FinanserRegnskab

Balance. Lær hvordan du får oplysninger

Balance - et dokument så meget som muligt forenklet, konstrueret således, at det var klart for offentligheden. Faktisk behøver du ikke engang forstå forskellen mellem debet og kredit, at få balancen alle de nødvendige oplysninger. Derfor er frygt, og jo mere det bør ikke ignoreres.

Det balancen er grundlag for at træffe vigtige ledelsesbeslutninger, fordi det er en åben bog, se alle fordele og ulemper ved en bestemt virksomhed. På grundlag af balancen beregnes snesevis af store økonomiske indikatorer. Værdien af balancen kan ikke understreges nok. Så tag den i hånden lige nu og begynde at lære.

Det første, der fanger øjet - denne opdeling af saldoen på to væsentlige dele: aktiver og forpligtelser. Denne opdeling har en meget dyb mening. Forestil det på denne måde: aktiver afspejler alt, i dag ejer virksomheden (dette kan være kontant, udstyr, råvarer, færdigvarer , etc.) og passiver viser, hvordan virksomheden var i stand til at erhverve disse aktiver. I alt er der to måder at købe: på bekostning af egenkapitalen og lånte midler. Ifølge denne logik, er alle passiver opdelt i aktier og obligationer. Som du kan se, alt er ganske enkel, og nu vende tilbage til den rette balance sektioner.

Samlet balance er opdelt i fem sektioner, hvoraf to vedrører aktiver og passiver til det tre. Det første afsnit viser langfristede aktiver. forenkle lidt, kan vi sige, der gælder for dem alle, at selskabet vil bruge i et år eller mere. Dette, selvfølgelig, produktionsudstyr, immaterielle aktiver (forskellige typer af licenser og patenter), byggeri i gang (eller snarere investere i det), osv Dette afsnit viser de langsigtede perspektiver for at skabe overskud.

Det andet afsnit, omsætningsaktiver, det - kontanter, varer på lager, råvarer, samt alle former for gæld økonomiske enheder til virksomheden, der betaler sig inden for et år. Dette afsnit indeholder oplysninger om, hvordan det går i selskabet i dag, og om det vil være i stand til at klare alle sine nuværende forpligtelser.

Den tredje del, som omfatter en balance, kapital - det er, som allerede nævnt, egenkapitalen. Andelen af aktionærer kan være i form af monetære investeringer (bidrag til den lovpligtige fond, køb af aktier mv), og i form af tilbageholdt overskud, til venstre for at arbejde for erhvervslivets behov. Dette afsnit er særligt interessant for investorer, da det faktisk påvirker den økonomiske effekt (profit) fra driften af virksomheden og ROI.

Korte balanceførte passiver, divideret med den langsigtede (over et år) - det fjerde afsnit, og kortsigtet - den femte sektion. Disse afsnit giver dig mulighed for at bestemme, hvor meget virksomheden "kørt fast i gæld", og om det er tid til at betale alle deres forpligtelser kan. Normalt disse afsnit fokusere deres opmærksomhed på banker og finansielle institutioner.

Således behøver balancen struktur og dens indhold ikke en big deal. Du behøver ikke lære regnskabsposter at bestemme den økonomiske effektivitet i virksomheden, dens likviditet, gearing, afkast af investeringer og andre centrale indikatorer. Faktisk oplevede ledere mangler, og et hurtigt blik på den balance, for at få svar på alle hans spørgsmål. Efter nogen uddannelse er nødvendig for at få ram på dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.