HjemlighedReparationer

Montering af vægpaneler PVC med sine hænder. økonomisk reparation

Plastic panel - et billigt materiale, der anvendes til efterbehandling både hjemmet og forretningslokaler. Det er værd at denne form for væg og loft beklædning billig, miniature samme kvalitet på samme tid er meget god. Blandt andet til fordelene ved dette materiale omfatter nem installation. Sæt dine egne hænder PVC-paneler for nogen ikke gør en stor indsats.

Hvad materiale at vælge

Inden vi går videre med en operation såsom installation af væg paneler PVC med deres egne hænder, bør definere sig selv med den slags materiale. plastelementer af flere typer kan anvendes til udsmykning af forskellige funktioner inde:

  • PVC foring. Dette materiale er udad ligner dens træ modstykke - har en lille bredde, og ofte hensigtsmæssigt farve.

  • Sheet paneler. Denne art ligner de dekorative plader af krydsfiner.

  • Konventionel panel af en plastik "plader" med fastgørelse stud / rille.

Når du vælger en bestemt type materiale bør primært fokusere på detaljerne og særlige forhold i udformningen af et rum. Den plastiske foring har den fordel, at det ikke "tynge" rummet og giver det til en vis grad, naturligt look. Sheet paneler er almindeligt anvendt til vægge og loft i rummet et stort område. Meget god løsning, for eksempel, kan foring deres loft eller kælder af et hus på landet. Alsidighed - en af de vigtigste fordele ved dette materiale som et vægpanel. Køkken PVC passer bare perfekt, præcis den samme som for badeværelse, stue, entre og så videre. D.

Udgifterne til PVC-paneler

Plastic komponenter i denne art uden grund betragtes som en budget mulighed for efterbehandling. Meget lave omkostninger - en af de vigtigste fordele ved et materiale, såsom PVC-paneler. Deres pris varierer fra 200-300 rubler for en lamel i form af et "bord". Bredden af plast dekorative element er normalt 25-30 cm. Således i mål, for eksempel, væggene er fem meter lang bliver nødt til at tilbringe kun omkring 4-6 tusind. Rubler. Hvis det ønskes, kan du finde et panel af PVC og billigere - 100-150 s. Men også smukke og originale design er de sandsynligvis ikke.

vil være behov for hvilke værktøjer

Montering af vægpaneler er lavet af PVC med sine hænder på en speciel ramme. For at installere det skal bruge en boremaskine, bygning niveau, målebånd. Panelerne under installation normalt nødt til at skære. Derfor også nødt til at forberede en nedstryger eller stiksav til træ. I så fald, hvis du agter at gøre en ekstra opvarmning af rummet, er du nødt til at købe en murske til at anvende lim og hæftepistol.

Træ til rammen

Bortset fra panelerne før plating bliver nødt til at købe en træbjælke. Vægt PVC pynteudstyr er ubetydelig. Derfor, for at erhverve tømmer er for stort tværsnit er valgfrit. Tilstrækkeligt udførelsesform 3x3 cm eller 4h2.5 cm. Undtagelserne er de situationer, hvor væggen opvarmes yderligere. isolator plader er monteret mellem rammedelene. Derfor denne form for træ under beklædning bør vælges med et tværsnit svarende til tykkelsen af isoleringen. Også i dette tilfælde bliver nødt til at købe klæbende plader, dyvler, svampe, primer og dampspærrefolie.

Andre typer af rammen

Wall PVC-paneler til badeværelser er installeret normalt ikke Planking, og en metalramme. Wooden badeværelse, sauna eller bad kan simpelthen "historie." For nylig er et panel PVC ofte anvendes, og en tynd plastik ramme. Dens program giver dig mulighed for at spare et par centimeter gulvplads. Det anbefales dog, at bruge denne mulighed er stadig kun i værelser med meget glatte vægge.

stelenhed

Elementer af baser under panelerne kan monteres enten vandret eller lodret. Alt afhænger af, i hvilken retning vil køre efterbehandling PVC-paneler vægge. Monteret på stråleprofil eller niveau. Pre-væg boret huller til dyvler. Da samlingen mellem panelerne og loftet er lukket generelt dekorative plastik lister, tømmer eller profil på dette sted skal indstilles omhyggeligt. Det samme gælder for de hjørner i rummet. Der er monteret hjørne bar.

Ved montering af rammen er vigtigt at netop holde sig til ikke kun de lodrette eller vandrette elementer. Det er også nødvendigt at sørge for, at alle barer er placeret i samme plan. PVC-paneler - elastisk materiale. Dog vil forvridninger giver væggen ikke er for pænt udseende. Juster placeringen af bjælkerne i de rigtige steder, kan du bruge små trækiler.

Før du monterer rammen bør tænke over, hvor der i fremtiden vil hænge tunge overskabe, hylder, malerier og så videre. I disse steder, skal du udfylde yderligere vandrette bjælker.

Montering af vægpaneler PVC med sine egne hænder

Om nødvendigt isolering mellem elementer fæstnet på rammen tidligere optaget lim styroskumflise. Hertil kommer, de tillægger særlig "svamp". Yderligere på rammen dampspærrefolie strækkes.

Faktisk de meget indvendige vægpaneler starter fra hjørnet. Her i starten bar. Den indsættes i rillen af det første panel crest. At indramme lamellen er sikret med specielle beslag ved hjælp af hæfteklammer. Endvidere er første indsats og det andet panel også fast. Sidste lamel på væggen er indsat i den formonterede slut bar. Hvis bredden af PVC element er for høj, kan det skæres, men ikke mere end 1/3.

Efter alle væggene er paneler, start til slut rummet over døre og vinduer. I det sidste trin sat de øverste pyntelister.

nyttige tips

Montering af vægpaneler PVC med deres hænder skal følge følgende retningslinjer:

  • Rammen kan monteres på ujævne eller ru vægge. Dette vil spare på efterbehandling.

  • Stænger skal fastgøres til væggen kun med brug af galvaniserede skruer eller dyvler.

  • Det første huselement, bør tilpasses så meget som muligt omhyggeligt. Ellers vil alle paneler installeres skævt.

  • Hvis de indvendige vægge i rummet udføres i sommertiden, før montering af panelet for at henstå ved stuetemperatur i mindst 12 timer. Når du kører installationen af vinteren, er denne periode steget til 2 dage (hvis panelerne blev opbevaret i kulden).

  • Pak lamellerne skal være så omhyggeligt som muligt. Dette materiale er ikke meget resistent over for forskellige former for mekaniske skader. Træk plastdelene til at være forsigtig over kanten og eneste stykke.

  • Nedstryger til at skære plast bør anvendes med små tænder.

Som du kan se, installation af et materiale såsom PVC-paneler, for hvilken prisen er lav, - proceduren er meget enkel. Det vigtigste, når du gør dette arbejde - bare installere rammen. Selv lameller skal tilpasses hinanden stramt som muligt. I dette tilfælde vil foring være nøjagtige og holdbare, og udformningen af rummet - komfortable og attraktive.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.