HobbyHåndarbejde

Hvordan man laver en kasse med papir med lim og tilstanden 'lås'

Fra en tidlig alder bør udvikle børns rumlig tænkning, som vil kræve dem til at fortsætte i studiet af trigonometri og enkle i det praktiske liv. Alle disse kompetencer udvikles i udførelsen af enkle værker til produktion af de enkleste design af papir, for eksempel ved at skære ud rektangulære kasser, blyant kop, en trekantet prisme eller en kasse med en sekskantet bund.

Så hvordan man laver en kasse af papir er en leg, bør du starte med denne model. Først skal du oprette et mønster boks. Hvis barnet allerede er læring i folkeskolen og er i stand til at arbejde med en lineal og blyant, derefter overlade dette arbejde kan være ham. Hvis barnet er stadig meget lille, vi plotte mønster er vokset dig selv. Men det er bedst at gøre det foran barnet, forklare ham højt deres handlinger. Børnene er meget veludviklet visuel hukommelse, og snart vil han forstå, hvordan man laver en kasse med hænderne uden hjælp fra en voksen eller på deres egen lim en terning af karton til forskellige brætspil.

Hvis du planlægger at fortsætte med at bruge dette punkt til opbevaring af tilbehør, er der intet bedre end at lave en kasse med tykt pap med et låg, og derefter indsættes det med farvede billeder eller gamle postkort. Når et barn forstår, hvordan lave en kasse ud af papir, kan du lære ham at sy smukke æske af kort. Men først, stadig brug for at lære at lave et mønster af almindeligt papir.

Således har vi begynde byggeriet med opførelsen af en rektangulær base - bund. Tegn et rektangel med bredden "A" og en længde "B". På begge langsider "B" er fæstnet rektangler - væggen, så den nederste side lig med "B" tilhører både bunden og væggene af kasserne i fremtiden. Bredden af rektanglet - væggene (højden af kassen) vil være lig med "C". Det er også en af væggene i side "B" rektangel er fastgjort låg. Det skal være identisk med bunden.

Nu er vi nødt til at bygge en kasse endevæg. Til denne er fastgjort til undersiden af rektanglerne lig med "A". Disse bokse alle størrelser er allerede fastsat som den anden af hans side er bygget i (højde af boksen) skal være lig med den anden sidevæg af "C".

Det vigtigste tegning er klar. Tiden er kommet, hvor du skal tænke på den sidste fase af byggeriet. Der bør være et sted, som senere ville være at anvende limen. Til dette formål begge sider af endevæggene, som er lig med højden af boksen "C", du ønsker at gøre ekstra konstruktioner trapezformede. Det er gennem disse lim box "lock" modtager og holder sande form.

Det sidste trin i fremstillingen af modellen skæres kontur model ved bøjning af tegningen linjer og direkte binding.

Og du kan lære at lave en kasse med papir limfri metode. Denne metode anvendes ofte til fremstilling af en række af kasser til julegaver. Tegning simulering mønster forbliver den samme. Kun lægges til siderne af væggene af kassen (ikke slutningen) højde "C" to yderligere "hængelås". De skal bygge ikke i form af en trapez, hvis bunden på hele side af væggen, og gør kun to lille trapez på hver side af "C" - den øverste og nederste sider. Ved skæring er nødvendigt at foretage små indsnit på begge sider af slottet trapezformede, så bunden af midten, de klamrede sig til væggen. Hvis frie dele "låse" bøje indad, kan de indføres i et hul med passende størrelse. Hvis derefter enderne af "låser" at rette, så væggen fast låses i denne position.

Nu er det nødvendigt at ændre og afslutte "låse" bokse. Gennem kasser løkke mellem "slottet" trapez og direkte af endevæggen, er det nødvendigt at skære igennem indgangene til "låse" af væggene - de skal matche nøjagtigt på placering og størrelse med foldede "låse".

Nu alle vidste, hvordan man laver en kasse med papir med lim og uden lim? Det vigtigste i denne proces - flid og nøjagtighed, og dette naturligvis artiklen lærer ikke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.