Intellektuelle udviklingMeditation

Hvordan kan man øge energi? Rehabilitering og forbedring af mandlige eller kvindelige energi

Ikke alle mennesker tænker over, hvad du har brug for at tage sig af deres interne energi samt dit eget helbred. Denne artikel handler om dette og ønsker at tale: hvordan man kan forbedre den energi, og hvordan du kan gendanne mistede hendes niveau.

Hvorfor det?

Den første er at sige, at selv hvis den interne energi på den person, som skal ses med det blotte øje, betyder det ikke, at det ikke er. Ofte, når møde en mand kan føle en bølge af styrke, en vis afgift. Det er magt. Det nærer ikke kun sjælen, men også kroppen, takket være sin tilstand på den person har en bestemt stemning, holdning og vilje til ikke kun arbejde, men også leve. Interessant ville være det faktum, at kineserne kalder denne energi "Qi" og endda opfundet et lægemiddel, der skal arbejde på at forbedre energi-status - Qigong.

De vigtigste regler

Hvis man ønsker at forstå hvordan man kan styrke den magt, burde han vide et par gyldne regler for at hjælpe med den mentale tilstand af kroppen vil være i orden. Det hjælper også forhindre og periodisk terapi, som ellers kan være nødvendig.

 1. Kvalitet ernæring (mætning af kroppen med nyttige stoffer, vitaminer og sporstoffer).
 2. Normal hvile (ikke dræbe sig selv med arbejde, arbejde gennem kraft. For den normale funktion af kroppen har brug for periodisk kort hvil, nok søvn og forlade).
 3. Manglen på negativ stemning. Dette er meget vigtigt, fordi når en person er vred, vred eller rasende, han ødelægger sit eget energi, overføre det til den forkerte niveau.

Allerede kun observere disse forholdsvis simple regler, kan vi sige med tillid til, at strømmen ikke vil kræve yderligere arbejde på det. Men det er altid vigtigt at gennemføre en række forebyggende foranstaltninger, som yderligere vil blive diskuteret.

Om underslæb

Analyse hvordan man kan øge energi, er det værd at et par ord sige om, hvad hun rent faktisk har brugt. Så dette er et vigtigt øjeblik, fordi at reducere sine udgifter, kun det kan give mange fordele egen krop.

 1. Følelser og negative følelser. Det dræner al den energi dræne person. Mere end én gang, sandsynligvis, mange mennesker føler efter oplevelsen, da det var "klemt". Så dette var en fuldstændig destruktion af det indre energimarked.
 2. Følelsesmæssig stress. Et lille antal af dem er nyttige for kroppen i form af shake, dog bør det ske meget sjældent. Ellers fornærmelser, små argumenter og misforståelser pumpes også ud af kroppen vitale energi.
 3. Kunstigt øge energi. Modtagelse af energidrikke, alkohol eller rygning - det er alle en illusion af kroppen fyldes med noget nyttigt. Hvis der på dette tidspunkt manden og jeg følte en bølge af energi, efter at det kommer til at betale meget mere. Det er ligesom en kredit eller et lån af penge på interesse.
 4. Bagateller. Hvis en person ikke har nogen bestemt formål, ved han ikke, hvad de skal gøre og hvad man skal stræbe efter, det er også meget nedbrydende energireserver. Sprøjtning på de små ting - en fjende af enhver organisme, det er værd at huske.

Gendannelse energi

Ganske ofte er der situationer, hvor en person efter en bestemt situation føles helt opbrugt. I dette tilfælde er det meget nyttigt forholdsvis enkle råd om, hvordan man gendanner styrken på den person. Ved anvendelse af fremgangsmåden, som kaldes "sol disk", kan medføre, at kroppen til normal i et par timer.

handling Procedure

Algoritmen af metoden indeholder nogle temmelig enkle trin. Proceduren er som følger.

 1. Det er nødvendigt at forestille sig en stor sol disk. For det første skal det være snoet i modsat retning, trækker resterne af negativitet fra det menneskelige legeme. Disken skal gradvist vokse, hvilket tyder på, at kroppen renses.
 2. Den næste vigtige fase - at indføre, som et drev skifter retning og fylder den menneskelige krop er en lys, gylden vitalitet og energi.
 3. Næste du nødt til at oprette en virtuel spejl kugle bag ham, som også vil tiltrække solens energi, mætte hendes krop.
 4. Sidstnævnte er meget vigtig fase i den teknik, som forklarer, hvordan du gendanner styrken i mennesket: sende solskiven i jordens indre. Det er også nødvendigt at forestille sig, hvordan negativ energi er fuldt omdannede den til en positiv.

Jeg vil gerne sige, at i dag er der så mange forskellige måder som muligt at rense din krop fra den negative og genoprette tabt energi. Men den ovenstående metode er en af de nemmeste desuden kræver det ikke særlige viden og færdigheder, og er tilgængelig, selv for begyndere.

øge

Vær sikker på at fortælle dig om hvordan man kan forbedre magt, eller rettere, selv - hvordan hele tiden at forbedre. Dette skal gøres for at hver mand, som den eneste måde til løbende at vedligeholde i god form ikke kun kroppen, men også meget vigtigt, ånden. Så der er nogle enkle men ganske effektive måder til konstant at holde dig i god form:

 1. Vera vores håb-kærlighed. Selv for mange det kan synes latterligt, men som psykologer og Energi anbefales at tro på de gode ting i en lysere fremtid, håber, at livet vil være den bedste måde, og elsker ikke kun venner, men også for alle andre. Maksimale positive og kun gode følelser - er en garanti for en stærk, sund mand magt.
 2. Tak. Vær sikker på at også nødt til at blive behandlet med taknemmelighed for alt hvad der sker i livet. Så bør man altid sige "tak" til andre, takke for alt det gode, der sker i livet, højere magt.
 3. Hobby. En meget vigtig råd om, hvordan man hæve energien i kroppen - at gøre ting, du elsker. Og hvis det primære arbejdsplads ikke er relateret til en hobby, bør tæt hjertet af en travl stadig betale en masse tid. Nyder proces, personen er allerede i sig selv giver en positiv energi, der nærer hans krop.
 4. Kommunikation. Det er værd at huske, og at energi kan blive opkrævet. Så når der beskæftiger sig med positive mennesker, kan du fylde din levering af store kræfter. Det er dog vigtigt at huske, at der er mennesker - energi vampyrer, der stjæler energien. Sådanne personer bedre være på vagt og holde kommunikationen til et minimum.
 5. Self-hypnose. En meget vigtig regel er sigtet for energi - at kalde hende til sit eget, ved hjælp af de følelser og hjernen. Så du har brug for at lære at visualisere en eksplosion af energi i kroppen, og det vil ske i virkeligheden.
 6. Behagelige følelser. Og sandsynligvis, hovedreglen om, hvordan man hæve energiniveauet - føler altid kun positive følelser. Kommunikation med pårørende, sammenkomster med venner, intim kontakt med dine kære - alt dette kan oplades på det mest positiv person, så at sige, ørerne.

Om Kvinders Energi

Interessant ville være det faktum, at mandlige og kvindelige energi er af forskellig art. Hertil kommer, at de har et andet formål. Så det er værd at bemærke, at effekten af kvinder i første omgang rettet mod mænd, mænd - til messen køn. Hvad kan vi sige præcis om damerne? Så den vigtigste regel for dem - at bringe kærlighed, fred og ro. Hvad er de vigtigste energistrømme til, at der skal inddrages? For at opfylde sit hovedformål, bør damen bringe til verden den skønhed, orden, kærlighed, sensualitet.

øge

nogle gange sker det dog, at det smukke køn er ikke altid muligt at opfylde det. For at klare dette problem, du kan, hvis du forstår at øge kvinders magt. Hvad du skal gøre?

 1. For at forstå, hvad holodinamika, og lærer at anvende dets principper (post med sit eget sind for at bekæmpe forskellige årsager interne problemer).
 2. Film. For mange kan det synes mærkeligt, men god romantik fine damer hjælpe med at forbedre deres feminine energi.
 3. Musik. Det samme gælder for musik. Du bør lytte til dine foretrukne kunstnere. Hvis der ikke er nogen særlig præference, er det bedre at henvende sig til en klassisk rolig og fredelig værker.
 4. Tøj. For livet var lyse, og du har brug for at blive den mest skinnende. Hvad jeg vil sige til de damer, der ønsker at forstå, hvordan man kan øge kvinders magt: vær ikke bange for lyse kjole. Lyse lyse farver er i stand til meget i forhold til den kvindelige energi.
 5. Fødevarer. Obligatorisk regel: kompetent mad. Maksimum nyttige vitaminer og mineraler og et minimum af junkfood - dette er en garanti for sundhed er ikke kun kroppen, men også ånden.
 6. Tanker. Nå, sandsynligvis, det vigtigste råd er at øge styrken i kvinder: at tænke eneste positive og kærlige holdning til alt omkring ham.

På mændene

Analyse af spørgsmålet om, hvordan at genoprette magten, altid et par ord skal siges om den mandlige side af problemet. Så er det ikke mindre vigtig end den kvindelige. Hvordan så, er formålet med den stærkere køn? Beskyttelse, sikkerhed, aktivitet og bestemmelse.

Energi Hævning af stærkere køn

Så bør hvad der gøres for mænd at sætte skub i den mandlige energi i din egen krop? Så det er værd at bemærke, at de råd vil svare til den måde at arbejde for kvinder.

 1. Job holodinamike. Dette punkt er vigtigt for både mænd og kvinder, i virkeligheden samarbejder med din underbevidsthed bør være i stand til hver person, uanset køn.
 2. Film. Fyre også nødt til at se film, men dem, hvor der er eksempler på maskulinitet, styrke, ridderlighed. Sådanne synspunkter meget positiv indflydelse på niveauet af det mandlige energi i kroppen.
 3. Musik. Det stærke køn er bedre til at lytte til upbeat musik, som er i stand til at inspirere aktiviteten. Igen, jeg ønsker at rådgive at henvende sig til klassikerne.
 4. Tøj. For mænd såvel som kvinder, er det vigtigt at klæde sig ordentligt. Guys bedre fold stil af en teenager, fordi han ikke føler sig en mand i fuld.
 5. Vær sikker på at mænd bør forsøge at træffe deres egne beslutninger. Det er også godt at spille sport, men der er et vigtigt punkt: det er nødvendigt at fjerne aggression, fordi det ikke øge energi, og omvendt, er at stjæle.
 6. Resultater. Og, selvfølgelig, en repræsentant for stærke køn har for at opnå noget i livet. Lad det være en lille sejr, men det er også i stand til stor brændstof energien af hver mand.

Yin-yang

Men det er også vigtigt at nævne, at en persons legeme perfekt sameksistere to energier - mandlige og kvindelige. Og hver krop kræver for harmoni i deres tandem. Så ikke klart fører divisionen, er det bedre, hvis en person vil forsøge at fylde karrene i både kvindelige og mandlige energi ligeligt og parallelt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.