ComputereSoftware

De bedste programmer til optagelse af billeder på et flash-drev

På grund af det faktum, at næsten alle brugerne i deres daglige arbejde ved computeren ikke længere står over for optiske diske, deres niche mere trygt holde flash-drev.

Henholdsvis til at afslutte arbejdet med dem kræver nogle specifikke programmer, der kan realisere det fulde potentiale af denne form for udstyr.

For eksempel er antallet af "afgifter" optiske drev konstant medtaget for at geninstallere operativsystemet. Men i dag, når mængden af bærbare computere med cd / dvd-drev indbygget bliver lille, er ved at blive meget populære program til optagelse af billeder på et flash-drev. Lad os undersøge dem mere funktionelle og delvist frie sorter.

"UltraISO"

Denne applikation er en slags "veteran", kendte brugere selv med en meget lang tid. Ulempe - gebyr-baseret program, men absolut værd at pengene. Interface er noget usædvanligt, mange menupunkter duplikeres nøgler, men du kan forstå hurtigt.

Som følge heraf vil selv begyndere ikke være meget svært ved at forstå, hvordan var optagelsen af billedet "windose" på USB-flashdrevet. Lad os se på denne proces en lidt mere detaljeret. Så det første, vi har brug for selve billedet, lovligheden af købet af som allerede er på din samvittighed.

Du åbner programmet, og derefter køre kommandoen "File / Open". Angiv ansøgningen stien til billedet, skal du klikke på "OK" knappen. Så gå til menupunktet "Bootstrapping / Brænd diskbillede." Du angiver din flash-drev (som skal tilsluttes, selvfølgelig). Det er det!

Hvad andet at optage billedet af programmet på et flashdrev der? Åh, en masse af dem.

"UNetbootin"

Dette værktøj er blevet specielt populær blandt fans af Linux, da det bliver brugt mindre ofte er der problemer med kvaliteten af optagelsen billedet. Være i stand til at bruge det, selv de mest uerfarne bruger.

Da programmet ikke kræver installation, bare starte det, indtaste stien til det downloadede billede, og tryk derefter på "OK" knappen. Alt så enkel som muligt! Men er der en mere enkel og ikke belastende program til optagelse af billeder på et flash-drev? Mærkeligt nok, men der er også sådan.

"ROSA ImageWriter"

I første omgang blev dette program kun beregnet til Linux «Rosa» distributioner (i hjemmet, i øvrigt), men det uhindret kan brændes til et flytbart drev, og noget andet. Efter lanceringen den mest minimalistisk åbner et vindue, hvor du kun behøver at angive en sti til billedet, og klik på "Gem". Den triumf nøjsomhed!

"Win32 Disk Imager"

Ekstremt tilfreds med, at i de seneste år næsten hele programmet til optagelse af billeder på et flash-drev har en moderat, enkel og intuitiv brugerflade. Er ingen undtagelse, og den "Win32 Disk Imager". Men i modsætning til den tidligere version, kan du opleve optagelsen.

For resten, ingen særlige forskelle: vælge et billede, skal du angive flashdrevet, og klik derefter på knappen «Write».

Af den måde, har vi overvejet alle de programmer (undtagen "UltraISO") dårligt egnet til optagelse af Windows-billeder. Men hvad med i det tilfælde, hvor en sådan bærer er yderst nødvendig, og at bruge en piratkopieret version, det på en måde ikke ønsker at? Tag det roligt, der er en helt lovlig og fuldt funktionel løsning fra Microsoft virksomheden.

"WinToFlash"

Som du kan se, det navn er det "taler". Vigtigt! Dette program er til optagelse via Windows billedet er ikke selve billedet for at arbejde, og filer, som du kan få, når udpakningen. Gør det nemt med den samme frie archiver "7-Zip", åbne billedfilen som en simpel arkiv.

For resten, er der ingen forskel. Angiv en hjælpsom nytte stien til den mappe med resultaterne af dekompression, og derefter vælge den ønskede drev. At sikre, at flash-drev har ingen værdifulde data, kan du klikke på knappen «Kør».

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.