Kunst og underholdningFilm

TV-serien "Smallville" tv-serie aktører i det virkelige liv

I serien "Smallville" handler om en ung helt, der redder verden fra tid til anden Superman. I en lille, temmelig rolige by Smallville begynder en mærkelig meteor regn, hvorefter Kents fundet nær hans hus en lille dreng. Barnløs Martha og Jonathan beslutter at adoptere et barn og kalder ham Clark.

"Smallville": skuespillere spiller hovedrollerne

John Patrick har givet verdensberømte originale billede af Clark Kent i serien. Actor før filmet film "Fog" "Engros billigere" og derefter "mindre Dozen 2". Billedet af Clark Kent var en nøgle til karriere skuespilleren. Hans karakter er en udenjordisk alien arbejder som en reporter i et magasin. Han forsøger også at hemmeligt bekæmpe det onde. Han kommer fra planeten Krypton, og på grund af det faktum, at hans planet døde, var han helt alene. Og hans rigtige forældre før sin død, sendte ham på en særlig rumskib ud i rummet. Men hans skib brød, og han faldt til jorden. I serien "Smallville" støbte, plot, special effects - alt matchede så godt, at trækker beskueren ind i et spændende eventyr for at redde verden.

Kristine Laure Kreuk tilbudt at spille rollen som en superhelt kæreste. Skuespillerinde fra Vancouver i Canada, Kristina voksede talentfulde nok og usædvanlige pige. Til dato Kreuk er en temmelig velkendt skuespiller og producer. Han bor i Canada. Hans verdensomspændende popularitet erhvervet for sin rolle som Lana Lang. I serien "Smallville" 1st sæson var en stor succes, og der var grundlaget for løsladelse af alle de efterfølgende sæsoner.

"Smallville": skuespillere spille biroller

Canadiske Erika Dyurans skylder sin popularitet til billedet af Lois Leyn i "Smallville". Erica barndom blev tilbragt i byen Three Hills. Hendes far ulering chauffør, og hans mor - en bibliotekar. Hun har en ældre bror og søster. Eric og hans søster og hans bror voksede op på gården, der var engageret i voksende kalkuner. Efter gymnasiet, begyndte Durance at studere skuespil og flyttede til Vancouver. Eric studerede og dukkede op i diverse reklamer og episodiske scener. Skridt for skridt, vigtigheden af dets rolle begyndte at vokse. I serien "Smallville" Sæson 7 er en af de mest spændende. Der er spirende super stærk familie karakter, hvorved sværhedsgraden af plottet, er handlingen også fyldt med interessante kampe, sjove scener og romantiske øjeblikke.

"Smallville": skuespillere spiller negative roller

Michael Owen Rosenbaum få kan forestille sig på en anden måde: rolle Lex Luthor i "Smallville" har givet verdensberømte skuespiller. Lex Luthor tror Clark modstander. Rosenbaum familie i deres tid flyttede til Nyuborg, Indiana. Her fremtiden skuespiller begyndte at undervise i gymnasiet Nyuborga, og derefter indskrevet på University of Western Kentucky, hvor han modtog en bachelorgrad i teaterkunst og kommunikation. Jeg deltog i skolens produktioner, som kan kaldes i starten af sin karriere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.