ComputereComputerspil

Som i "Sampo" show honning. kort: instruktion

På trods af at spiludvikling vokser hvert år, og viser gode resultater, og samtidig skabe nye og utrolige projekter, mange fans forblive tro mod sine legendariske spil. For eksempel sådan et spil er GTA: San Andreas, for hvilke der allerede næsten tusindvis af forskellige mods. Men blandt dem alle, og meget nysgerrig modifikation, som begyndte at vinde stor popularitet tal. Hun er kendt som "Sampa", og er et helt nyt spil, som er baseret på den verdensberømte virtuelle legende. Og i denne artikel vil vi undersøge, hvad der udgør denne måde, og hvordan man "Sampo" show honning. kort. Hvorfor betaler vi sådanne opmærksomhed på problemet? Det er simpelt: brugere er tabt og ikke ved, hvordan man bruger dette vigtige dokument, som er nødvendig for at opnå succes i det store virtuelle verden.

Hvad er "Sampa"?

Men før vi ser på, hvordan man "Sampo" show honning. kort værd at overveje selve dette projekt, og forstå, hvad det er? "Sampo" - denne tilføjelse til multiplayer spil GTA: San Andreas, som giver dig mulighed for at åbne en virtuel verden for alle. Det betyder, at GTA: San Andreas er ved at blive et fuldgyldigt online projekt med alle tilsluttede betingelser. Brugeren indtaster en verden, der simulerer det virkelige liv, hvor hver bruger får sin særlige rolle og plads i livet. Du er nødt til at tjene penge, til at modtage dokumenter, for at få et job, udøve nogen forbrydelse, eller omvendt, for at fange de kriminelle og så videre. D. Alt den virtuelle verden bliver epicentret for spillere, der interagerer med hinanden, opbygge relationer og skabe sammen til deres verden.

Hvorfor honning. Card?

Hvorfor at vide, hvordan man "Sampo" show honning. kort? Det er ret simpelt: som i livet, vil hun nødt til at modtage dokumenter at få et job og være i stand til at anvende lægelige ydelser af hospitalet. Derudover kan det stadig være nyttigt for at opnå en licens til at bære et våben til træning for et kørekort.

Hvordan man bruger det i spillet?

Da den "Sampo" show honning. kort? For at gøre dette, gå gennem den virtuelle registrering nok i spillet til at blive en borger og få hende op. Så, hvis du bliver bedt om at vise det, er det nok til at ringe til et speciel kommando i konsollen og bruge det. Alle hold "Sampo" (vis Honning. Card, at tale, at tage dokumenter og andre) har deres egen private navn til konsollen. Alle af dem vil være nyttig, men ikke med det samme, så du allerede skal begynde at registrere alle nyttige kommandoer. Så for at bruge honning. kort, skal du indtaste konsollen «/ mig tog og bestået medicinsk. -kort. " Efter dette, vil din karakter gøre denne handling, og du får alle de fordele, det giver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.