SundhedSygdomme og betingelser

Delikat problem: vand diarré eller blod

På dette ømtålelige spørgsmål kan ikke lide at sprede sig. Og det er indlysende. Efter diarré - staten er ikke kun ubehageligt, men ofte ukontrolleret. Tja, hvis det ubehag forbundet med det, er kun midlertidig. Men det sker, at vand er diarré i flere dage. Hvis du er hjemme, det problem med toilet ikke så presserende. Og hvis du har konstant diarré fundet på steder, hvor der ikke er toiletter og ingen betingelser for at lindre sig selv? Det er forfærdeligt at forestille sig. Men lad os diskutere, hvorfor det kan være et følsomt emne, og i nogle tilfælde er det nødvendigt at tage fat hurtigst muligt til hospitalet.

Mulige årsager til diarré

Vi ved alle, fra barndommen, at vand diarré forbundet med snavs og bakterier, der kunne komme ind i vores krop gennem snavsede hænder, beskidt mad. Og det er sandt. På hænderne på en mand mange bakterier, der kan forårsage en forstyrret.

Den anden grund er på grund af forslidt eller udløbne produkter. Hvis du spiste en lav kvalitet produkt, to timer efter modtagelse af din tarm reagere.

Diarré vand kan være forbundet med selvrensende organ. Mange mennesker er så tydeligt kører mavetarmkanalen, i tilfælde af forurening er selvrensende. Men i dette tilfælde er diarré observeres ikke mere end 3 gange om dagen og afsluttes uden at modtage Drug.

Også, vi taler om diarré vand, skal det bemærkes, at det er et af de vigtigste tegn på alvorlige smitsomme sygdomme, der kræver øjeblikkelig medicinsk intervention. Diarré ofte sker, og i betændelse i appendix.

Hvis du oplever dette delikate problem, bare nødt til at acceptere det, som går cal: et flydende eller blandet med blod, mørk eller lys. Alt dette vil bidrage til at diagnosticere og stoppe den konstante trang til at bruge toilettet.

Hvis du opdager, at du har blodig diarré, bør du vide: Der kræves presserende hospitalsindlæggelse. Blod i afføringen - dokumentation for, at den frygtelige mikrobe afgjort i organismen, som ikke kun er en parasit, men også ødelægge dine organer. Hvis du ikke har markeret diarré vand og blod - straks tilkalde en ambulance. Måske skadedyrsangreb og generel forgiftning opstår meget hurtigt. Du skal hurtigst muligt at tage et antibiotikum og vask tarmen. Til selvmedicinering det ikke anbefales i tilfælde af påvisning af blod i diarré. Faktum er, at først efter en grundig undersøgelse og på grundlag af resultaterne af analyserne lægen kan bestemme arten af bakterier og tildele passende antibiotikum, som ikke kun vil ødelægge parasitten, men også fjerne alle, at den mikrobe kunne lave rod i det i organerne.

En grund til at kalde ambulancen

Hvis du har ingen smerter, ingen svaghed og besvimelse, uregelmæssig og markant diarré med vand, så skal du ikke bekymre dig. Men der er flere grunde, når en ambulance opkald er ikke kun nødvendigt, men også af afgørende betydning.

For det første, hvis vandet diarré hos spædbørn og ét år gamle barn. Frygtelige diarré, og en ældre mand.

For det andet, hvis diarré ledsaget af feber og besvimelse. For det tredje, hvis produktionen er sort afføring (undtagelse - vitaminer, der indeholder jern) og noterer sig opkastning. For det fjerde var der en vand diarré - være opmærksom på farven på sclera og kozzhi. Hvis de har en gullig eller blålig farvetone, indlæggelse er nødvendig med det samme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.