HobbyHåndarbejde

Gør det selv. Fed papir med sine egne hænder

Fed papir, lavet med sine egne hænder? Intet kunne være lettere. Gave lavet med deres egne hænder, har en særlig værdi. Her ser vi på to metoder til fremstilling af en blomst fremstillet af forskellige materialer. Først den nemmeste måde er fed papirkurve klar til cupcakes. Den anden - fra bølgepap.

Fed papir - med deres egne hænder. én fremgangsmåde

Vi skal bruge: 8 forme, grønne crepe papir, syl, ledninger og lim. Vi tilføjer op formene på hinanden gnidningsløst og gennemborer syl. Gennem disse huller mangler ledning Forankringsøje i slutningen at fastsætte. Wiren skal pakkes ind grøn crepe papir. Dette vil stamme. Ham fra den samme grønne papir til at klippe og sy bladene, er det bedre at holde sig til stilken. Nu danner en blomst. For at gøre dette, skal du løfte hver form og komprimere dem i midten. Lav nogle blomster - en buket er klar. Sådan en simpel håndværk børnene kan lave deres egen.

Fed papir - med deres egne hænder. metode to

Ved denne fremgangsmåde er det ikke nødvendigt at fremstille hvert kronblad individuelt. Vi har brug for bølgepap: rød og grøn, tråd og saks. Skær et stykke rødt papir måler omkring seks centimeter. Nu fold det to eller tre gange i halve, indtil vi får et segment svarende i størrelse til kronbladene. På den ene side afbrød kant, og på den anden en smule afskåret på begge sider, spidsen af CHOP. Dette efterfølges af enden af fingrene til at vride hver kronblad at få "haler". Top kronblade strække at give volumen og form. Nu er vi tilføje op alle kronbladene sammen, indsamling blomster. For at oprette stilken tage ledninger og omviklet med sin grønbog. Stem blade gør som i den første metode. Tilsvarende fastgør den til knop. Nu fed papir, med deres egne hænder skabte, klar. Et symbol på loyalitet og mod, kærlighed og lidenskab, er passende for præsentationen den 23. februar, og til gaver til deres kære, såvel som til boligindretning.

Papir produkter: deres egne hænder

Papir gøre en række ting, der spænder fra de afskårne (snefnug) og programmer, folde flyvemaskiner og skibe, til de mere komplekse figurer, origami, for eksempel, samt bindingsegenskaberne moduler og producere tredimensionale figurer. Jul papir legetøj - det er generelt særskilt spørgsmål, ikke mindre underholdende. Plukke blomster ud af papir - en mere sjov. Noget går: pap, bølgepap og papyrus, klud, ensfarvede papir og så videre. Indsamling en masse papir med hænderne, kan du dekorere deres værelse eller endda en balsal. Særligt interessant og meget let at fremstille spiral blomster. Med deres hjælp, kan du lave et stilfuldt tilbehør eller brug for brudebuket. Og papir kan væves, og kan skabe objekter af interiør ved overlejring hinanden dyppet i vand stykker af aviser. Herved er skabt skåle, kander og andre emner tørres og derefter er malet. På det seneste er det blevet moderne at producere postkort med deres egne hænder, hjælp hjemmelavet papir blomster og andre materialer. Som du kan se, kan alle finde noget til deres smag!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.