ComputereSoftware

Retur "Menu Bar" Browser

Hilsen til dig, kære læsere. I dag, vil vores emne fokus, som altid, en ganske aktuelt emne. Det vil være nyttige tilhængere af internetbrowseren som Firefox gratis muffe. Så lad os tale om, hvor de manglende "Menu Bar" browser, og hvordan man kommer tilbage til sin oprindelige placering.

Lidt baggrund. Dette spørgsmål undrede brugere begyndte, da den opdaterede version af sin "Chanterelle" til den fjerde. Toolbar til Firefox vises ikke længere. På grund af dette, mange mennesker begyndte at gå i panik. Men jeg vil skynde mig at behage dig. Udviklerne har ikke forfølge dette mål. Primært blev dette gjort for at sikre, at det område, hvor indholdssider reflektere, bliver mere og du er nødt til at dreje hjulet mindre end hans arm. Denne nyskabelse blev ikke opfundet. I Opera, Safari og Chrome, det var længe siden.

Umiddelbart forskellige fora fyldt med spørgsmål om, hvordan du konfigurerer din browser til en nyere version? Og alt det elementære. Hvor var før, "Menu Bar" Browser nu er der en anden, meget lille, som indeholder alle de nødvendige funktioner. Hvis du går der, vil du være til rådighed for "Bogmærker", "Extras", "Downloads", "Historie", "Save sider" og andre populære emner.

Men hvis du ønsker at zoome ind, se og vælge den kodning, eller du skal bruge preview - alt dette vil du være i stand til at gøre det samme. "Menulinjen" browser vil ikke forsvinde. Bare start med den fjerde version, som standard det er skjult. det hele kommer tilbage nemt, hvis det ønskes. Hvis du har brug for det, skal du højreklikke på et tomt område af manipulator (jeg altid gøre det rigtige faneblade åbne), så marker feltet ud for elementet "Menu Bar".

Men det er rimeligt at bemærke, at "Menu Bar" Browser ikke virkelig har brug for os. For det første, så meget mere bekvemt at se siden. For det andet, kan du bruge en genvejstast kombination, der virker ikke kun i "Vulpecula", men i nogen maykrosoftovskih applikationer, der er udstyret med en menu. Alt på tastaturet får en menu, og når den anvendes i kombination med andre taster, musen, du ikke har brug for. Næsten alle programmer ved siden af hvert menupunkt indeholder en knap, som i kombination med den Alt åbner et særligt afsnit.

Og når talen faldt på musen, vil jeg råde dig til at slukke bilens lancering, når den er i standby eller dvaletilstand, med hjælp af en manipulator. Da der i dette tilfælde kan forekomme inklusion tilfældigt og på det forkerte tidspunkt.

Selvfølgelig, hver brugeren beslutter for sig selv, hvis han skulle være i menuen browser-panel eller ej. Men før du foretager en endelig beslutning, tænke grundigt, om det virkelig så du skal ofre det nyttige område af vinduet. Efter alt, for at indføre de nødvendige tilpasninger til tider nok bare én gang. Og mange af dem kan tilgås via genvejsmenuen. Arbejde gør folk i andre ikke mindre populære browsere som Chrome, Safari, og så videre. Måske, ja, er det nødvendigt at fjerne panelet og få mere lagerplads?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.