HjemlighedKøkken

Emhætte til køkkenet: hvad er bedre, reelle fagfolk og købere

Emhætte i køkkenet - næsten sædvanlige apparater. Ejerne af enheden kan fortælle dig om de mange fordele ved at bruge og klage nogle ulemper. Udvælgelse af luftrenser er baseret på flere kriterier.

Tekniske problemer

Den første ting du skal regne i beslutningen om at købe emhætten - magt eller ydelse. Denne indikator er ansvarlig for kvaliteten og hastigheden af luft rengøring i rummet. Ifølge de sanitære normer, skal luften i køkkenet opdateres 10-12 gange om dagen. Emhætten er designet til at give luftudskiftning, for dette er det lagde de respektive funktioner. For at beregne, hvor meget luft er i rummet, er det nødvendigt at formere arealet af lokalerne på højden af lofter.

Power konstruktionstegning på et bestemt slagvolumen ydeevne plads og sanitære standarder beregnes ved simpelthen at gange. For eksempel: (3 (bredde, m) x 5 (længden, m) x 2,5 (loftshøjde, m)) x10 (12) = 375 (450) m3 / h. Derfor moderne power bør være mindst 450 m3 / h. Feedback fra kunder, længe brugt teknik til rensning af luft, taler om behovet for at installere en enhed med en gangreserve på nogle få enheder, dvs. Det er givet ved den krævede effekt anslås 400-600 m3 / h.

Generelle egenskaber

Emhætte i køkkenet - et hjem luftrenser. Det er ingen producenter ulykker anbefaler, at under drift af enheden til at lade døren stå åben i alle lokaler - arbejder luftrenser er i stand til at opdatere luften i hele lejligheden.

6 grunde til at købe hætten:

 • Det renser luften fra ubehagelige lugte ofte blandet køkken.
 • Det eliminerer gas forbrændingsprodukter.
 • Opfanger fedtstænk.
 • Det reducerer niveauet af fugtigheden i rummet.
 • Reducerer lufttemperaturen.
 • Opdateringer luft.

typer af køretøjer

Korrekt valgte gadget er i stand til at udføre alle de funktioner på samme tid, takket være nye teknologier og udvikling ingeniører, vil støjniveauet i lokalet ikke overstige de tilladte grænser.

Typer af emhætter til køkkenet funktionelt opdelt i tre typer:

 • Flow.
 • Recirkulation.
 • Blandet.

Alle typer af udstødning indretninger, uanset udformningen og funktionelle egenskaber, der arbejder efter princippet om tvungen luftcirkulation, udstyret med et system af filtre, der fjerner forurening.

strøm-hætte

Arbejdet udtrækker flow typen baseret på princippet om fældefangst luftforurening og fjerne det ud af lokalerne. Strømmen af brugte luftmasse sker gennem ledningen, udvundet i generelle huse ventilationssystemet eller i et separat hul i den ydre væg af køkken rum. Nogle modeller af denne type udstødning enheder er udstyret med metal filtre, hvorigennem det indre af enheden ikke falder i små madrester, fedt og vand.

For at forstå alle de positive aspekter af flow hætte, er det nødvendigt at vælge den enhed i overensstemmelse med kravene i operationen:

 • Størrelsen af hætten skal omfatte, og fortrinsvis være større end overfladen af en gas eller elektrisk komfur.
 • Motoreffekt, indbyggede mekaniske ventilationssystemer bør være konstrueret til et specifikt beløb af slagvolumen rummet. Normalt de tilladelige parametre er angivet af producenten. Men under alle omstændigheder kræver beregningen at forstå, hvad magt er nødvendig hætte. Valg af maksimal ydelse, får du risikoen for unødig ressourceforbrug, som vil blive afspejlet i elregningen. Du må heller ikke overse den mængde støj: rummet vil sprede en stor mængde af støj, og for kraftig motor i et lille rum vil skabe farlige niveauer af lydvibrationer.

Fordele og ulemper ved at køre hætte

Til fuld drift af maskinen er nødvendigt at tilvejebringe luftstrøm. Det betyder, at i huset for at holde vinduet åbent eller vinduet for en kontinuerlig strøm af luft under arbejdsudstyr. For mange er dette ofte en negativ kvaliteten af systemet. Når udetemperaturen er under nul passerer nummer 20, for at holde åben vinduet eller vinduet er problematisk.

Installationen af systemet kører vozduhovyvodyaschey sidste prøver er vanskelig i sovjetisk-bygget boliger. Ventilationshuller i huset ikke er i overensstemmelse med den nye udvikling, og derfor kræver overgangsforsamling rør, der tilføjer bøjninger i rørledningen og fysisk reducerer effektiviteten af enheden.

Fordele flyder luftrensningsanlæg er deres høje ydeevne, nem vedligeholdelse, effektivitet og holdbarhed. Løs det dilemma af valg: hætte til køkkenet, som er bedre? Consumer anmeldelser anbefales til tilgængelighed og professionel installation stop på denne type teknologi.

Eksperter advarer om, at build flow hætte til det færdige indre er meget problematisk: designet er normalt større end en standard køkkenskab, er installation af produktet udført på væggen eller indbygget i møbler, bør adgangen til ventilationssystemet være lige og zigzag indviklede lægning rute rør.

recirkulation model

Princippet af indretningen drift er baseret på hegnet forurenet luft, som passerer gennem filteret, og vende tilbage til værelset efter rengøring. Systemet bruger to typer af filtre til luftmassen sanitet.

En af dem er designet til at fange fedt og sod. Indtil for nylig er denne type filter er fremstillet af ikke-vævede materialer (fleece, polstring polyester, etc.), i den nuværende model af metallet bruges oftere. Grovfilteret til periodisk vask / vask, ellers falder tegning virkningsgrad. Det andet filter - trækul. Det renser luften af lugte, at ændre det skal være i overensstemmelse med producentens anvisninger.

Den fordele og ulemper recirkulation

Luftrensere rekulyartsionnogo typen populære blandt vores kunder. Dette skyldes, at deres tilgængelighed og evnen til at integrere i eksisterende møbler uden inddragelse af specialister, som ofte fører til forkert betjening af udstyret. Det betyder ikke stoppe nogen, fordi de demokratiske model og specifikationer hætter er velegnede til ethvert interiør og rummets størrelse.

Fordele cirkulerende hætter:

 • En række forskellige modeller.
 • Nem installation.
 • Nem vedligeholdelse.
 • Pris sort.

Ved ulemper kan nævnes:

 • Den hurtige filter tilstopning.
 • Den høje pris på kulfiltre.
 • Det kraftige fald i effektivitet, når tilstoppet filtreringssystem.

En masse kunder har valgt denne mulighed, luftrenseren i køkkenet rummet. Så hvad bedre hætte til køkkenet? Kundernes anmeldelser af recirkulering modeller taler om tilfredsstillende arbejde i små køkkener, hvor ikke alt for ofte og aktivt forberedt, men fordi den mængde plads, hurtigt frigivet fra skadelige urenheder. Også disse hætter er egnede til elektriske komfurer hvor brændbare gasser.

kombinerede typer

De fleste køkkenmaskiner fabrikanter fremstiller kombineret typen hætter, men de er kun egnet, når enheden er købt på køkkenbordet planlægningsfasen. Dette er rapporteret af alle, der engang med succes løst problemet: hætte til køkkenet, som er bedre? Anmeldelser af professionelle køkkenudstyr installatører, designere og forbrugere er forenet i én: først det er at planlægge og gennemføre først efter køb af udstyr og inventar.

I dette tilfælde blot slutte emhætten til kanalsystemet og bruge forskellige luftrensning tilstande, der er integreret i en kombineret model af luftfilter om nødvendigt. Til montering i det færdige projekt, eller bare et rum bør give fortrinsret til recirkulation model.

Vælg og brug

Ofte er problemet løst: hvad bedre hætte til køkkenet. Kundevurdering først og fremmest være opmærksom på, hvad der er nødvendigt for at bestemme kapaciteten af enheden. Det bør være tilstrækkeligt til at indeholde den mængde og hurtigt frigive plads fra køkkenet lugt, tobak og forbrændingsgasserne. Forbrugerne fokuserer på maskinproducenter er bedre at vælge virksomheden i år specialiseret sig i produktion af køkken gadgets.

Det viste sig at være en vigtig indikator for støjniveauet produceret af hætten. For mange brugere er det et højt niveau af støj fra motoren kører er blevet et påskud til ikke at bruge det allerede installeret udstyr, efterlader åbne spørgsmålet: hætte til køkkenet, som er bedre? anmeldelser henleder opmærksomheden på modellen med motoren anbragt i plasthus med forbedret lydisolering. Det er ønskeligt, i dette tilfælde, at motoren ikke er i kontakt med det vigtigste organ, der opnås via afstandsstykker. Rolig kan betragtes som en model med støj tal på 35 dB.

typer emhætter

Det ydre af udstødningsanordningen har ikke mindre vigtig end den funktion iboende deri. Design løsning hjælper til at afhente en harmonisk version af emhætten skal placeres. Alle de funktionelle egenskaber emhætter er lavet af enheder typer:

 • Suspenderet. Udstødning udstyr af denne type har normalt et pænt udseende. Denne flade model cirkulerende hætter. Velegnet til små køkkener, kan en anordning indbygges i en standard hængslet skab pre frigøre det fra bundpladen. Del hætte, hvor motoren er placeret i rummet og møblerne er maskeret bag lukkede døre. Over hætten inde i kabinettet forbliver fri rum, hvor du kan sætte en hylde til køkkenredskaber. Denne type indretning har ofte en skuffe, stigende belægning tegning område, der forbedrer luftrensningsfiltre indikatorer i ovnen.
 • Dome modeller af emhætter. Den anden titel af kredsløbet, de kombinerede ekstrakter i dette motiv - pejs. De mest populære modeller af luftforurening kontroludstyr. De har form af en pyramidestub eller kegle, en omvendt paraply rør med en fraspaltelig opad. Udvendig trim understøtter alle retninger i design: high-tech, Provence, moderne klassikere, etc. Installationen af denne type teknologi bæres på væggen eller indbygget i møbler.
 • Island hætter - et design med en lodret kanal. Er knyttet til loftet. Al kommunikation er monteret i loftet. I de fleste tilfælde er dette design model engineering. Med hensyn til funktionalitet kombineres indretninger.
 • Domino - seneste udvikling specialister køkkenmaskiner. Det særlige ligger i det faktum, at systemet luftskiftet monteret på et bord ved siden af komfuret, men ikke placeret på kogepladen.

Hvad du behøver at vide for at bestemme, hvad en god indbygget hætte til køkkenet? Anmeldelser er forenet i én ting: teknologien skal have den fornødne kapacitet. Valget mellem en recirkulerende, flow eller kombinerede modeller er evnen til at montere enheden i et bestemt rum. Den kombinerede model er at foretrække, da det giver for alle funktioner. luftstrøm tilstand erstattes hurtigt, hvis det ønskes, og ved en lille komfur arbejdsbyrde er ganske velegnet cirkulation mode. Det er nødvendigt at omhyggeligt vælge den tegning til køkkenet, meninger om som er bedre undersøges, før købet.

Professionel rådgivning

For at bestemme de egenskaber ins og outs af teknologi, har ofte behov for sagkyndig, er ingen undtagelse hætte til køkkenet. Hvilket er bedre? Anmeldelser af fagfolk i den arkitektoniske virksomhed opsummere som følger:

 • Valg bør starte med de tekniske specifikationer og at beregne kapaciteten af luftrenser i dit køkken lægningsmetoder (Selvstændig indbyggede apparater eller konstruktion).
 • Bredden af hætten skal svare til bredden af den madlavning overflade eller være flere centimeter længere på hver side.
 • For at bestemme den model af teknologien, så den udfører alle de funktioner og i overensstemmelse med den overordnede stil i rummet. De mest populære muligheder for kuplen, de svarer til den resterende del af prisen / kvalitet og præsenteres i et stort sortiment.

Vælger et køkken hætte, kigge efter yderligere funktioner: en måde at styre antallet af hastigheder, tilstedeværelsen af reversering af trykket ventil og sikkerhed ved anvendelse. Installationen af avanceret udstyr er bedre at have tillid til de professionelle, så vil det glæde i mange år fremover.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.