FinanserRegnskab

Afskrivningsmetoder: en generel oversigt

Skattelovgivningen indeholder bestemmelser om afskrivning på to måder. Deres anvendelse afskrivninger værdi beregnes til at afspejle det afgiftsbeløb, der er fastsat i henhold til sin standard, og afhængigt af alder af objektet. Således dæmpning værdi beregnes uafhængigt for hvert objekt.

Ifølge skattelovgivningen, den lineære metode til beregning af afskrivninger bruges af skatteyderne til objekter som bygninger og konstruktioner. Alle disse faciliteter udgør 8 - 10 gruppe. I forhold til andre objekter, skatteyderne har ret til at bruge enhver metode til beregning afskrivning, er det imidlertid nødvendigt at overholde en betingelse - metoden til beregning svækkelsen kan ikke ændres i den periode, der omfatter sin periodisering. For eksempel, når den lineære værdi afskrivning værdi beregnes afhængigt af den oprindelige værdi af emnet eller den anvendte værdi af genanskaffelsesværdien i det tilfælde, hvor det bårne objekt fornyet vurdering. Ved brug af en ikke-lineær måde, er suspension kun debiteret for mængden af restværdien, der er nødvendig for at opfylde den betingelse, der kan ændres fremgangsmåden til amortisering calculus i dette tilfælde, når restværdien af ikke mere end 20% af det oprindelige.

Ud over disse er der også de følgende yderligere afskrivningsmetoder. Disse er: - degressive metode; - accelereret metode; - metode proportional afskrivninger; - line metode i overensstemmelse med antallet af års levetid. Disse metoder til beregning af afskrivninger er også tilladt at bruge russisk skattelovgivning, men de bør kun anvendes i de tilfælde, de rent faktisk er udviklet. Lad os betragte nærmere dataene afskrivningsmetoder.

Når anvendelse af metoden i den reducerede rest af årlige omkostninger størrelse bestemmes på basis af restværdien af objektet værdi. Ved beregning skal starte af regnskabsperioden, og værdien af de afskrivningssatser. Formlen har følgende form: A = Comp x K x Na / 100 hvor: Sost - restværdien af genstanden af afgifter, K - accelerationsfaktor, i - afskrivningsraten. Et særligt træk ved denne metode til fordel for det faktum, at i sin ansøgning vil den oprindelige pris ikke blive opkrævet end nogensinde. Fordelen er, at denne metode kan forklares ved den maksimale værdi af værdien af genstanden i begyndelsen af driften.

Ved anvendelse af fremgangsmåden af proportionale annullering data operation, beregningsformlen er som følger: A = første x Toast / T x (T = 1) / 2, hvor: første - den oprindelige værdi af genstanden periodiseringsprincippet Toast - indtil slutningen af perioden med brugstiden i år, T - levetid. Ved anvendelse af denne metode for den aktuelle rapporteringsperiode, afskrivning hver måned i det samme beløb svarende til 1/12 af den årlige værdi.

Ved anvendelse af fremgangsmåden annullering proportional med mængden af produkter, beregningsformel tager følgende form: C = A / B, hvor: En værdi på dæmpning pr produkt, C - den oprindelige værdi af objektet, - den anslåede værdi af produktionen. Fordelen og omfanget af denne fremgangsmåde foretrækkes hvis sliddet drives direkte af drift intensitet.

Gældende afskrivningsmetoder og yde hurtig metode, hvor der sker en hurtig overførsel af den bogførte værdi af objektet til omkostningerne. Denne metode anvendes som regel, i det tilfælde, hvor en virksomhed eller organisation, der producerer massiv teknologisk eftermontering af udstyr på produktionen. Denne metode er med til at fremskynde forbedringen af virksomheder, og derudover at reducere deres indkomstskatter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.