Af teknologiElektronik

Hvorfor bruge elektroniske Alkoholmetre?

Produktion af alkoholiske drikke, den vigtigste egenskab ved som er deres fæstning går tilbage fra tidernes morgen. Faktisk alkohol - et halvfærdigt produkt, men dens egenskaber direkte påvirke det endelige resultat - det være sig en cognac, likør eller hjemmelavet vodka. Antal grader, eller med andre ord, kan styrke måles med en særlig anordning kaldet elektroniske Alkoholmetre.

instrument enhed

Alkoholmetre Electronic - en slags et hydrometer til måling af densiteten af væsken. I vid udstrækning det anvendes til at bestemme indekser alkohol-vand-opløsninger, hvor mængden af urenheder nøjagtigheden af de opnåede data afhænger. Det skal bemærkes, at Alkoholmetre ikke anvendes til studiet af fæstningen vine.

Apparatet enhed snarere primitive: den består af et glasrør, som er fyldt med kviksølv fra bunden, og oversiden har en måleskala. Moderne elektroniske Alkoholmetre, hvis pris gør den tilgængelig for alle interesserede, i høj grad letter livet for hans "bruger", fordi det giver en mulighed for at straks se den procentdel af alkohol indhold, snarere end at beregne forholdet mellem massen og volumen.

Sådan bruges et hydrometer?

For at maksimere nøjagtigheden af målingerne skal opfylde visse krav i proceduren. Temperaturen af testvæsken bør være klart 20⁰S. Det bør erindres, at som et resultat af at tilsætte vand til alkoholen temperaturen stiger, så det er nødvendigt at vente på en tilbagevenden til den oprindelige værdi. Endvidere alkohol og vand, bør ingen andre urenheder i væsken ikke være.

I en smal glasbeholder indeholdende den opløsning, fordybe Alkoholmetre kviksølv elektroniske del, og vi vente til den numeriske værdi stabiliserer. Det skal bemærkes, at dette produkt er meget let at bruge og få mest præcise i deres udsagn, så det er meget brugt af både professionelle og amatører af alkoholholdige drikkevarer.

Alkoholmetre laboratorium

Lignende hydrometre anvendes til densitetsmålinger i tokomponent-opløsninger, som er fremstillet til eksport og indenlandske behov. Anordningen anvendes ofte i moonshining og vinfremstilling, da det så præcist bestemmer fæstning af det færdige produkt. Laboratorie alkoholometre er af flere typer, som hver har sin egen serie af maaleskalaen, gør det muligt at undersøge væsken med varierende styrke.

Det skal bemærkes, at sådanne anordninger er fremstillet af miljøvenlige materialer og indeholder ikke kviksølv. Produktet er kompakt og let nok, så en masse plads til opbevaring ikke optager. Alkoholmetre laboratorie blot bruge: at bestemme densiteten af opløsningen er indretningen nedsænket i en væske, så det kan flyde frit uden at røre beholderen. Hertil kommer, at denne måleinstrument og certificeret i mange år i høj efterspørgsel blandt befolkningen.

Alkoholmetre Elektronisk - nødvendig og nyttig ting i økonomien, samt en perfekt gave til enhver vinmager.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.