Af teknologiElektronik

Frame Metaldetektor: konfiguration, installation, instruktion og feedback

Ramme metaldetektor fundet i dag meget ofte - på banegårde, butikker og klubber. Disse anordninger arbejde ved at skabe et elektromagnetisk felt, som i tilfældet med metalgenstande er forvrænget. Mere avanceret og pålidelig i arbejdet anses for at være stationære modeller, som også kaldes bue.

Hvad er essensen

Detektoren er anbragt i passagen zone, eller umiddelbart efter at døren eller i en særligt lukket område. Strømforsyning varetages af en vekselstrøm. De særlige træk ved installation af disse anordninger omfatter en glat overflade, ikke afgiver vibrationer, og væk fra enhver metalprodukter. Generelt er den vigtigste måde at beskytte det er en overfyldt plads ramme detektor. Guide af hver model kræver opmærksomhed på en række detaljer vedrørende indstillingen og korrekt installation. Alle stationære modeller har en fælles operative principper, og forskellene er kun udtrykkes i de tekniske specifikationer:

 • trinstørrelse skala til indstilling af følsomhed;
 • muligheden for at anvende flere detektorer på det samme netværk;
 • mulighed for at drive i de eksterne miljøforhold;
 • design.

Design funktioner

Metal detektor - en enhed, der registrerer og klassificerer metal. Tråden ligger inden for transmission rammen, og på den er der en bevægelig elektrisk strøm - det skaber et elektromagnetisk felt. Hvis rammen vil være tæt på en genstand fremstillet af metal, vil magnetfeltet begynder at ændre, således at elektrisk strøm vil blive produceret. De vil skabe et magnetfelt, der vil bevæge sig i den modsatte retning af den hovedområde af senderen, og detekteres metallet. Den ydre ramme metaldetektor har også en spole, som neutraliserer virkningen af den maksimale sendespole - det kaldes modtageren. Hvis du vælger dette udstyr er vigtigt at overveje kvaliteten af diskrimination, der er, skal detektoren registrere og klassificere fundne objekter.

Sådan virker det

Hvordan rammen metaldetektorer? Faktisk Princippet er enkelt: fra den ene væg til den næste ramme sendes til et radiosignal, som derefter returneres. Men radiobølger kan ikke trænge gennem metal, så det reflekterede signal vil blive returneret meget hurtigere, når de konfronteres med metal redskaber. Ved at reducere den tid, for refleksion signal fra enheden udløses med det samme.

I dette scenarie vil rammen reagere på eventuelle metalprodukter - af nitter på tøjet til lyn på posen. Indstilling af rammen-detektor reducerer indretningens følsomhed, hvilket er på samme tid påvirker ikke dens effektivitet. Det viser sig, at alle store metalgenstande, der vil blive zipping gennem rammen, vil straks opdages.

Er der nogen skade

I dag er flere og flere stater at ramme metaldetektor skader menneskers sundhed. Eksperter siger, at graden af fare afhænger af princippet om arbejdet i en bestemt enhed. De fleste af rammerne fange ændringer i det magnetiske felt, hvis der indføres metalgenstande ind i det. Ved passage gennem rammen vi gennemsyrer det elektromagnetiske felt, men det er lav intensitet. Det viser sig, at ramme metaldetektor ikke kan forårsage skade.

GARRETT Magnascanner CS-5000

Dette er den enkleste, men samtidig effektiv metaldetektor, fremstillet i USA. Den øvre del af buen suppleres af styreenheden. Du kan justere rammen til at reagere på enhver masse af metal - fra få gram til et kilo eller mere. Stationær ramme metaldetektorer GARRETT Magnascanner CS-5000 har en række funktioner:

 • indbyggede programmer i mængden af 20 stykker for forskellige installationsforhold - i skolen eller lufthavne;
 • Du kan ændre adgangskoden, der vil styre enhedens indstillinger;
 • hver ramme er suppleret med en række tilbehør;
 • Hvert program ramme er sat til 200 følsomhedsniveauer;
 • staten konstant vises;
 • evnen til at tilpasse rammen, således at falske alarmer blev filtreret;
 • omfanget af dette mærke kan sættes ved siden af hinanden, og de vil arbejde effektivt

Ramme detektor GARRETT Magnascanner CS-5000 indgivet i form af en bue, paneler, der er anbragt i en afstand på 80 cm fra hinanden. Styreenheden og display placeret på toppen, er beskyttet mod ydre påvirkninger. Mange kunder vælger denne gennemprøvede mærkevarer, herunder fortjenester bemærke moderne design, funktionalitet og slagstyrke af belægningen. Når metallet kommer ind i synsfeltet for omfanget af dette signal lys og lyd signal.

"Search-VP"

Stationær ramme metaldetektor "Søg-VP" er let at opdage skydevåben og store metalgenstande, som ofte er skjult under tøjet. Funktion af modellen er, at den kan betjenes i det fri under indflydelse af eksterne miljømæssige faktorer. De særlige kendetegn for dette omfang indbefatter de følgende:

 1. Lav sandsynlighed for falsk alarm.
 2. Automatisk konfiguration efter rammen er medtaget.
 3. Sammenklappelige design, så installationen af rammen metal er mulig på alle områder, og selv på gaden.
 4. Graden af følsomhed justering.
 5. Lavt strømforbrug.

"Web-R"

Hvælvet metaldetektor har en mikroprocessor kontrol og er meget udbredt i behovet for at opdage metalgenstande, når folk søger gennemføres.

Model adskiller moderne design og muligheden for drift i nogen temperaturforhold. Installation rammer af metaldetektorer er enkel, at det samme udstyr har en række ekstra funktioner:

 • tilpasse omfanget og styre med fjernbetjeningen;
 • har indbygget selvdiagnosesystemet;
 • installationen styreenheden er placeret i en ramme pålagt eller ud over dem;
 • evnen til at synkronisere flere detektorer, der kan fungere samtidigt.

"Web-CM1"

Denne ramme-detektor, bærbare, og bærbarhed er den største fordel ved, der er præget af mange brugere. Selve strukturen sammenklappelige og består af 7 elementer. Due kredsløb, som styres af mikroprocessoren, forudsat en ensartet og kvalitativ reaktion på metalgenstande i den zone af virkningen af instrumentet. Fordelen ved modellen - evnen til at arbejde på batteri. Som følge af sin lette vægt enhed kan transporteres selv i et bagagerum. Kapaciteten af rammerne af modellen af detektoren er 40-60 mennesker.

"Checkpoint RS-800"

Stationære metaldetektor bue af mærket gør det muligt at kontrollere den person, og identificere eventuelle metalgenstande. Systemet fungerer i seks områder og har en justerbar følsomhed selv tæller antallet af passagerer og alarmer. Producent garanti absolut sikkerhed, når en person passerer gennem rammen. Signalbehandling udføres under anvendelse en lovende enhed, hvorved indretningen fungerer sikkert og stabilt under alle forhold.

"Cordon C1"

Denne ramme viser metalgenstande let, og med fundne objekter vises information på frontpanelet til 6 for at båndet indikator. Special Feature - evnen til at justere følsomheden i en bred vifte.

Disse systemer er specielt designet til at udstyre stationer, togstationer, stadioner, banker, skoler, hospitaler og alle virksomheder, hvor en masse mennesker. De særlige kendetegn for denne rækkevidde omfatter:

 • det maksimale sikkerhedsniveau
 • overensstemmelse med tekniske forskrifter og standarder;
 • god båndbredde;
 • arbejde i de seks detektering områder;
 • Stock foran panel LED display;
 • pålidelig beskyttelse mod indtrængen via software adgangskode.

Ceia

Høj selektivitet - den vigtigste funktion, der adskiller denne ramme metaldetektor. Princippet for driften af dette udstyr er det samme som de andre analoger. Købere siger, at denne ramme er ideelt til installationer, hvor højt kors - på hoteller, museer, koncertsale. Den anden fordel ifølge købere, - det æstetiske design, der passer godt ind i ethvert interiør. Systemet gør det muligt at justere graden af følsomhed, og installationen er enkel, ikke kræver forudgående og periodisk kalibrering.

fund

Moderne teknologi giver store muligheder for at sikre god kapacitet af mennesker forskellige steder og på samme tid forhindre forekomsten nødsituationer. Det vigtigste er, at alle de rammer, metaldetektorer er sikre for mennesker, hvilket bekræftes af kvalitetscertifikater. Nem installation giver dig mulighed for at stille sikkerhed i ethvert overfyldt rum, rettidig detektere metalgenstande opdages træer transporteres ulovligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.