HobbyHåndarbejde

Strikket trøje til et barn med ordninger eger

Ifølge mange mødre, en strikket sweater for et barn - det er en af de mest praktiske og bekvemme ting. Det kan sættes på et køligt efterår morgen og tage om eftermiddagen, når solen endelig beslutter sig for at behandle mennesker med varme eller varme.

Strikkede trøjer til børn strikning nåle har typisk en lynlås foran. Det kan være knapper, lynlåse, kroge eller knapper. Sådanne modeller er lettere at bære, behøver ikke at lede efter halsen. Det betyder, at der vil være mindre end de luner og frisure forbliver nøjagtige.

Alle de bedste - til børn

Om kvaliteten af garnet kan skrive en masse, som fabrikanterne er konstant tilbyder strikkere en masse nye spændende materialer. Virkelig god garn skal opfylde følgende krav:

  • Mindst 40-50% naturlige fibre (uld, bomuld, bambus). Når det kommer til fremstilling af sommerens produkter, er det bedre at tage på 100% bomuld eller hør tråd.
  • Tight vridning (dette er vigtigt for styrken af det færdige produkt). En ekspert vil være lettere at arbejde med sådant materiale.
  • Ensartet farvning (hvis det ikke er Melange garn).
  • Manglen på hårde hår, der gør en jakke i dragten for tortur. Der er intet værre end en irriterende kradsende krave og manchetter.

Ofte er disse egenskaber er iboende dyre garn, der omfatter cashmere, merino, alpaca eller fåreuld kvalitet.

Strikkede trøjer strikning kanyler til børnene: ordningen, mønster, beskrivelse

Billedet nedenfor viser en meget interessant bluse. Dens skønhed er, at der stort set ingen mønster, og derfor tager på et sådant projekt kan være endnu en novice. Det vigtigste er at udføre flirt korrekt.

Sekvensen af operationen:

  • Ifølge kontrolprøven at beregne, hvor mange sløjfer, du har brug for at ringe til at strikke ærmerne, ryg og hylder.
  • Ærmer kan gøres lige, det vil sige, at de ikke behøver at ekspandere opad. Manchetter kan forbindes elastik eller strømpebånd mønster.
  • Når muffen længde er tilstrækkelig (når skulder), løkkerne overføres til hjælpeapparatet nål eller filament. Detalje afsat.
  • Strik hylder og ryglæn (mulige separate stykker eller en enkelt web). Når du arbejder på hylderne skal udføre i parallelle baner. På venstre side skal gøre løkker til knapperne.
  • Nå ærmegab, bagsiden sløjfer af ærmerne og før overførsel på rundp.

strikning coquette

Med egerne lang lærred provyazyvayut fire rækker i retstrik. Derefter, i den femte række (på forsiden) af hver dobbelt sløjfe provyazyvaya det to gange. Den resulterende brede lærred hæves til en højde på 4-5 cm.

I den næstsidste række cut loop for at opnå det oprindelige antal. Når strikke den sidste række af hver sløjfe 10 og 11 kombineres. Så igen operere fire rækker retstrik og gentag algoritmen beskrevet ovenfor. Ligesom hylderne, flirt fit parallelt med båndet.

Vi kan sige, at dette er den mest simple strikkede sweatere eger til børn (eventuelle kredsløbsmønstre kan bruges til at fremstille ryg, hylder og ærmer). Færdiggøre fire rækker strømpebånd strikning (i stedet for at binde halsen).

Strikket hættetrøjer til børn

Hætte i børns jakker har flere funktioner: det er varmt, smukt og praktisk. Billedet viser en model med et mønster af fletning, er det ganske let at udføre.

Den nedre kant af hylsteret, før og tilbage bundet gummi 2x2. Planck og hætte fremstillet i retstrikning, de vigtigste dele - en kombination af strømpebånd og strømpe mønster.

Inden du starter, skal du tage hensyn til, at for fletning placeret på forskellige hylder, udviklet individuelle ordninger. På anmodning af mestre lommer strikke mønster fletning eller en simpel forside broderi. Ved syning delene, skal du sørge for, at retningen af fletning på dem matcher mønstret nær baren.

Sådan en strikket trøje til et barn kan laves i flere størrelser (for børn fra 3 til 12 år). Hvis du ønsker at gøre en meget lille produkt, skal du bruge følgende tegning.

Det listet de universelle dimensioner af strikkede trøjer på årigt barn.

Sådan binde hætte

Denne del udføres i den sidste tur. Hood grunde er åbne hylder loop (fortsat barer med fletninger), ryg og løkker, der vinder langs de lukkede områder i nakke. De bærer på rundp og strik retstrik glat stof til en højde på cirka 20 cm (den nøjagtige størrelse af fittingen skal bestemmes). Klar hætte er syet strikket søm.

Den lange sweater med raglanærmer

Denne model er forbundet fra toppen og ned. Første række - er halsen linje på stof ekspansion forekommer i hvert personnummer. En ekspert vælger fire sløjfer (raglan linje) og gør nakida før og efter dem.

Når højden af bladet vil være lig med længden af skulderen, ærmer sløjfer overført til en tyk tråd og fortsætte med at arbejde kun med delene før og tilbage. De kan strikke på samme tid, så vil der være behov for at gøre sidesømmene.

Under tyggegummi bundlinje, sløjfer tæt frit. Så tilbage til ærmerne og dovyazyvayut efter tur. Melange garn er meget velegnet til at gøre disse strikkede trøjer til børn. Med diagrammer og tegninger af mønstre kan sættes på børn i alle aldre.

Hvordan til at passe produkter relateret manuelle

Når arbejdet er afsluttet, skal kappen vaskes eller damp jern. Vær opmærksom på, at den varme strygesål ikke kan sættes på nettet, fordi det vil være for blød (i bedste fald). Undertiden efter sådan en skødesløs trin, finder man, at den del af artiklen er fast bagt på strygejernet.

Udgangen er brugen af dampen slag funktion. Det betyder, at værktøjet bringer til de ting (2-3 cm) og bare plask damp. Hvis du har brug for at udjævne mønster, jakke dækket med en fugtig tynd klud og derefter sætte jern. Hvis et produkt indeholder spytte, strengt strippet fra indersiden for at holde dem lindring. Når afisoleringsværktøj ikke køre på nettet (som sædvanlig, når noget strøg), og kortvarigt sat på et bestemt område. Det er vigtigt ikke at overdrive, at strikket jakke ikke bliver for blød for barnet.

Nogle uld og bomuld tråde er tilbøjelige til krympning. I dette tilfælde er dampende og vask i varmt vand absolut kontraindiceret. Efterfølgende sweater strikket barn skal vaskes i lunkent vand ved hjælp af specielle midler til uld. Binde ikke være svært, hvis du bruger shampoo i stedet for pulver. Ved at trykke på produktet skal passe på ikke at deformere det (ingen stræk). Med samme formål, cardigans og trøjer tørret horisontalt i udfoldet formular.

Tilføjelse varmt tøj til sommerperioden, er du nødt til at tage sig af det i skabet var et middel til møl.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.