarn til industriel produktion af fiskerogn driftere.

materialer

Catchability gear afhænger af mange faktorer, herunder materiale og tykkelse af garnet, cellestørrelse, farve, landing på web rebounds. Hvis du tidligere har brugt vegetabilske garn, herunder bomuld, fra snoet garn, men nu er den mest almindeligt anvendte er mere holdbare og catchability fiskenet nylon og nylon, amilanovye og lignende af kemofibre.

Demonstrere den høje effektivitet af monofilamenter fiskenet (fiskeri linje), såkaldte Zhilkova. Den største fordel ved gear data er deres gennemsigtighed. Selv i dagslys fange effektivitet er meget høj i det klare vand, mens godt malet netværk af andre materialer kan skræmme fiskene. Hertil kommer, at de har en højere stivhed end tvundne garner, der understøtter mesh rettede, ikke tillader de netværk at få forvirret og blive forurenet. Selvom stivhed lidt sværere at arbejde med dem og stiger, der kræver mere plads på dækket.

Strukturelle typer netværk

Ifølge dets struktur til fangst enheder kan være enkelt-vægget Gill, dobbeltvæggede eller trójścienna. De sidste to typer kaldes "trådaffald." Det er den mest effektive fiskeri trójścienna netværk bestående af tre malerier netting. Uden beliggende krupnoyacheynye stof kaldet rezhyu (ryazhyu, rezhoy), og i midten er mindre chastik (del). Alle tre baner er plantet på den ene elastikker, men chastik har en større længde og er placeret mellem de ydre lag med betydelig slæk. Passerer gennem rezhu, fisk viklet ind i Chastikov ind i netting posen. Dobbelt-walled består af to klude med celler af forskellige størrelser og er effektive i det tilfælde, hvor det er kendt, hvilken side der er fisken.

For drivgarnsfiskeri er oftest bruges fiskenet nylon monofilament eller nylon monofilament. Rebounds taget også nylon. Den mest effektive trójścienna glat netværk.

Typer af byggeri ordrer afdrift

Netværk kan være forbundet sammen på forskellige måder. Der er tre hovedtyper: enkel, med den øvre eller nedre leder. I kyststrækningen kan bruges simple små ordrer, men på åbent hav kræver en mere robust design, så orden med lederne bruges til at sikre integriteten og pålideligheden af ordren.

enkel procedure

For en lille afdrift af ordren til tider blot slutte flere separate netværk i serie mellem en nedre og øvre priuhami. Så få en simpel rækkefølge af afdrift. Det anvendes i søer og kystområder, små fartøjer. Oftest indeholder det kun 15-20-netværk, men når man tager mere, som helhed ikke overstiger 1-1,5 km.

På forfang bøje bøjer knyttet til ordren, holde sig oven vande. Det ønskede niveau indstilles ved at justere længden af streameren. Bund netværk tungere, at sætte lasten ind i det nederste valg. På begge sider af ordren har også ottugi. Deres forreste ende er sikret med en lås - reb, som går direkte til skibet og tilbage ottugi podmayachnym forbundet til enden - et reb fast til fyret. Denne beacon (eller en pendel, monteret på en bøje med en forværring) viser, hvor proceduren ender.

At organisere en sådan kendelse er nemt, men for lange netværk, og især til brug på åbent hav, er det ikke egnet. Spænding net under drift er meget høj, så et sådant arrangement ordre kan løsne sig fra beholderen eller det vil blive ødelagt.

udnævnelsen leder

For at reducere risikoen for brud, brugte den såkaldte leder - tykt reb, som er knyttet til proceduren for alle over. Fiskeri indebærer pooling sammen til 100-150 netværk. Spændinger med afdrift tegnede sig for en pålidelig leder, ikke disse net. Den enkelte Network Attached ikke kun til hinanden, men også til den leder, der også forbedrer design.

Lederen selv kan opdeles i tre dele: leder, stoppet (parkering) ende for tilslutning til fartøjet og podmayachny ende til fastgørelse af fyret. Det viser sig, at det er lederen, som holder nettet er fastgjort til fartøjet. Læg enden er den mest holdbare. Dets længde kan være op til 200-500 meter, hvilket ikke kun afhænger af den dybde, som kaster orden, men også tilstanden af havet og vindstyrken.

Når prøven udføres for netværk stak en leder. Dette gør det muligt at mekanisere produktionsprocessen. Udover brugte maskiner, leder at styre spændingsaflastende ham til at reducere overdreven spænding om nødvendigt.

Funktioner leder

Afhængig af teknikken med fiskeri og hvilken type fartøj indstille den ønskede længde af de streamer linjer for at gøre det bekvemt at vælge drivgarn: leder er valgt af malgoger, og netværket skal nå det udpegede sted på brættet, forfang bare nødt til at yde den nødvendige afstand. er On mindre fartøjer er det kun 1,5-2 meter, og kan nå op på 10 m.

På grund af det faktum, at spændingen i lederen som afstanden fra fyrtårnet til beholderen er reduceret, lederen ofte gøre en sammensat, at reducere tykkelsen af rebet. Desuden reducerer omkostningerne af ordren og reducerer vægten af ordren. Men det betyder ikke synke offentliggjort i slutningen af netværket på grund af lavere spænding, nogle gange til fyrtårnet tilføje et drivanker eller ændre afstanden mellem bøjerne.

Rækkefølgen af den nederste leder

Ved tilrettelæggelse af ordren med nogle drivgarn bund leder tiltrådte i en enkelt enhed og for den øvre og nedre priuhi, men under de netværk i hele ordren er leder. Den er forbundet til netværk via forfang vozhakovymi bystrorazvyazyvaemyh noder. Afloat ordre holde bøjerne, der streamer linjer er knyttet til leddene af netværk eller til toppen af valget. Fra længden af linens afhænger netværk fordybelse dybde. Yderligere vægte i bunden er ikke påkrævet, da belastningen selv tjener som leder, der strækker netværk.

Anvend denne procedure til lavt vand, synker et netværk af 30-40 m. Det er let at betjene. For vymetki og prøve ordre nødt til at arbejde alene med vozhakovymi sidebaner, intet besvær med vægte.

Proceduren med den øverste leder

Hvis det er nødvendigt fiskeri på store dybder ofte anvendt ordre med den øverste leder. I dette tilfælde, den passerer hen over netværket. Forfang bøjen er fastgjort til det, undertiden nå en længde på mere end hundrede meter. Tilsluttes mellem bøjer rebet-vejledning til prøveudtagning bekvemmelighed. Vozhakovye streamer linjer er forbundet med toppen af udvælgelsen eller priuhami netværk. Nederst reb er nødvendigt at tilføje belastning i form af støbejern vægte.

Arbejde med mere kompliceret procedure for at bruge bunden af lederen, da det er nødvendigt at organisere downloads, og ekstra opmærksomhed skal bøje dirigent. Men sådan drivgarnsfiskeri - det er en nødvendighed, når der fiskes på store dybder. I dette tilfælde er den nedre leder kan selv når prøven eller såret spænding af nettet, dog ikke anvendelse. Ud over de fordele øverste leder kan tilføjes som dæmpning ryk fra bøjerne, så netværket bliver mere rolig. Ulempen er risikoen for adskillelse af forskydningsforbindelsen i de store bølger.

Faktisk undertiden bruges midwater for at afgøre, hvor det er den ene eller den anden fisk. Til dette ofte skaber sammensatte typer af ordrer.

Harm fra anvendelsen af drivgarn

I nogle områder er kommercielt fiskeri med drivgarn forbudt. Så ikke anvende det i det nordlige Stillehav, for at opretholde bestandene af visse fiskearter. En storstilet drivgarnsfiskeri er forbudt af FN 's Generalforsamling i de åbne farvande i havene. Forskning er tilladt at fiske sådanne netværk, men denne mulighed er ofte misbrugt. Mens der ikke er fuldstændigt forbud drivgarnsfiskeri, men er allerede sat en kortere periode, og visse restriktioner for denne form for fiskeri.

De drivgarn fanges ofte havpattedyr og havfugle, som derefter dør. Tal er skræmmende. Det er således kun i Fjernøsten i den russiske økonomiske zone på grund af det dræbte mere end 100 tusind. Fugle og 2,5 tusind. Pattedyr årligt. Og laksefiskvande befolkningerne selv er reduceret.

En anden alvorlig trussel er holdningen hos fiskerne. Så ofte udvindes sockeye - mest værdifulde af laks, og resten af de fisk, herunder unge sockeye laks, andre arter af laks, pink laks og kammerat laks simpelthen smidt overbord. Sådanne ty ruiner formålsløst stort antal fisk, hvilket er en overtrædelse af fiskeribestemmelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.