HjemlighedReparationer

For at forstå, end at vaske akryl bade

Bad Der findes flere typer: støbejern - tung, men pålidelig; Stål - temmelig let, men støjende under badning; Akryl - Holdbar og let.

Acryl - transparent polymer substans, har gode mekaniske egenskaber. Det har en lav vægt og høj modstandsdygtighed over for ekstreme temperaturer. Lak og maling formuleringer, som er baseret på acryl- ben, tørrer hurtigt og danner en holdbar film. Ved blanding akryl med en speciel væske det bliver til ganske hurtigt størkner dej. Hvordan til at tage sig af dette materiale, end at vaske akryl bade, vil vi overveje nærmere.

Hvad er akryl badekar

Akryl badekar fås i forskellige former og forskellige farver. Du kan dekorere dit badeværelse et rektangulært, kantet eller halvcirkelformet mønster. Og næsten hver eneste af dem med en spa og attraktivt at sætte en bølget overflade. Præsenteret af fabrikanten og modeller til at reparere en klippefast bad måde at sætte den i acryl. Resultatet er en meget robuste og pålidelige støbt akryl badekar. Køb eventuelle ændringer i vor tid er ganske enkel, og de er billige.

Hvorfor Akryl?

Disse bade er meget stærk. Og der er ridser på overfladen ganske enkelt fjernet med en fin gips, poleret efter bad Belægning sammensætning til biler. Hvis jern er udsat for korrosion, og et badeværelse lavet af plastik skifter farve, er akryl ikke miste sin glans. Hertil kommer, vigtigt er det faktum, at de akryl bade har en lav varmeoverførsel.

De vaskede akryl badekar?

Akryl pålidelige og holdbare, men kan ikke tåle slibende rengøringsmidler. Akryl pulvere ridse overfladen. Hertil kommer, klude og svampe bør være sarte materialer.

Det anbefales ikke at anvende forskellige ætsende stoffer: syrer, alkalier, benzen, ammoniak, acetone. Men flydende sæbe eller opvaskemiddel passe perfekt.

De vask akryl bade med fremkomsten af kalk? Med sådan et problem under tvang til at håndtere den sædvanlige eddike. Det skal være en lille varm op og sat på en blød klud, og tør derefter badeværelset. Du kan også bruge citronsaft. Efter råd fra værterne, der har erfaring omsorg for akryl bade, kan du bruge specielle cremer - for eksempel "Sanfor", "Silit", "Bugs", "Lock" (Amway). I tilfælde af at pletten syntes at gennemsøge de ovennævnte, er det stadig flydende væske akryl, så - polering.

Markedet byder på svarene på spørgsmålet om, hvad vask akryl bade. Denne specialiserede værktøjer til akryl: "TEAM-pro", "Huppe TOP", og andre. Rækken af sådanne værktøjer er ganske bred, og de er nemme at bruge (overfladen spray).

Især populære akryl bade er på markedet i dag, "Triton". Selskabet er involveret i fremstillingen af disse bade siden 2000 og dens produkter har vundet popularitet. Nu akryl bad er ikke en luksus, det er blevet en nødvendighed i næsten hver lejlighed.

Nyd din shopping og korrekt!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.