Kunst og underholdningFilm

Filmen "The halskæde": skuespillere og roller

Melodrama med en enkel plot med jævne mellemrum opretter indenlandske filmselskaber. En af dem - filmen "Halskæde". De skuespillere, der spillede hovedrollen - Maria Kulikova og Andrei Bilan.

Marina og Yuriy

Filmen er en historie om Askepot. Men i stedet for et glas tøffel heltinde mister sindssygt dyre halskæde. Skuespillere Maria Kulikova og Kirill Grebenshchikov spille i denne filmelskere, forholdet, der fortsætter i mange år. Historien om deres forhold er ikke originalt. Han er gift. Hun elsker ham, men fordi forenes med hans familiesituation. Kulikova heltinde navn er Marina. Hendes kæreste ufri - Yuri.

Olga

Marina fungerer som et laboratorium assistent, mens i lang tid kunne forsvare en afhandling. Hun foretrækker at mødes med en gift mand, tage et lavtlønnet job. Når hun allerede havde skrevet en afhandling om Yuri. Heltinden af filmen gik på at fortsætte med at gøre alt for at behage sin elsker, men ved et uheld opdager, at han spandt en affære med en anden lab. Efter at Marina afskediges, og senere fundet i butikker hans elev kæreste Olga. Gamle ven overtalt hende til at gå til genforening. Og for at kaste støv i øjnene, giver den halskæde for en nat.

Skuespilleren, der spillede rollen som klassekammerater:

  1. Sergey Mukhin.
  2. Ekaterina Andreeva.

Endvidere i et klassisk tilfælde udfolder handlingen i filmen "Halskæde".

Skuespillere og roller

På et møde af kandidater Askepot møder prinsen. Hans navn er Andrew. Han spiller denne karakter poluskazochnogo A. Bilan. Heltinden af filmen kan ikke vurdere den sande Andrew siden han midlertidigt klædt i arbejdstøj. Det faktum, at den unge mand er utrolig rig, har en lunefuld brud, men i sin fritid han kan lide at hjælpe folk. På den skæbnesvangre nat, når der er et møde mellem hovedpersonerne, er det gennem gangene på skolen kassen. Generelt alle slags ønsker at vise, at han ikke er en prins, men en ydmyg hårdtarbejdende.

I skolen, Marina møder en ung mand, med hvem han engang havde siddet på det samme skrivebord. En tidligere klassekammerat efterfølgende tyv og svindler. Det var ham, der stjæler en halskæde.

skuespiller

Følgende aktører deltog også i skyderiet af filmen:

  1. Yulia Vasilyeva.
  2. Gregory Ryzhikov.
  3. Galina Shmakov.
  4. Elena Muraveva.
  5. Eleonora Ilchenko.
  6. Anton Arzamastsev.

Da Marina opdager tabet dekorationer, det begynder at haste gennem byen på jagt efter penge. Den første pige går til banken. Men der hun blev nægtet. Det faktum, at udgifterne til halskæder er næsten en halv million rubler. For at vende tilbage til sin kæreste, er Marina planlægger at købe i den nærmeste som en smykke butik. Men hvor hun gik, overalt mødte hun Andrew. Den unge mand, til gengæld er altid næste gang. Det fremmer Marina i jagten på penge, det bringer lys bedrageri. I slutningen af filmen, i overensstemmelse med lovgivningen i den genre, giftede han pigen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.