Kunst og underholdningMusik

Vick Tsyganov: en biografi af sanger og skuespiller

Det er interessant, at de ofte findes blandt nutidige popstjerner, hvis forældre var i USSR militær. Disse omfatter Vick Tsyganov. Biografi det begyndte i Khabarovsk i 1963. Hun blev født i familien af en sømand officer og leder af børnehaven. Jeg må sige, at den kommende stjerne chanson fra barndommen ikke undgå en masse arbejde. I en alder af tolv har hun udført pligter sygeplejersker i børnehaven, hvor hendes mor arbejdede.

Vick Tsyganov, biografi er fuld af interessante drejninger, fra barndommen sang godt og var engageret i musikskolen. Det skal siges, at grunduddannelse altid positivt har udmærket fagfolk, der startede deres karriere i Sovjetunionen. I midten af 80'erne blev Victoria en kandidat fra Fjernøsten Institute of the Arts (lærer), og har modtaget diplom af skuespillerinden af biograf og teater. Parallelt til videregående uddannelse perfektioneret hun sin vokal, praktiserende privatundervisning med kendte lærere.

Biografi Viki Tsyganovoy (før ægteskabet Zhukova) var forbundet med teatret i en vis periode. Efter endt uddannelse arbejdede hun på den jødiske Chamber Theater, så i Ivanovo regionale teatralske institution, samt ungdom Musikteater baseret på Magadan Philharmonic.

Da Vick Tsyganov begyndte at synge? Biografi det siger, at det skete i 1988, da hun blev leder af gruppen "Sea". grand tour blev organiseret, hvor sangeren bemærkede, herunder hendes fremtidige mand Vadim Tsyganov, poetisk muse, som det er den dag i dag. Det siges, at Vadim elsker sin kone og er klar til hende overhovedet. Derfor, når hun samlet op fra det erhvervede Amazon papegøje sjælden sygdom - psittacosis - og blev halvt lammet, oplevede han måske de sværeste øjeblikke i livet. Heldigvis, lægehjælp til tiden, og alt arbejdet.

I 1990 Sovjetunionen erkendte, at der er en ny lys sanger Vick Tsyganov. Biografi forbinder begyndelsen af hendes solokarriere med albummet "Walk, anarki", som blev udgivet i 1991. sangerindens talent var så indlysende, at to år senere vandt Victoria hovedstad i vores land, taler i Moskva på Variety Theater.

Sangen "Balalaika", "russisk vodka", "St. Andrews flag", "Kærlighed og død" - der rammer, at folk husker som de værker, som udførte Vick Tsyganov. Biografi viser, at skæbnen bragte hende til interessante mennesker og lov til at deltage i forskellige arrangementer og aktiviteter. For eksempel, i 2001 indspillede hun et album med Michael Krug (den mest berømte single - "Kom til mit hus"). Og i 2002 blev hun inviteret til at tale på flagskibet i Sortehavet Flåde i Sevastopol.

Glem ikke sangeren og hans videregående uddannelser. Især har det spillet en rolle i filmen "På hjørnet nær patriarkalske-4." I øjeblikket er sammen med sin mand er interesseret i design aktivitet. Har priser i form af medaljer ( "For PATH tjeneste"), ordrer ( "For en genoplivning af Rusland"), modtog prisen ( "Chanson of the Year", "Lånere af dette århundrede" og andre).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.