SundhedSygdomme og betingelser

Hvad hvis forslået bryst?

Blå mærker af brystet til højre eller til venstre, der er forbundet med sport, husholdnings- og industrielle årsager, - hyppige i traumatologi. Blå mærker - dette er virkningerne af enhver kollision af blødt væv med et fast, ikke skarp genstand. Forslået brystkassen kan være et resultat af et fald. Skelne mellem forskellige grader af alvorligheden af skaden, da de kan blive beskadiget ikke kun hud og ribbenene, men også lungevæv. I særligt vanskelige tilfælde, er hjertemusklen udsat for fare: konsekvenserne kan være den mest ubehagelige - indtil traumatisk infarkt. For at fastslå, hvor alvorlig skaden kan kun være en specialist, så forsinke besøg hos lægen er ikke nødvendig.

Sådan finder du ud at forslået brystet?

Symptomatologi kontusion af brystet er helt klart. Når du udånder og inhalere tiltagende smerter vises. I stedet for en lille blødning kan forekomme skader og hævelse, og i mere alvorlige tilfælde - et hæmatom. Ved palpation manifesteret svære smerter, hvilket kan indikere muligheden for ribbensfrakturer. Når bump sandsynlige tab af bevidsthed og åndedrætsstop, blodtryksfald, taler om hjertesvigt. Symptom skader lungehinden - forekomst subkutan emfysem. Også, om stødt bryst, sandsynligvis frakturlukning af organer og væv, knoglebrud.

Blå mærker af brystet og costafraktur

Bruised brystkassen - det er ikke så slemt, meget værre, hvis denne brækkede ribben. Dette er en ret almindelig situation, især når det kommer til de ældre, skelettet, som er meget sårbare på grund af aldersrelaterede forandringer. Når bruddet kanter kan pneumothorax og hemothorax. Faren er også emfysem: når det forekommer i en sammentrykning af lunge lungehinden akkumulerede luft, som forskyder mediastinum i skadede side. Som regel om stødt bryst, emfysem løser selvstændigt og kirurgi er ikke nødvendig. Hemothorax dannet af vaskulær skade mellem ribberne ved brud lunge blødning. Han er en to-vejs, hvilket kan føre til livstruende. Ensidig normalt løser på egen hånd, nogle gange med hjælp af antibiotika. Pneumothorax er mere farligt: den er åben, lukket, og ventilen. Fanget i pleurahulen af luft kan medføre patologier bronkopulmonal systemet, før fremkomsten af onkologi.

Du forslået bryst: hvad man skal gøre?

Som allerede nævnt, kan graden af fare kun installere en specialist, så det første skridt er at konsultere en læge for diagnose og behandling formål. Hvis forslået brystet af selvstændig handling tillod indførelsen af en stram forbinding, hvilket vil bidrage til at mindske smerten. Offeret er påkrævet fuldstændig hvile, samt kolde omslag anvendes på skadestedet hver 20-30 minutter. Når stærke smerter er acceptabelt smertestillende, men det under ingen omstændigheder bør ikke erstatte et besøg hos lægen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.