BilerLastbiler

Motorer "Cummins" (Cummins): specifikationer, anmeldelser og foto fagfolk

Bilister allerede hørt en masse om dieselmotorer i den amerikanske mærke Cummins. Motorer "Cummins" har længe og ihærdigt monteret på lastbiler og biler, både indenlandske og udenlandske producenter. Disse motorer er udstyret med "Gazelle", "KAMAZ", pickupper Nisssan, forskellige busser og andet udstyr. Et nærmere kig på denne producent og dens produkter.

Historien om "Cummins"

I mere end 95 år, dette selskab producerer høj kvalitet, omkostningseffektive og effektive motorer, "Cummins". I dag er dette mærke er en af de førende i branchen.

De grundlagde virksomheden i 1919 i USA, og mere specifikt, i Indiana. Kan betragtes grundlæggerne af Clessé Kammisa, han var en første-satsen mekaniker. Han blev så inspireret af opfindelsen af Rudolf Diesel, i samme år, byggede han sin første enhed. Han havde i alt 6 liter. a. magt, men det var kun begyndelsen.

Engine til landmænd

Motor blev hurtigt udbredt og populær blandt de lokale landmænd. Ved slutningen af forbrændingsmotoren af sæsonen kunne vende tilbage til halv pris. I 1929, "Cummins" er begyndt at producere dieselmotorer til lystbåde og skibe, og derefter gik ind i produktionen af diesel-generatorer. I 30'erne, dieselmotorer, "Cummins" begyndte at installere på de fleste lastbiler og limousiner fra Packard.

I dag, producenten leverer fyringsolie enheder spænder fra 70 til 3500 liter. a. Motorer udvikler 56 forskellige virksomheder, som er placeret rundt omkring i verden. Mere end 160 lande bruger virksomhedens produkter i forskellige områder af industri og produktion.

Nøglefunktioner

Siden virksomhedens produkt linje er høj, kraften i deres vidt spænder fra 70 til 3500 liter. a. Det særlige ved disse motorer er, at producenten har specialiseret sig kun på dieselmotorer. På grund af den snævre fokus vender sig til at opnå meget gode resultater. For eksempel momentet på nogle modeller dostegaet 13.000 Nm.

Blandt motorerne kan finde modeller med meget forskellige resultater. Blandt de mest populære - 4-cylindrede og 6-cylindrede linje enheder. Dog er området omfatter også V-formet model.

Timing data for motorer i de fleste ventiler består af en mekanisme, og knastaksel drevet. Ventilmekanismen er vist i form af den faktiske ventil og sæde. At øge gasoverføringsrater, og også øge effekten pr cylindrede motorer af dette mærke omfatter to par af tilgangs- og udstødningsventiler. Afhængigt af modellen, kan knastakslen placeres både under og over.

Strømforsyningen er baseret på elektronisk indsprøjtning. Dette gør det muligt for motoren at være ganske økonomisk. Brændstofsystemet system bruger proprietære filtre fremstillet med den højeste teknologi og rør fremstillet af korrosionsbestandigt materiale, der har en minimal hydraulisk modstand. Dette gør det muligt for virksomheden at være en industri leder.

Familien af Cummins ISF

Øjeblikket familie ISF dieselmotorer er repræsenteret ved to fire-cylindret dieselmotor volumen på 2,8 l og 3,8 l. Den første går til "Gazelle", den anden er sat til "Vladan". En sådan forskel i mængden af motoren opnås ved forskellige størrelser. I dette design begge enheder maksimalt forenet. Ingeniører bruger fælles dele i de to kraftenheder med 70%.

2.8-liters motoren har 6 strømstyringsindstillinger. Den "Gazelle" anvendes næsten den mest minimale af dem. Denne indstilling af 120 l. a. Ud over dette lite version er der også modeller med 131 liter. og med 150 liter. a. Som for drejningsmoment, det er ca. 360 Nm ved 1800 rpm. Hvis du giver krumtapakslen spin op til høj hastighed og justere flowet, kan du få tre strømindstillinger.

Engine "Cummins Valdai"

3.8-liters motoren gør det muligt for "Valdai" har meget god efterspørgsel på markedet. I dag kan denne maskine let sammenlignet med nogle udenlandske biler. Denne enhed har i alt tre strømindstillinger. Lastbilen er udstyret med indstillingen på 154 liter. a. Ikke den mest magtfulde, men det er tilstrækkeligt til en sådan maskine.

Hvis du er fortrolig med den linje af dieselmotorer fra producenten, den 3,8-liters motor i sin specielle design noget som en liters motorer. Enheden er udstyret med en støbejern cylinderblok uden liner. Der er fælles for hver topstykke er fremstillet af det samme støbejern, den traditionelle fire ventil turbolader. Desuden er maskinen udstyret med et brændstofsystem Common Rail.

brændstofforbrug

De chauffører, der brugte "Valdai" med Minsk Motor trygt, at "Cummins" mere økonomisk. Den gennemsnitlige strømningshastighed er i størrelsesordenen 14-17 liter / 100 km.

Motor på "Gazelle Cummins"

På "Gazelle" etableret kinesisk "Cummins". Lad os tage et nærmere bekendtskab med dem. Denne motor er 120 liter. a. med et drejningsmoment på 297 Nm.

motorens ydeevne er mere end godt for den indenlandske drivere. Næsten de samme tal var én gang i benzinmotor med GAZ-53. Men kapaciteten har ikke været 1,5 tons, og så meget som 4.

Østrigske motorer, som blev afsluttet før bilerne betydeligt miste "Cummins". Selv kraftig ZMZ-405 mister diesel moment. Dette er grundlaget for alt, og derfor de bedste dynamik i accelerationen, nemmere at bevæge sig væk lastet køretøj.

Placering af motoren i "Gazelle"

Engine "Cummins" 2,8, som er placeret under kølerhjelmen af en bil. Ifølge de geometriske egenskaber kan sammenlignes med den ZMZ-402. Enheden er udformet som en universalmotor, uden at være fastgjort til enhver model. Han viste sig ganske kompakt og praktisk.

Ovenfor er en vakuumpumpe. Vandpumpe er placeret på siden af motorblokken. Endvidere er pumpen kombineret i en enkelt enhed med oliepumpen. Oliepumpen er næsten den samme som i VAZ-2108. Denne pumpe, givet sin størrelse, fremragende ydeevne. Drev til en vandpumpe er ribbet bælte, som også tjener til at drive blæseren.

Egenskaber

Motor på "Gazelle Cummins' anderledes knastaksel i blokken, samt timingen af den single-rækken kæde. I dette kredsløb selv er placeret på svinghjulet. Ingeniører har gjort dette for at forhindre overskydende støj. Udstyret med en automatisk kædestrammer. Om deres service, kan du glemme, så de er pålidelige. Toppakning - mønstrede, er de ikke forpligtet af stålplader, således at en særlig service.

Der er en interessant feature. Interessant nok er brændstofpumpen aktuatoren ikke aktiveres af en kæde, og ved hjælp af en særskilt gear på krumtapakslen. Således har ingeniørerne optimeret "Cummins" motor. Apparatet således det menes, at undgå unødvendigt arbejde for kredsløbet.

Motoren kan arbejde på vores breddegrader, er det udstyret med opvarmet lettere at starte. I indsugningsmanifolden kan detektere den elektriske spole. Brændstof filtre er også udstyret med varme.

Vedligeholdelse og reparation

Producenter anbefale til regelmæssigt at servicere de vigtigste knudepunkter, ændre smørende væske, kontrollere driften af de elektroniske dele, udskifte brændstoffiltre regelmæssigt. Det anbefales at justere motoren på passet. Så vil han ikke svigte og vil ikke have at reparere den. Ifølge hans pas serviceintervaller er stor nok. Det behager luftfartsselskaber.

Hvis motoren er ude af drift, før reparation af motorer, "Cummins", er det ønskeligt at udføre elektronisk diagnose. Denne enhed er udstyret med et elektronisk system, som er fejlkoden vil gøre det klart, hvad slags enhed er ude af drift.

anmeldelser ejere

Ejerne af "Valdai" ISF 3.8 til at tro, at bilen var meget praktisk. Udover økonomisk diesel enhed, prisen er også meget lav til drift. Dette er alt sammen med en lang levetid af komponenterne enhed.

Men det er ikke alle, der glæder med bilejere drive "Cummins". Anmeldelser sige, at det er stort set problemfri enhed. Med rettidig service helt ufejlbarlig. Maskinfabrik selv ved den laveste, og ekstreme temperaturer. Brændstofforbrug inden 11 l. Selvfølgelig opstår små justeringer, men blev observeret alvorlige skader.

Lokomotivførere glade. Mange transplanterede gazeller med biler. For motoren, som er produceret i Kina, dette er højden af muligheder. Reparationen er ganske enkel, hvis du forstår enheden af dieselmotorer, kan den mest standard skade helbrede sig selv uden at skulle besøge den officielle servicecentre. At alt for ofte ikke reparere motoren "Cummins", anmeldelser bilister rådes til at foretage regelmæssige olieskift og hjælpematerialer.

Mange bilister klager over den høje grad af støj fra denne dieselmotor, især hvis en tidligere gik til benzin generatorer. Ja, støjen er stadig håndgribelig fra det, især under motorhjelmen, og selv turbinen er placeret. Mange klager over, at bilen virkelig varm sommer. Nogen skrev at en smule mangler dynamik. Enheden er ikke egnet til dem, der elsker fart. Aktivt accelererer bilen ved 2000 rpm. med turbinen.

Omkostningerne af motorerne

De, der har besluttet at købe den motor, "Cummins" - prisen er omkring 500 000. For denne pris kan du købe en 2,8 liters motor i "Gazelle". "Cummins Valdai" ønsker prisen på 625 tusind rubler. Selvfølgelig, det er meget dyrt. Men der er en anden måde. Over 150 tusind rubler, kan du købe en perfekt fungerende motor til at køre på "Gazelle". Dette er en stor pris for den kinesiske motor. Hvad er mest interessant, dens liv er meget stort, omkring 500 tusind km. For den pris dette er en ganske god mulighed. Og brændstofforbruget er mindre end den analoge type UMZ og ZMZ.

Så vi fundet ud af, hvilke er de motorer 'Cummins' anmeldelser af bilejere, omkostningerne og specifikationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.